Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rozne
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Beny13
Jak ustawic zeby wchodizlo po 6-7 graczy do orznego anie 3? Na al atack tp tylko w koncowkach tyle wchodzi i to tylko jap rzegrywasz
switek
Czlowieku napisz to normalnie dry.gif
owenik
QUOTE(beny13 @ Jul 2 2006, 15:21:22) [snapback]75740[/snapback]

Jak ustawic zeby wchodizlo po 6-7 graczy do orznego anie 3? Na al atack tp tylko w koncowkach tyle wchodzi i to tylko jap rzegrywasz

Po użyciu translatora polsko-polskiego, tekst ten wygląda tak:

Jak ustawic, żeby przy wykonywaniu rzutu rożnego na pole karne przeciwnika wchodziło po 6-7 graczy, a nie 3? Przy ustawieniu opcji "all atack" tylko w końcówkach tyle wchodzi i to tylko kiedy przegrywam.

Pozdrawiam
Bo0os
nie dzieciom neostrady
Capitan Tsubasa

Musisz przeinstalowac PESa i na czysta gre zainstalowac patcha v. 3.33. Potem napisac ladnego posta (piekna polszczyzna jaka zaprezentowal ci Owenik) czy podzialalo. wink.gif
Pozdrawiam...
Mooner
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 2 2006, 17:17:48) [snapback]75761[/snapback]

Musisz przeinstalowac PESa i na czysta gre zainstalowac patcha v. 3.33. Potem napisac ladnego posta (piekna polszczyzna jaka zaprezentowal ci Owenik) czy podzialalo. wink.gif
Pozdrawiam...

Że co? xD

hmm już kiedyś coś o tym było pisane, ale nie pamiętam gdzie... no więc daj naprzykład obrońce ze strzałką do przodu i medium obrona.. może wejdzie.. wink.gif możesz też przy rożnym aucie czy wolnym nacisnąć l2.gif (z na klawiaturze) i r1.gif jeśli chcesz aby kilku pomocników i obrońców przesunęło się w atak, lub r2.gif jeśli w obronę... możesz tez ustawić gdzieś w formation seetinng auto atack nie pamiętam gdzie.. ;]

pozdro...

p.s. mi to czasem nawet bramkarz przy rożnym w pole karne poszedł.. gdy dałem wszystko allattack.. biggrin.gif i była końcówka
Beny13
Sorry za moje pisanie ale bardzo a to bardzo sie spieszylem aha nie uwazajcie mnie za dzieciaka neostrady wam Bledy sie nie zdazaja ?

Mooner dzieki zaraz sprawdze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.