Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Help
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Mike85
Panowie, mam problem dziwnego rodzaju. Otoz mam zainstalowanego PP razem ze wszystkimi update'ami. Wszystko elegancko dziala, ale raz na jakis czas albo podczas meczu, albo po wejsci do Formation menu, albo przy zmianach wyskakuje mi blad pliku pes5.exe i wywala do windowsa. Zaznaczam ze wczesniej nigdy tak nie mialem! Z góry dziekuje ze wszelka pomoc.

Pozdro
BoBaN
To może być wina piłek jeśli masz gf mx 440, jeśli nie to może to być wina jakiejś powtórki albo save'a
afree
wyrzuc option file z save biggrin.gif
Mike85
Mam save'a ale to byl save zrobiony po instalacji gry razem ze PP i update'ami wiec nie mam jakis starych save'ow
snake
QUOTE(snake @ Apr 25 2006, 12:53:34) [snapback]64350[/snapback]

2. Temat postu powinien odzwierciedlać jego treść - poprawna nazwa tematu to gwarancja na szybkie wyszukiwanie i czytelne przeglądanie przez użytkowników.

1. tematy będące pytaniami:
* nie zakładajcie tematów "Pomocy", "Help" itd. starajcie sie w temacie postu podać siakieś informacje dotyczące zagadnienia.
* pytania starajcie sie precyzować, pisanie "nie działa mi gra, dlaczego ?" nie może spotkać sie z jakakolwiek poważna reakcja Tematy "pomocy" itd będę brutalnie kasował nie bacząc na problem, jaki poruszają.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.