Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Do Orange Ekstraklasy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Levis17
Juz od kilku tygodni prosze na forum zeby ktos zrobil stadion Wisły z Krakowa i nic dry.gif
Probowalem sam ale mam glupia wersje programu i nie moge kopiwac dry.gif
Prosze o pomoc!!
Mortin
moze trzeba troche poczekac ? moze ktorys ze stadium makerow nie ma teraz czasu na to... i w najblizszym czasie wezmie sie za ten stadion ?
Levis17
Moze i tak, tylko troche glupio ze robia 10 razt ten sam stadion(np Nou Camp) czy stadiony z 2 3 ligi polskiej a zapominaja o jednej z najlepszej ekip w Polsce(a mianowicie o Ich obiekcie)
tsw.michal
QUOTE(Levis17 @ Jul 29 2006, 20:23:30) [snapback]81389[/snapback]

Moze i tak, tylko troche glupio ze robia 10 razt ten sam stadion(np Nou Camp) czy stadiony z 2 3 ligi polskiej a zapominaja o jednej z najlepszej ekip w Polsce(a mianowicie o Ich obiekcie)

ja też na ten stadion czekam i poczekam bo wiem że bedzie co Ty jestes synem posła? ze musisz miec juz? jak byś moze miał Matke w sądzie, Ojca w rządzie to byś dostał, a tak to musisz czekac tak samo jak ja i wiele innych osób!
Levis17
QUOTE(tsw.michal @ Jul 29 2006, 20:32:34) [snapback]81395[/snapback]

ja też na ten stadion czekam i poczekam bo wiem że bedzie co Ty jestes synem posła? ze musisz miec juz? jak byś moze miał Matke w sądzie, Ojca w rządzie to byś dostał, a tak to musisz czekac tak samo jak ja i wiele innych osób!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Alurat tak sie składa ze moja Matka jest sędziną w sadzie a moj Ojciec jest posłem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Skąd wiedziales??
TYLKO WISŁA!!NASZ TS
tsw.michal
QUOTE(Levis17 @ Jul 29 2006, 20:36:19) [snapback]81401[/snapback]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Alurat tak sie składa ze moja Matka jest sędziną w sadzie a moj Ojciec jest posłem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Skąd wiedziales??
TYLKO WISŁA!!NASZ TS
jak masz ojca posła to niech ci zalatwi program i sam sobie zrób!
Levis17
QUOTE(tsw.michal @ Jul 29 2006, 20:39:51) [snapback]81403[/snapback]

jak masz ojca posła to niech ci zalatwi program i sam sobie zrób!

Kurcze jesli niechcesz pomoc(nieumiesz) to nie
Mam nadzieje ze ktos zrobi stadion Wisły
tsw.michal
QUOTE(Levis17 @ Jul 29 2006, 20:42:09) [snapback]81404[/snapback]

Kurcze jesli niechcesz pomoc(nieumiesz) to nie
Mam nadzieje ze ktos zrobi stadion Wisły

nie bede sie zniżał do takiego poziomu jak Ty to tylko od stadion makerów zależy czy stadion bedzie jutro czy za tydzień! wiec czekaj tak jak ja i inni, bo nie jestes jedyny który chce mieć ten stadion. a tak wogule to masz szczeście że jestes z rybnika
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.