Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Samochodówki Na Ps2
board.issonline.pl > Inne > Konsole
RuDi
Siemano. Ostatnio mam jakis zapał do samochodówek i mam prośbe. Jezeli ktoś zna niech poda tytuły jakiś ścigałek na ps2, ew. pc w których mozna pobawić się w tuning tylko naprawde tak porzadnie wink.gif
z góry dzięki
pozdro
_DEVIL_
Jezeli Tuning to Need For Speed Underground 2 lub Most Wanted lub Midnight Club Remix:]pozdro
Rivaldinho
Ja by zarzucił Juiced , Need For Speed : Most Wanted ujdzie w tłoku chociaż ten tuning jest bardzo naciągany i zupełnie nierealistyczny , z góry widać że gra ustawiona jest pod gonitwy z policją a nie picowanie furki, Juiced jest idealnym kandydatem.Dobrym pomysłem by było odzwierciedlenie serii "Pimp My Ride " w której zajęlibyśmy miejsce X`a smile.gif Pozdrawiam.
Viperdiesel
Hym...na ps2 to mogę polecić:
Gran Turismo 3,4 tongue.gif
FlatOut 1,2 (na PieCa równieżwink.gif)
Juiced (ps2)
Burnout 3:Takedown, Revenge (obowiązkowo)
WRC 3, 4, Evolved
Midnight Club 1, 2 (1 jest na pc, 2 juz niekoniecznie...) aaaha no i jeszcze 3 i remix:P
No i oczywiście Need For Speed Underground 1, 2, Most Wanted

Ale tytuł typowo do tuningowania fur to tylko i wyłącznie NFS...
Rivaldinho
QUOTE(Viperdiesel @ Aug 2 2006, 23:04:34) [snapback]82240[/snapback]

Hym...na ps2 to mogę polecić:
Gran Turismo 3,4 tongue.gif
FlatOut 1,2 (na PieCa równieżwink.gif)
Juiced (ps2)
Burnout 3:Takedown, Revenge (obowiązkowo)
WRC 3, 4, Evolved
Midnight Club 1, 2 (1 jest na pc, 2 juz niekoniecznie...) aaaha no i jeszcze 3 i remix:P
No i oczywiście Need For Speed Underground 1, 2, Most Wanted

Ale tytuł typowo do tuningowania fur to tylko i wyłącznie NFS...

Gran Turismo - wiadomo klasyk, ale oferta tuningowa taka standardowa
FlatOur-kopia Burnouta, 0 tunigu
Juiced-jak wyżej idealny kandydat ;]
Burnout`y- ścigałki nic innego przecież, zero tuningu ;]
WRC-osobiście bardzoiej wole Collina Mcrae bo to Codemaster wczesniej wpadl na pomysl z przniesieniem wyscigów wrc na ekran konsolki
Midnighty- crapy na maxa, niby to gran turismo polaczone z symulatorem lotniskwoca, beznadziejna grafika, dla szpanerów, ale 3 owszem nieco im wyszła ;]

A co do tytułów na PC to Maluch Simulator w którym można pojeździć wyczesaną funkiel nówką też jest niezły tongue.gif
rav
Z kumplami polecam odpalić gierkę z PSXa na PS2 (lub jej nową wersję na czarnulkę, choć w nią nie grałem). Mowa o Crash Team Racing wink.gif Zajebiście się gra 'na dwóch' ...
Tomak
Na dwóch, kurda, rav, załatwcie sobie tego no, jak mu na imię... i zagrajcie na czterech, to dopiero jazda... Tyle dymania, że szok ;]
Mani3k
Na PS2 mam Crash Nitro Kart, tesh nie jest zły... ;-)
Bezapelacyjnie dla Pro graczy Gran Turismo 4...
Dla rozpierdziałki Burnout: Revenge.
Viperdiesel
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 2 2006, 21:12:11) [snapback]82244[/snapback]

Gran Turismo - wiadomo klasyk, ale oferta tuningowa taka standardowa
Juiced-jak wyżej idealny kandydat ;]
Burnout`y- ścigałki nic innego przecież, zero tuningu ;]
WRC-osobiście bardzoiej wole Collina Mcrae bo to Codemaster wczesniej wpadl na pomysl z przniesieniem wyscigów wrc na ekran konsolki
Midnighty- crapy na maxa, niby to gran turismo polaczone z symulatorem lotniskwoca, beznadziejna grafika, dla szpanerów, ale 3 owszem nieco im wyszła ;]

Co do Twojego zdania o Midnight'ach - nie zgadzam się, bardzo fajna gierka w której można, nieźle pośmigać no i jest także tuning(tylko MC 3 i 3:Remix, nie pamiętam jak to się ma do 2, bo w 1 napewno nie ma...) bardzo podobny do tego z NFS.

Ostatnie zdanie chyba mówi samo za siebie:P w mojej poprzedniej wypowiedzi ofkors;)

Więc tak ostatnie podsumowanie:
Burnout 3: Takedown i Burnout : Revenge : tytuły tylko do jazdy bo nie ma tam tuningowania, ale myślę że dają 100 razy więcej radości z gry, niż NFS'y, ot takie moje zdanie.

Gran Turismo 4 : tu się liczy jak wejdziesz w zakręt itp.tongue.gif:D tuning jest, silnik i te sprawy widoczny tylko po osiągach, tuning wizualn też jest, ale co to za tuning:P raptem jakiś spojler i nowe koła...

NFS: Underground 1 i 2 oraz Most Wanted, no i chyba jeszcze Juiced (choć nie grałem,więc nie wiem do końca...) to gry idące głownie w stronę tuningu fur:)

WRC - czysty arcade, Colin MR - raczej symulacja. Zależy co kto woli. Jeszcze jest Richard Burns Rally, dla pro graczy symulacja powiedzmy na 98% wink.gif

Yhym, zapomniałem jeszcze napisać o Toca Race Driver 1, 2 i 3:P, ale tam chyba nie ma tuningu, a jeśli jest to jak na lekarstwo.

Ale jeśli Ci sie bardzo nudzi to możesz spróbować wszystkiego:P

QUOTE(Tomak @ Aug 3 2006, 10:48:31) [snapback]82352[/snapback]

(...)załatwcie sobie tego no, jak mu na imię...

Pan Multitap.

QUOTE(Tomak @ Aug 3 2006, 10:48:31) [snapback]82352[/snapback]

i zagrajcie na czterech, to dopiero jazda... Tyle dymania, że szok ;]

Nop i z tym się zgadzam biggrin.gif niezła rozpierducha biggrin.gif Jak się odpali na 4 to3-4 godzinki z głowy biggrin.gif Nie wiem jak to sie ma z Crash'em na ps2...według recencji to już nie to samo co CTR...ale chyba warto spróbowaćsmile.gif
Rivaldinho
W Gran Turismo w tuning wchodzą nie "koła" tylko felgi, możez autko sobie umyć i wymienić olej smile.gif
rav
A umycie wiąże się z jakimiś korzyściami (choćby wizualnymi), bo przecież w GT4 nie ma modelu zniszczeń ...
Viperdiesel
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 3 2006, 11:30:51) [snapback]82356[/snapback]

W Gran Turismo w tuning wchodzą nie "koła" tylko felgi, możez autko sobie umyć i wymienić olej smile.gif

Em aj sorry master... Przy zmianie felg zmienia się także rozmiar opony [żeby nie napisać koła](im wiecej cali ma felga tym mniejsza opona) trzeba przyznać, że tuning poprostu na maxa buhahaha

A umycie wiąże się z jakimiś korzyściami (choćby wizualnymi), bo przecież w GT4 nie ma modelu zniszczeń ...

Ale kurz jest biggrin.gif

Zmiana oleju to parę koni wiecej;)

A z resztą co będziemy się tu wymądrzać... tongue.gif - http://www.psxextreme.info/index.php tongue.gif
vego21
Jeśli chcesz poczuć magię ''prawdziwego'' garażu to polecam Street Legal Racing. Nie ma chyba części, której w tej grze byś nie wymienił w swym wozie. Gra jest symulacją, tak więc nie prowadzi się łatwo aut. Model zniszczeń jest poprostu boski tongue.gif
Pozdro
Hayalet
Umiesz czytać? PS2 tongue.gif (ślepy jestem ale po kija nabijasz)! (poza tym crap ze skopanym modelem jazdy)

Ja polecam jedynie Richard Burns Rally (przyjemna rajdówka dość realnie oddająca rajdowe wyścigi - polecam kupić sobie do niej kierownice Logitecha Driving Force Pro z kątem 900 stopni [w GT 4 takowa również sprawdza się znakomicie szczególnie w dłuzszych wyscigach), a z bardziej arcadowych gier to Gran Turismo 4 - dużo fur, wyścigowy feeling, niski poziom trudności, wiele wyścigów, jedynymi wadami jest dziwny nierealistyczny model jazdy oraz brak zniszczeń (chociaż przeciwnicy to również debile), z gier mniej związanych z samochodami polecam FlatOuta 2 to gra która wyciska z czarnulki ostatnie soki, ba to prawdziwy przedsmak renderowanego Motorstorma na PS3 - Porównując poziom zniszczeń Flatouta do Burnouta (cóz nie da sie porównać bo praktycznie w drugim tytule nic sie nie niszczy [same skrypty]) odnieść sie można do wybuchu w Hiroszimie kontra pogryzienu przez psa...

Pozdrawiam
Kaori
Rivaldinho
Temat przenieść można na neico bardziej rozszerzony smile.gif
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=4756
vego21
QUOTE(Kaori @ Aug 3 2006, 21:25:00) [snapback]82424[/snapback]

Umiesz czytać? PS2!

Umiesz czytać ? ''ew. pc''
Grzehoo
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 2 2006, 23:12:11) [snapback]82244[/snapback]

Jajcarz z Ciebie, naprawdę...

QUOTE(Viperdiesel @ Aug 3 2006, 13:25:26) [snapback]82355[/snapback]

Gran Turismo 4 : tu się liczy jak wejdziesz w zakręt itp.tongue.gif:D tuning jest, silnik i te sprawy widoczny tylko po osiągach, tuning wizualn też jest, ale co to za tuning:P raptem jakiś spojler i nowe koła...
Ponadto w GT 1 i 2 jest opcja "racing car modification".

QUOTE(Viperdiesel @ Aug 3 2006, 13:25:26) [snapback]82355[/snapback]

WRC - czysty arcade, Colin MR - raczej symulacja. Zależy co kto woli. Jeszcze jest Richard Burns Rally, dla pro graczy symulacja powiedzmy na 98% wink.gif
Cóż za bzdura. Nie wiem w którą część WRC grałeś, ale mniemam, że w trzecią (najgorszą, która zalatuje arkejdem). Dwie ostatnie części natomiast to symulacje z prawdziwego zdarzenia, przy których banalnie prosty Colin może się schować. Przy wyłączonych systemach jazda w WRC to prawdziwe wyzwanie. Co do RBR'a - tu się zgodzę, to gra tylko dla maniaków rajdów.

QUOTE(Kaori @ Aug 3 2006, 21:25:00) [snapback]82355[/snapback]

Gran Turismo 4 - dużo fur, wyścigowy feeling, niski poziom trudności, wiele wyścigów, jedynymi wadami jest dziwny nierealistyczny model jazdy oraz brak zniszczeń
Elko, kolejny jajcarz wink.gif. W każdym razie w kwestii modelu jazdy na PS2 rządzi bezdyskusyjnie Enthusia: Professional Racing (chodzi mi o symulacje).

A wracając do tematu... Midnight Club 3 jest świetną grą, choć może zbytnio 'śmierdzi chromem'. Undergroundy mają fatalny model jazdy (szczególnie dwójka), Juiced jest średniakiem, a Street Racing Syndicate i RPM Tuning to crapy.

Aha, jeszcze coś wink.gif
Ale kurz jest
Nie ma, po prostu fury się mniej świecą.
snake
W Bunrout Revenge ostatnio pykam i muszę przyznac że gierka ma powera niezłego, GT3 też jest git, jeśli ktoś lubi GT...
the_barti
ja bym jeszcze wspomniał o Toca Race Driver 3, imo b. realistyczne od gt4, wiem bo sam sie na początku napalałem na gt smile.gif
Voytec
polecam Formua One 06. świetna grafika i gameplay.

pozdrawiam
Hayalet
Dodaj że tylko dla fanów F1, bo grafa gorsza jak w 05, a opanować fure nie jest łatwo... No chyba ze masz kiere to piko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.