Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zbiór Twarzy Do Faceservera
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
piwlak
Twarzyczki roznych autorow.Jest to zbior ok.1300 twarzy+kilka wlosow:) Do faceservera.
Byl on wzorowany na option file z powerpatcha 3.0. Na innym OF niektore twaryczki moga nie pasowac.jak ktos chce moge wrzucic mojego OF. http://rapidshare.de/files/24502397/MOJ_FACESERVER.rar.html
Ghana
A czy mogłbys załadowac na www.wyslijto.pl ???? Lub na Filefront.om ??/
lookass
Hmm to w ogóle jest PP 3.0? Czyżbym przeoczył ? biggrin.gif
norek
QUOTE(lookass @ Aug 25 2006, 21:37:22) [snapback]86146[/snapback]

Hmm to w ogóle jest PP 3.0? Czyżbym przeoczył ? biggrin.gif

Był "prawie" jak 3.0. Może dla kolegi chodzi o dodatek Orange albo ostatnią
osłonę PP.
lookass
Już myslałem że wyszedł 3.0 bo mam update do 2.6. Tak w ogóle to mam pytanie w temacie czy sporadyczne wywalanie w edit mode i przed meczem po ustawieniu skladu spowodowane jest działalnością kitservera itp?
Capitan Tsubasa
QUOTE(lookass @ Aug 25 2006, 22:01:44) [snapback]86153[/snapback]

Czy sporadyczne wywalanie w edit mode i przed meczem po ustawieniu skladu spowodowane jest działalnością kitservera itp?

Dokladnie tak. Na niektorych kompach wywala do winda w Edit Mode (w tym mi tongue.gif), dlatego jak chce pogrzebac w Edicie to wylaczam Kitservera i problem z glowy smile.gif
lookass
Hmm no tak ale kiedy chcesz przejzec sobie nowo dodane twarze? Chociaż w tym nie jest największy problem... głowny problem tkwi w tym, że czasami wywala gdy już piłkarze mają wybiec na boisko... miałem też taki problem że grałem sobie MŚ reprezentacją Polski no i po drugim meczu grupowym wywaliło mnie do windy więc załadowałem save'a no i znowu i tak w kółko więc wychodzi na to że nie moge tego turnieju już dokończyć i podobnie będzie pewnie z każdym innym który zaczne a w którym gra mi sie zetnie sad.gif troche to zjebane
naSs_no1
lookass i inni smile.gif . Jezeli chcecie naprawic problem z wywalaniem do windy MUSICIE!! pochodzic po edit mode i sprawdzac na jakich zawodnikach was wywala. Kiedy juz bedziecie wiedzieli ktory to zawodnik nalezy usunac go z kitservera i problem z glowy wink.gif U mnie tez tak jest i pewnie u wiekszosci. Ja juz mam ten problem z glowy, gdyz poswiecilem troche wolnego czasu i pousuwalem mordy, ktore sprawialy problemy. Teraz mam ponad 1000 dobrych twarzy i dalej wrzucam sam. Pozdro i szybkiego rozwiazania problemu tongue.gif
lookass
No tak ale przed meczem? Np wczoraj gram z bratem mecz Sevilla : Barcelona i wywala do windy kilka razy a w koncu dziala? To też wina twarzy ? Czasami tak jest ze masz grać mecz i wywala do windy a potem znowu włączasz PESa i chcesz zagrać ten sam mecz i tym razem zadziała... Bardzo chciałbym wyeliminować ten problem bo ostatnio staje się to moją zmorą i bez przerwy wywala z gry sad.gif
Ricochet
lookass - sprobuj usunac save(oprocz option file) i zobacz czy ci dziala to moze pomoze
DeToX - mam taki problem ze jak usuwam ich z kitservera to i tak mi sie wylacza mam tak z np.Żurawskim
lookass
QUOTE(Ricochet @ Aug 26 2006, 12:30:13) [snapback]86228[/snapback]

lookass - sprobuj usunac save(oprocz option file) i zobacz czy ci dziala to moze pomoze
DeToX - mam taki problem ze jak usuwam ich z kitservera to i tak mi sie wylacza mam tak z np.Żurawskim

Dzięki za pomoc ale przecież to jest oczywiste mówie tutaj teraz o kitserverze a nie o save'ach bo to przez kitservera. A co do do tej mordy to powinieneś wszystko sprawdzić dokładnie ja tak miałem z Messim i wszystko powywalałem ściezki do jego mordy z map.txt i rozne pliki i pomoglo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.