Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Na Xboxie
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
mesior
Cześć wszystkim!
Mam do Was Pytanie. Czy jest jakaś możliwość , żeby patcha orange ekstraklasa odpalić na xboxie?
Pozdrawiam Mesior
Fatex
Chyba się nieda ja też mam Xboxa le jestem pewny na 99% że się nieda, chociaż zostaje 1% nadzieji, ale nadzieja matką głupich sad.gif
T-Mac
QUOTE(mesior @ Aug 1 2006, 00:09:29) [snapback]81753[/snapback]

Cześć wszystkim!
Mam do Was Pytanie. Czy jest jakaś możliwość , żeby patcha orange ekstraklasa odpalić na xboxie?
Pozdrawiam Mesior

cze
wez wyslij mi X to moze cos zdolam zrobic biggrin.gif
moze i by dalo ale nieznam budowy plikow w PES5 na x itd..
JBP
wiekszosc plikow jest taka sama a pozostale mozna zmodyfikowac toolsami tak ze bez problemu da sie przeniesc patcha na xb ;]
mesior
no tak , to wiem , bo jakiegoś patcha na x'ie mam. Ale co trzeba dokłądniej zrobic?
mcl
Odświeżam temat, bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Zainsatlowałem patcha na xboxie, ale gra mi się zawiesza na ekranie konami sad.gif czy można coś z tym zrobić ?

Dodam tylko, że w instrukcji video pokazane jest, żeby zamienić oryginalny plik pes5.exe, na dostarczony z patchem, może na xboxie też trzeba podmienić plik wykonywalny ?
mcl
Kur... wielkie dzieki za odpowiedz jestescie naprawde super sleep.gif; następnym razem jak robicie modyfikacje to myślcie o innych platformach dobrze ?!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.