QUOTE(thmc88 @ Jul 28 2006, 12:27:24) [snapback]81089[/snapback]
1. przyspiewki - dlaczego tylko kilku klubów ;] w wersji 2.0 można sie pokusić o przyśpiewki wszystkich klubów
Nie da się tak zrobić, aby każda drużyna miała własne przyśpiewki. Zespoły mające swój własny slot posiadają tylko swój doping...
3. Górnik Zabrze - wiem wiem to mój ukochany klub , mordka Króla który juz tam nie gra , reszta mało podobna... 7 zawodników musiałem dodac i wg serwisu 90minut.pl edytować mordki
Nie ma dobrych fotek w neci zawodników Górnika Zabrze, stąd taka nikła ilość twarzy do Pro 5 zawodników Górnika Z.
4. stadiony ;] dodajcie jakies super , bonus extra w 2.0 np . Górnika i innych klubów OE :] nie dawajcie ich nam na forum tylko zróbcie paczke wszystkich :ppp
Coś Ty oszalał ? Bardzo dobrze, że stadiony są wydawane "przed wcześnie" inaczej musielibyśmy czekać na big poprawke OE aby ujrzec areny takich klubów jak Legii, Groclinu, Ruchu etc.
7. nowe stroje Ruchu , Górnika, Wisły
Nowe stroje powinny być w update. Jednak aby takowe stroje powstały, i OE update powstał w miare szybko, potrzebni są ludzie..A niestety, tych ludzi na forum IO brakuje.. (chodz mi oczywiscie o ludzi, robiących pożądne kitsy)