Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: System Kar
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online
Rafalinsky
czy w rankingu funkcjonuje jakis system kar typu odejmowanie punktow itp? bo ja tylko widze ban. pierzak (moj znajomy smile.gif ) dostal bana ze tekst jakis tam. nie byl on az tak wulgarny. mowi mi ze nic nie pisal no ale w to juz wnikal nie bede. temat zalozylem tutaj bo w reklamacjach zamknietych mialem komunikat ze nie mam uprawnien do otwarcia tematu ohmy.gif
whan
QUOTE(Rafalinsky @ Jul 16 2006, 21:56:49) [snapback]78506[/snapback]
czy w rankingu funkcjonuje jakis system kar typu odejmowanie punktow itp? bo ja tylko widze ban. pierzak (moj znajomy smile.gif ) dostal bana ze tekst jakis tam. nie byl on az tak wulgarny. mowi mi ze nic nie pisal no ale w to juz wnikal nie bede. temat zalozylem tutaj bo w reklamacjach zamknietych mialem komunikat ze nie mam uprawnien do otwarcia tematu ohmy.gif

Nie no, myślałem, że snake sobie jaja robi laugh.gif Niech napisze do mnie na gg (799433) to go odbanuje.

PS
A nad systemem kar trzeba się będzie zastanowić. Co?, jak?, za co? i dlaczego?... wink.gif

Myślałem nad tym własnie, żeby za pierwszy wybryk dawać -pkt(tylko ja tego robić nie moge :/ ) i ostrzeżenie a dopiero za kolejne przewinienie ban. Zobaczymy...
Bushmen
QUOTE(Rafalinsky @ Jul 16 2006, 21:56:49) [snapback]78506[/snapback]

nie byl on az tak wulgarny. mowi mi ze nic nie pisal no ale w to juz wnikal nie bede.

moze i nie byl wylgarny ale w kazdym razie mnie urazil, 'pierdoło' moze mowic do swoich znajomych a nie do mnie ;p , jezeli nie on to pisal to kto ? bot ?

pzdr
whan
na pewno on ale pierdoła zalatuje bardziej wsią a nie jakimś wielkim wulgaryzmem, sam wiesz że są gorsi smile.gif
Rafalinsky
QUOTE(whan @ Jul 16 2006, 23:37:14) [snapback]78517[/snapback]

na pewno on ale pierdoła zalatuje bardziej wsią a nie jakimś wielkim wulgaryzmem, sam wiesz że są gorsi smile.gif

dokladnie smile.gif (tekst rodem z gry "Franko") moglo by byc np tak ze ktos zbiera powoli na bana. limit powiedzmy -150 lub -200 pkt jak mu sie uzbiera w jednym miechu tyle ujemnych to ban.

np za wyjscie z meczu bez konkretnej przyczyny i niedokonczenie -..iles tam + vo dla przeciwnika, za chamskie zachowanie -..., za niepotwierdzenie meczu przez powiedzmy wiecej niz 2h -..., wiadomo ze czasem sie skumuluje chamstwo + wyjscie z gry, wtedy ban odrazu.
korzen
QUOTE(Bushmen @ Jul 16 2006, 23:25:51) [snapback]78516[/snapback]

moze i nie byl wylgarny ale w kazdym razie mnie urazil, 'pierdoło' moze mowic do swoich znajomych a nie do mnie ;p , jezeli nie on to pisal to kto ? bot ?

pzdr

lol, za pierdoło dostał bana? ...paranoja
Rivaldinho
Weleague miało elegancki patent " zawodnik nie rozegra 10 meczy w tygodniu to -50, z powodzeniem by się przyjęło do rankingu IO.
snake
QUOTE(korzen @ Jul 17 2006, 09:10:54) [snapback]78536[/snapback]

lol, za pierdoło dostał bana? ...paranoja

Za "spierdalaj pierdoło" i ile się nie mylę. Ban jak nic, co to za odzywka w ogóle. Że korzeń lubi jak się tak do niego mówi to już inna sprawa wink.gif

Systemu kar nie ma bo .... siano jeszcze nie zrobił huh.gif
Dlatego lecą bany zawsze.

QUOTE(kemocik @ Jul 17 2006, 16:17:28) [snapback]78631[/snapback]

O to chodzi, że za "spadaj pierdoło" ;D

No właśnie, ban jak nic.
kemocik
QUOTE(snake @ Jul 17 2006, 16:13:31) [snapback]78630[/snapback]

Za "spierdalaj pierdoło"(...)

O to chodzi, że za "spadaj pierdoło" ;D
pawel_szulc
QUOTE(Rivaldinho @ Jul 17 2006, 07:20:29) [snapback]78537[/snapback]

Weleague miało elegancki patent " zawodnik nie rozegra 10 meczy w tygodniu to -50, z powodzeniem by się przyjęło do rankingu IO.

dokladnie, tak byc powinno. kilku graczy z czolowki tabeli (nikogo nie obrazajac, obgadujac itp.) zagralo jedynie kilka meczy i graja teraz sporadycznie, bez jakichkolwiek obaw ze straca punkty przez mala ilosc rozegranych meczy. ranking to jakas droga do ligi (np. Martini18, Bieli17), jednak traca oni mozliwosc zajscia wyzej wlasnie przez osoby ktore sobie raz zagrzaly miejsce, a teraz tylko je utrzymuja.
kocur1988
popieram aby wygrywać trzeba grać, nie chcesz grac nara biggrin.gif
hajtas
Cytat(HerrOs @ Jul 30 2007, 08:53:00) [snapback]168742[/snapback]
Zapraszam wszystkich, ktorzy chca latwo i przyjemnie zarobic na strony:
http://www.prizpass.pl/index.php?ref=herros
oraz
http://en.prizee.com/index.php?refer=Herros502
To łatwe, przyjemne pieniadze!
Zapraszam!

HerrOs a Ciebie co powaliło??? w każdym temacie to samo tongue.gif
Raffels
Cytat(HerrOs @ Jul 30 2007, 08:53:00) [snapback]168742[/snapback]
Zapraszam wszystkich, ktorzy chca latwo i przyjemnie zarobic na strony:
http://www.prizpass.pl/index.php?ref=herros
oraz
http://en.prizee.com/index.php?refer=Herros502
To łatwe, przyjemne pieniadze!
Zapraszam!

Jeszcze jeden taki post i wylatujesz.
Aros
Cytat(Raffels @ Aug 22 2007, 01:29:13) [snapback]176510[/snapback]
Jeszcze jeden taki post i wylatujesz.

Oj nie, wylatujesz już teraz!
Sio!
hajtas
Cytat(Aros @ Aug 22 2007, 01:39:20) [snapback]176513[/snapback]
Oj nie, wylatujesz już teraz!
Sio!

Oj przestańcie a gdzie ostrzeżenia??? Po co są te procenty cio??? rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.