Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Eljkaer'em
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Demari
znowu mam do potwierdzenia wynik meczu z Eljkaer'em, ale ja go nie grałem mad.gif prosze o jego usuniecie. popszedni miałem usuniety za co dzieki ale później znowu go miałem.dla świętego spokoju go potwierdziłem bo blokowałem pmcsp. dziś znowu niespodzianka! mad.gif co ten koleś sobie myśli?!nie ma jego gg.wysłałem mu e-maila ale to nie poskutkowało. może mnie z kimś pomylił lub coś w ranku źle działa.
POZDRO DLA MANIAKÓW KOPANEJ biggrin.gif
snake
Usunięty.
Eljkaer
Demari, i play three matchs with you, and i win 4-1 4-0 and 5-0 Peru-Chile. When finished the third macth i report the first match 4-1 and you did not confirm this result. Three days later you confirm the macth and i report the second result 4-0 and you did not confirm this result again.

Which is the problem??

I love Issonline smile.gif
snake
Demari wypowiedz się.

mad.gif
whan
QUOTE(snake @ Jun 1 2006, 15:31:53) [snapback]70461[/snapback]
Demari wypowiedz się.

mad.gif

Ktoś tu wyraźnie kręci... I coś mi sie zdaje że nie jest to nasz hiszpański kolega.
Jego uczciwość jest aż za duża, ostatnio grałem z nim mecz i w 60 minucie wszedł muluk mad.gif . Prowadziłem wtedy 1:0, meczu nie dokończyliśmy więc nie wpisywałem wyniku do ranku. A o 23 patrze a tu Eljkaer wpisał wynik 1:0 dla mnie... smile.gif Moim zdaniem jeśli już wpisuje on wynik to znaczy że mecz się odbył... Zresztą do tej pory nie było z nim żadnych problemów.
Demari
Eljker problem is that we did not play these match.you did not play with me.First match had confirmed because I blocked pmcsp.I sent you e-mail three days ago.This is mistake blink.gif
Eljkaer
I'm sorry, i did not read the mail. sad.gif

If you not are the other player, please admins delete the results.

I love ISSonline
snake
Ok. Closed.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.