Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 [05.11.04 - 11.12.04]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Aros
Kto najlepiej udawać będzie Dariusza Szpakowskiego? tongue.gif ...
JTK
21. Hoopek(Arsenal) 4-5 Kjack(Ajax)

To se chlopaki postrzelaly smile.gif a obroncy obu druzyny byli chyba po niejednym glebszym wink.gif
halladin
huuuuuuuuuuhhhhh ale wolej<kjacko na 2-1 z hoopkiem>, szkoda ze nie ma replaya z kilku ujęć
kemot
Coz za mecz, i ta akcja z LOSS TIME'u smile.gif
halladin
halladin<werder>2-2 <bayern>timak

1 minuta i makaay wyraźnie w formie przechodzi przez obroncòw i 1-0:)
werder probował pozycyjnych atakòw ale bardzo defensywne ustawienie bayernu stanowilo nie lada przeszkode. No i cały mecz wlasciwie wyglądał tak, że gospodarze atakowali, ale to bawarczycy mieli wiecej strzalòw po kontratakach.....i po jednym z nich makaay huknał na 2-0. wściekły:) bauuman pieknym strzalem na 1-2.....a druga polowa to juz glowka klose ...2-2 i to wszystko......dziwny dzien i w sumie okze udalo mi sie wyrownac ze stanu 0-2.
halladin
halladin1-2akuz

nie moj dzien....wiedzialem ze jak zaczne dziisaj grac to nic z tego nie bedzie ,,ale trudno,,,,,,musze tylko dodac ze jestem pod negatywnym wrazenie gosci ktorzy grali nagranicy faulu i opierali si ena szybkosci giggsa.....no i chyba meczem z timakiem i akuzem oddalilem sie od szansy na wygrana w lidze
Pio G
hall ty mi tu nie plec gupot :wink: ale teraz bedzie jazda kazdy z czolowki ma mniej wiecej tyle samo pkt biggrin.gif ostroooo :wink:
StraY
hall, że wygrasz to wiemy wszyscy wink.gif ale dzisiaj wskakuję na 1 miejsce w lidze na chwile więc nie grajcie biggrin.gif
zaczyna się w końcu walka... i gdzie te pietruchy? tongue.gif
T-Mac
kupie dobrego obrnce tongue.gif
JAACA
Sprzedam pralke "Frania" LOL :twisted:
kemot
tanio! biggrin.gif
JTK
23. Bart0o0sh(PSG) 2-3 Kjack(Ajax)

Ajax zgarnia 3 bardzo wazne punkty wlasciwie juz w pierwszych 45 minutach smile.gif PSG mimo iz walczylo ambitnie do konca to nie bylo wstanie przechylic losu na wlasna kozysc tak aby choc uratowac jeden malutki punkcik.

PS. Mysle ze w tej edycji jest zbyt wielka rozbieznosc miedzy teamami. Real>PSG to dwa rozne swiaty sad.gif
halladin
bartoosh<psg>2-3 <werder> halladin

o jak dobrze, że 3 pkt:)///niestety znowu zapomnialem nagrac......

franzuzi zolto i czerwono....werder w zwyklej formie ale z 3 pilkarzami na korbie:). cala pierwsza połowa byla raczej wyròwnana,,,,,kilka sytuacji podbramkowych..ogolnie bez historii<i histerii:)> werder kilka razy błysnał ale doskonala partie rozgrywał bramkarz psg <zarefleksił:) w 'kto pierwszy do pilki'> ... pod koniec 1 czesci gry gospodarze dwoma podaniami rozklepali obrone werderu i 1-0.....dwa trzy wsciekłe ataki niemcòw i dobitka listeza zza pola karnego...1-1.
druga polowa to juz lekka dominacja werderu----kilka groźnych strzałòw, dosrodkowań i 2 dyńki valdeza, poza tym zmarnowane okazje,,,,,,,końcòwka to horror:), gdyz rozprezona obrona werderu przegieła zdecydowanie i zrobilo sie 3-2 a gdyby nie koniec meczu to kto wie bo stracilem kontrole i opanowanie. Zwyciestwo zasłuzone ale z przez końcòwke chyba tez troche szczesliwe.
T-Mac
borinho - T-Mac 0:0

fuck fuck tongue.gif
kolejny remis, dobre i to ale napewno zaslugiwalem na wiecej
to poprzeczka to slupek to spojenie - normalnie chyba chlopaki przed meczem sobie ustalili jedno dzis ta bramka sie przewroci no i prawie im sie udalo, ze strony borinho dzis nie bylo zagrozenia smile.gif i dobrze
Pio G
Joł w sumie to nie mialem opisywac meczy ale takie mecze jak z tobim to po prostu zal by bylo nie opisac......

Pio G (Liverpool) 3:2 (Lyon)

.......szkoda ze moj net nie byl w dobrym stanie do mecza dobieralismy sie z 4 razy (pare razy lost + raz sie jakis palant wbijal nam na gre....) ale dobra jakos sie dalo w koncu zagrac....

Poczatek meczu i fatalny blad obrony (podanie do ? ee no wlasnie...do kogo..) napastnik lyonu pobiegl z pilka tak szybko ze az sie kurzylo biggrin.gif sam na sam i gool....nastepnie skladna akcja liverpoolu w polu bramkowym i gool barosa . Do polowy 1:1 smile.gif Poczatek 2 polowy i gool dla Lyonu .... brr zrobilo sie dramatycznie :wink: . Trener liverpoolu podjal decyzje ze z boiska zejdzie Kewell i wejdzie Warnock....minelo 10 minut gry a Kewell dalej niezszedl..(pilka cosik na aut nie umiala wleciec biggrin.gif )nadeszla akcja z 42 minuty po ktorej pilka wyleciala na rog....Kewell zszedl....pojawil sie Warnock...dosrodkowanie...i piekny gooool szczupakiem Warnocka !!!! kibice oszaleli !!!! stal sie cud ! smile.gif
Ale Warnock nie mial dosyc....ostatnia akcja Lyonu nie udala sie...kontra Liverpoolu podanie omija obroncow i trafia do Warnocka a ten...sam na sam z bramkarzem pozbywa sie go i trafia do pustej bramki !!!! 3:2 !!! koniec meczu ! co to bylo za ostatnie pare minut ! kibice pozostali w szoku do teraz :wink: .Chyba zadzialal u mnie instynkt trenerski biggrin.gif a nigdy nie lubilem za duzo kombinowac smile.gif
T-Mac
Bakel (Roma) : T-Mac (Bayern) 1 - 4

narescie po seriiiiii remisow nadeszla pora na wygrana
mecz rozgrywany w systemie rozlaczylo kur.. mac musimy dograc
po pierwszej polowie wysokie prowadzenie 4-0 , jakos latwo dochodzili moi do sytuacji strzeleckich ( narescie tongue.gif )
troszke sie wkurzylem jak Pizaro zostal sciety rowno z trawa i nabawil sie kontuzji bo gral naprawde dobrze smile.gif
w drugej polowie zaraz na poczatku Bakel zdolal szybko strzelic ale to nic nie zmienialo smile.gif ciagle mialem duza przewage
16 minuta i jeb lost
a wiecie jak sie gra dogrywane czasy zazwyczaj pada w nich rezultat 0-0 i tym razem tak tez bylo
Bakel

AS Roma - FC Bayern

Cytat
po pierwszej polowie wysokie prowadzenie 4-0 , jakos latwo dochodzili moi do sytuacji strzeleckich ( narescie  )

Aaa pojebało mi się i ustawiłem Chivu jako libero, hasał sobie po boisku a ja miałem potężną wyrwę w środku obrony, to dlatego "udawało" Ci sie dochodzić do pozycji strzeleckich ;p
Cytat
troszke sie wkurzylem jak Pizaro zostal sciety rowno z trawa i nabawil sie kontuzji bo gral naprawde dobrze

Dobrze mu tak ;p Dzięki temu dizkonektowi cudownie ozdrowiał ;p
Cytat
w drugej polowie zaraz na poczatku Bakel zdolal szybko strzelic ale to nic nie zmienialo  ciagle mialem duza przewage  
16 minuta i jeb lost

Teraz kilka słòw do rubryki "gdyby babcia miała drucik to byłaby radiem":
gdybym miał odrobinę szczęścia i piłka po strzale Cassano znalazła drogę do siatki, zrobiłoby się 4-2 i thriller na Olimpico, bo w drugiej połowie grałeś kwas, a ja się rozkręcałem;p dizkonekt wybił mnie z rytmu

Przespałem pierwszą połòwkę - dlatego przegrałem. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że grałem po 9h pracy w Leroy'u, moja percepcja była mocno ograniczona ;p
Hehe, a Ty Timak za niezapisanie bramek masz wpierdol ;-p

###########################################

FC Liverpool - AS Roma

Komentarz:
Bezdyskusyjne, w pełni zasłużone zwycięstwo.

Pio G
Cytat
Bezdyskusyjne, w pełni zasłużone zwycięstwo. </p>

moim komentarzem do tego haniebnego textu jest wynik sparu zaraz po meczu ligowym zagranego PIO G 3:1 BAKEL . temat skonczony out.
T-Mac
Bakel porazka boli CO ?? tongue.gif
T-Mac
T-Mac (Bayern) : Zidane (Porto) 1-0

mecz nudny jak cholera smile.gif obie druzyny graly bardzo asekuracyjnie dlatego bylo tak szaro brudno i ponuro, naszczescie jeden z wypadow moich kochanych zjado-zydow zaknczyl sie pieknym strzalem Pizzaro

thx za mecz Zidane
Bakel
Cytat
Bakel porazka boli CO ?? :P

Okazałem się gorszy od takiego bolca jak Ty ;-p to musi boleć ;D

Cytat
moim komentarzem do tego haniebnego textu jest wynik sparu zaraz po meczu ligowym zagranego PIO G 3:1 BAKEL . temat skonczony out.

Za przeproszeniem - co ma piernik do wiatraka? O_o
Pio G
po prostu chodzi o to ze grajac ligowca czulem to ze to nie bylo w 100% moja wina za slaba dyspozycje zespolu (pozatym odnoslem wrazenie jakbym moi grali z opoznieniem) ale tak sie zdarza tak samo mial kjacek jak gral lige na mnie . Spar upewnil mnie w tym ze wcale gorszy nie jestem tongue.gif od tyle konic toczka kropka i takie tam inne duperele smile.gif
T-Mac
Cytat
Okazałem się gorszy od takiego bolca jak Ty ;-p to musi boleć ;D

bolec to ty jestes i to prawie 2 metrowy tongue.gif

ide sie powkurwac na 2 lige tam to dopiero graja smile.gif moze juz zagrali z 5 meczy z tego tygodnia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.