Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecze Z Arosem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
krisu
grałem z Arosem 3 mecze do rankingu Ja Polską - ON Łotwą

przez wzglad na szacunek dla przeciwnika powinno odrazu potwierdzac sie wyniki ale niektorzy maja to w dupie i tego nie robia mad.gif

wyniki meczy to : Polska : Łotwa 3:0 , 7:3 , 1:1

napisałem do Arosa na gg aby potwierdził wyniki ale ten udaje że nic nie wie...

daje screena

IPB Image
owenik
Czy jesteś pewien że grałeś z Arosem ?? :> może po prostu ktoś się za niego podszył?

Sprawdzaj najlepiej na gg tego z kim grasz..

Edit:

Z tego co widze na screenie, nie umiawiałeś się z nim na gg... (?)
krisu
QUOTE(owenik @ Jun 12 2006, 15:55:51) [snapback]72232[/snapback]

Czy jesteś pewien że grałeś z Arosem ?? :> może po prostu ktoś się za niego podszył?

Sprawdzaj najlepiej na gg tego z kim grasz..
Edit:

Z tego co widze na screenie, nie umiawiałeś się z nim na gg... (?)

bylem na serverze e- wro grałem z [admin] Aros ( miał ping 1 )
i tam sie umowilismy na gre ( ja przez gg sie nie ustawiam na mecze)
whan
wszystko wskazuje ze to był Aros cool.gif : Łotwa, E-Wro, ping 1ms. Podszywaczy juz raczej nie ma. Odpuścili sobie dawno. Ale spokojnie pewnie Aros to wyjaśni i potwierdzi.
Aros
QUOTE(whan @ Jun 12 2006, 17:40:01) [snapback]72247[/snapback]

wszystko wskazuje ze to był Aros cool.gif : Łotwa, E-Wro, ping 1ms. Podszywaczy juz raczej nie ma. Odpuścili sobie dawno. Ale spokojnie pewnie Aros to wyjaśni i potwierdzi.

Wczoraj wróciłem z Wawy z kuzynem, dziś byłem w pracy, jak zwykle, Ci co wiedzą gdzie pracuję, wiedzą, że o 12-13 jestem w robocie.

Niemniej jednak, jeśli kuzyn grał, nie będę robił sprawy, wyniki podałem, skasuję, jeśli się okaże, że nie było takich meczy.

Pozdrawiam!
Aros

ps. nie miałbym powodów zmyślać, "straciłem" na tym dziewięć punkcików raptem ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.