Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kuszczak Vs Boruc
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
Rafalinsky
wielu uzytkownikow tego forum typowalo kuszczaka na nr 1 smile.gif co sadzicie po tym meczu,ja osobiscie uwazam ze w meczu jakimkolwiek na takim poziomie taka bramka NIE MA PRAWA wpasc. dla mnie ani jeden ani drugi sie nie nadaje na nr1 sad.gif
Lesiu
Jurek Dudek Jurek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karol Johnn
QUOTE(Lesiu @ May 30 2006, 22:35:11) [snapback]70171[/snapback]

Jurek Dudek Jurek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jurek jest starszy od wegla, a poza tym Janas powolal Kuszczaka Boruca i Fabiana wiec nie ma tematu Dudka... prosze was nie zachowujcie sie jak ten zwierzyniec na stadionie dzisiaj!!!! Przeciez co oni odpierdalali to bania mala z tymi gwizdami i z tymi Dudkami i Frankami lowcami...
Rafalinsky
no zachowanie kibicow to lekka przesada, rozumiem jeszcze teksty z frankami ale zeby "ole"wac reprezentacje? to juz przesada, tym bardziej ze to byl towarzyski.
Karol Johnn
No dokladnie jestem wsciekly na tych niby "Polskich Kibicow", to mialo byc pozegnanie Polskich pilkarzy na mundial... to byl cyrk, kuszczaka wygwizdali po samym wejsciu na boisku przed "babolem" za co? bo nie ma Dudka? a to jego wina? janas tak zadecydowal! i od tamtej pory jest kadra bez dudka! Pozniej OLEEE to juz bylo fatalne i zalosne, frustraci, banda baranow! Dobra mozna sie nie pogodzic z tym ze nie pojechal Franek! ALE GDZIE SZACUNEK do Szymkowiaka Zurawskiego Krzynowka i innych??!! Powinni takim ludziom cofnac bilety na mundial i zakazac wchodzenia na mecze Polskiej reprezentacji! Takie zachowania nie pomagaja im grac, a kibice sa chyba po to zeby w razie czego poderwac zespol a nie jeszcze bardzie skopac im dupy!!! tak nie jest????
pozdro
Beny13
ja bym postawil na kuszczaka popełnil blad ALE JEGO ODRAZU WYGWIZDYWALI WIEC ZAPOMNIEC O TYM MECZU. a tych "kibicow" reprezentacji polski to na stadion nie wpuscic
sleyo
Bylem na tym meczu.Gra polakow to zenad,na MS nie wyjdziemy z grupu(z taka gra).Dudek jest najlepszym polskim bramkarzem i to wielki blad Janasa ze nie ma go w kadrze.Nie dziwcie sie kibicom ze tak reagowali,bramka strzelona przez bramkarza to szczyty!!!!!!!!!Rasiak byl 15m od bramki i podczas strzalu mial chyba zamkniete oczy!!!!!!!!!!!!
Lanek
Dla mnie zdecydowanie Kuszczak. Pomimo fatalnego błedu.
Dorin
Może troche nie na temat ale powiem tylko jedno tych ćwoków(kibiców) z Chorzowa to bym kurwa powystrzalał.
Dziękuje.
Pelas
JA sie dziwie ze niekotrzy na tych patalchow mowio jeszcze KIBICE. ZAL MI Repreznatncjji a zwlaszcze kuszczaka.MOim zdaniem nr 1 to KUSZCZAK wlasnie pomimo bledow pare razy dobrze i bezproblemowo wylapal wrzutki. CHchialbym jeszcze sie wypowiedziec na temat tych jebanych baranow w CHORZOWIE. Dla mnie to oni nie so juz POLAKAMI lecz jebanymi chujami. Kibicowac innemu krajowi spcejanlnie na zlosc to WSYTD. Bedo inaczje spiewac jak POlska wyjdzie z grupy w co moco wierze wtedy to posypio sie glosy zahcwytu. STOP JEBANYM CHORZOWSKIM BRUDASOM
CJ-2005
Kuszczak nr 1 smile.gif smile.gif
korzen
Ten mecz pokazał ze kuszczak sie jeszcze nie nadaje na nr1...tym kiksem pokazał ze mecz z Orzełkiem na piersi to dla niego jeszcze duży stres, z ktorym sobie nie radzi. Na mundialu presja bedzie nieporownywalnie wieksza, obawiam się ze nieda rady. Jak dla mnie Boruc, mimo ze puscil tego gola ...hm trudny strzał po rykoszecie, widac ze całkowicie się nie spodziewał ...niestety wpadło.
baski18
Wg. mnie numerem 1 powinien zostać Kuszczak darze go większym zaufaniem. Co do "kibiców”, którzy przyszli na stadion "narodowy" w Chorzowie można powiedzieć ze się skompromitowali i dopowiedzieć zajebiście ze Chorzów nie dostał się do miast na Euro2012.

Pozdro
Wislak
Kuszczaj Tomek KUSZCZAK !!!!!! http://www.maxior.pl/?p=index&id=8707&0 - PARADA ROKU W PREMIERSHIP !!!!!!!!
Rivaldinho
Po dzisiejszym meczu z Kolumbią większość powie że Boruc górą lecz Tomek Kuszczak przez ten kuriozalny błąd(zresztą jedyny w meczu) nie przekreśla jego szans w kadrze Janasa.Złe dobrego początki.

+/- Boruca
+bramkarz twardziel(nie boi się wychodzić do piły po rzucie rożnym itp.
+gra w dobrym klubie ,jest mistrzem Szkocji,więc ma jakąś tam reputacje i doświadczenie,można go nazwać najpewniejszym punktem naszej reprezentacji
- momentami brawurowy

+/- Kusczaka
+zwinny jak pantera
+nie wykonuje zbędnych ruchów
-ciut małe doświadczenie
-słaba pewność siebie
-gibki

P.S-Część materiału z tego posta została zaczerpnięta z Gazety Wyborczej(wkładki sportowej) z dnia:29.05.2006
Pzdr.
owenik
Oj to nie wina Kuszczaka. Ten strzał był nie do obrony smile.gif
Ja tam osobiście się tą bramką nie przejmuję, bo na mundialu taki "strzał" nie będzie miał miejsca i sam bramkarz byłby bardziej skoncentrowany:) tyle ode mnie. Pozdrawiam
kemsi
QUOTE(sleyo @ May 30 2006, 21:01:10) [snapback]70182[/snapback]

Bylem na tym meczu.Gra polakow to zenad,na MS nie wyjdziemy z grupu(z taka gra).Dudek jest najlepszym polskim bramkarzem i to wielki blad Janasa ze nie ma go w kadrze.Nie dziwcie sie kibicom ze tak reagowali,bramka strzelona przez bramkarza to szczyty!!!!!!!!!Rasiak byl 15m od bramki i podczas strzalu mial chyba zamkniete oczy!!!!!!!!!!!!

Co do tego, że Dudek to najlepszy polski bramkarz to się nie zgodze. Napewno nie bez powodu siedział prawie cały czas na ławie w Liverpool'u. Trener na treningach napewno widział jego grah a my nie. Prawie zawsze Dudek gdy wchodził, puszczał bramkę. No przepraszam, ale Kuszczak ma zdecydowanie lepsza formę niż on. Nie mówmy o tym błędzie, bo każdemu mógł się zdarzyć i tak jak komentator na TVP powiedział lepiej jak teraz miał popełnić taki błąd niż na mundialu. A przypomnijmy sobie seony ostatnie gdy Dudek jeszcze grywał w pierwszym składzie Liverpool'u. Co już nikt nie pamięta tych jego błędów, a było ich sporo. Choćby te dwa błędy w dwóch meczach z Manchesterem United. Gdy raz bramkę trafił forlan a drugim razem z dystansu uderzył Rooney a Dudek przepuścił piłkę pod rękoma. Błędów kilka było jeszcze. Co prawda Boruc też się nie popisał przy tej bramce, bo mógł się chociaż rzucić do piłki, a mozę nie utrzymał równowagi bo tak to było widać. Chociaż moim zdaniem Dudek powinien jechać na te mistrzostwa jako trzeci bramkarz, zamist Fabiańskiego.

Poza tym to Polacy z Dudka zrobili gwiazde światowego formatu po finale LM. Dobra zagrał finał nieźle, ale nie jest tak że "Dudek wygrał finał LM dla Liverpoolu". Nie ośmieszajmy się już. Nie grał rewelacyjnie. W meczu obronił kilka strzałów np. chyba główkę "Szewy" instynktownie. Potem karne to już loteria. Udało mu się obronić. Ale nie zapominajmy, że w tym meczu puścił również trzy bramki. Napewno nie był najlepszym graczem w tym meczu.

Wracając do Franka to też nie przesadzajmy. Nie ma formy, nie strzela bramek to nie jedzie. Niestety to jest życie. On nie powinien mieć pretensji do Pawła Janasa. Już wolę w tej kadrze Rasiaka za którym nie przepadam, ale może przy jego wzroście coś uda mu się strzelić. Napewno dziękujemy mu za to, że strzelił dla nas w eliminacjach do MŚ chyba 9 bramek, ale jak nie ma formy to po co ma jechać? Żeby grzać ławe?

A zachowania kibiców w dzisieszym meczu nie będę nawet komentował. Po prostu było żałosne....

EDIT:

qweqweqwe - http://www.youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8 - to masz bramkę z tego meczu
qweqweqwe
a nie znalazł juz ktos gdzies tej bramki???
Pelas
KEMSI MASZ W 100% racje biggrin.gif zgadzam sie z tobo DUDEK I FRANEK TAK ALE W ELMICNAJACH. TO bylo nie mozan brac kogos kto nie umie stzrlic bramki lub siedzi caly czas na lawe i moim zdnaiem takie zahcowanie kibicow ktore bylo lamerski powinno byc tepione.
JANAS bedize odpowiadla za wyniki a nie oni
Karol Johnn
Dokladnie, gdyby Franek byl dobry, gral. strzelal nie bylo by tematu bez problemowo by pojechal, to samo z Dudkiem... a ci "kibice" to bezmozgi ktorzy nie moga tego zrozumiec, chcieli dublera typu franek a czemu nikt nie zauwaza ze wszedl Jelen i strzelil! czy to nie w stylu franka? a poza tym oceniac kadre bedziemy po mundialu do ktorego jest jeszcze 10 dni, a nie, jeszcze MŚ sie nie zaczely a juz liczni wieszaja psy na Janasie, poczekajmy... ja tam wierze ze cos zawalczymy!
pozdro
norek
Po dzisiejszym meczu ani Boruc ani Kuszczak nie zasługują na miano nr1 w zespole.
Obie bramki fatalnych błedach. Przy pierwszej bramce był rynkoszet. Jednak piłka leciała z
35 metrów a nie był to strzał któy siłą możnaby bylo porownac ze moca lotu pilki chociazby
Roberto Carlosa. Uwazam ze tą bramką ewdentnie można obraczyć Artura. Bramke Kuszczaka
pozostawie bez komentarza. Jednak nie tacy bramkarze puszczali nie takie bramki a jeden i
drugi bramkarz reprezentacji Polski niewatpliwie otrzymali zdolnosci bramkarskie gdyz nie raz
pokazywali klasę. Wierzę że to pojedyńcza wpadka i może być tylko lepiej. (Mówiłem jedynie o
bramkarzach, reszte zawodników pozostawię również bez komentarza gdyż dzisiaj pokazali jak grać
się nie powinno.) Pozdrawiam.
justyn
Według mnie ani Boruc ani Kuszczak nie powinni być numerami 1 w reprezentacji-koszulka z tym numerem powinna być dla Jurka!! JANAS MÓDL SIĘ ABY NAM POSZŁO NA MISTRZOSTWACH-BO JAK COŚ PÓJDZIE NIE TAK TO ....sie popłacze biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
AFC
Po dzisiejszym meczu moge tylko powiedzieć że są jeszcze 9 dni i może jeszcze złapią forme na mistrzostwa.Kibice żałośni,Kuszczak nie popisał sie i rasiak powinien sobie dać spokuj z reprezentacją co to za napastnik co nie umie 1 obrońce przejść .Niemcy też dobrze nie grają przegrywali 0:2 z Japonią ale jeszcze udoało im sie zremisować ale Japonia była dużo lepsza.MAM NADZIEJE ŻE CHOCIAŻ WYJDZIEMY Z GRUPY.
Pelas
troche sie to robi to nudne jak ludzie mowio ze jansa nie powolal DUDKA nie powolal bo mial powody i trzeba to uszanowac a ja wierze ze bedzie bardzo dobrze i POlscy bramkarze jeszcze zablysno:D
Rafalinsky
Luis Martinez scores vs Poland

ohmy.gif

jebana jak przyspieszyla po koźle, ale wybic mogl...
kubek
Co niektórym szkodzą fora internetowe.

Publiczność się zachowała chamsko. Brak wsparcia. Na każde zagranie Grześka gwizdano. Przecież inni gracze zagrali beznadziejnie, ale oni są OK(no nie!?). To już takie uzaleźnienie. Byle, że on. Nie widziałem, ale muszę skrytykować bo to jest modne - takie jest podejście ludzi (antykibice?).

Największe gwiazdy (?) Żurawski, Szymkowiak nic nie zagrali. Ale tylko na jedniego trzeba gwizdać.

Nie zdziwie się, jeśli jakikolwiek mecz w przesiągu 2-3 lat nie rozegramy na Śląskim. Ciemnota.

Ubolewam. Sam jestem kibicem, który dopinguje reprezentację na żywo na tym obiekcie.

Nie mylcie Śląska ze stadionem czy narodowością. (u niektórych brak wiedzy).

Uważam, że porażka to dobry prognostyk...

pozdrawiam
kubek_drunk

Po chwili:
Wracając do tematu stawiam na Tomka. Taka bramka pada raz na pięć lat. A bramkarz kolumbijski będzie miał co wspominać wnukom. Dodam jeszcze dla ciekawszych, że w moim sektorze pachniało lliściem wink.gif
Bart_io
Po tym meczu wiem jedno kilkadziesiat tysiecy Polakow, ktorzy byli na stadionie i okreslali sie samozwanczo "kibicami" powinno w niedziele isc do spowiedzi i za pokute miec lezenie krzyzem przed oltazem przez 2 doby tongue.gif, a jak tego nie praktykuja to isc wylizac rowy naszym reprezentantom, a jak tak podobala sie im gra Kolumbii (OLE) sad.gif to niech im zrobia laski i zalatwia reklame z Tyskim ;] wielka kompromitacja polskiej pilki !! Co do bramkarzy ... bledy zdarzaja sie tylko tym co nic nie robia, a zdarzaja sie takze najlepszym, cytat: "dobrze,ze taki blad sie zdarzyl w takim meczu, a nie na mundialu" - Mielcarski- chyba jedyna madra wypowiedz kolesia. Boruc- moim zdaniem powinien obronic, bo z tego co pamietam to rykoszet byl daleko od bramki, a pilka nie miala nawet sredniej predkosci... na bramkarza nr 1 typuje mimo wszystko Boruca ( bo lubi sobie potanczyc- mto lubi -heh), a tak serio to jest baredziej doswiadczonym bramkarzem mimo tego ze nie ma miedzy nim a Kuszczakiem wiekszej roznicy wiekowej.

Do ludzi, ktorzy byli na stadionie i wygwizdywali NASZYCH i krzyczeli ole.... na drugi raz wlaczcie mozgi, jesli je macie ... powinno pomoc ;]

wypowiedź Michała Żewłakowa: "My byliśmy słabi, a publiczność dostroiła się do naszego poziomu."
chrisq
Wedlug mnie kibice zachowali sie troszke chamsko, ale nie winilbym ich za to. A powod jest jeden, mianowicie Janas wybierajac polsk kadre kierowal sie sam nie wiem czym. Wszedzie tlumaczy, ze Frankowski stracil skutecznosc, nie strzelil bramki itd. A przepraszam, czy to nie rasialdo nie siedzial przez rok na lawie i trybunach totenhamu? Dlaczego zmienia zwyciezki sklad? Wygrali eliminacje, wiec niech graja na mistrzostwach. Ale nie, Janas musi postawic na swoich pupilkow, na Rasiaka, Mile i Kosowskiego. Wybaczcie, ale to ze wygralismy 10:0 z amatorskim klubem to nic nie znaczy. Jedyny wniosek, to ze wlasnie Rasiak i Mila nadaja sie do takiego klubu, jesli strzelaja bramki. Co z tego ze Jelen strzelil bramke, dobil ja po straszle szymkowiaka. Nioe wypracowal ani jednej akcji, nie byl w posiadaniu pilki dluzej niz 2 sekundy, jedynie udalo mu sie strzelic z metra.
Co do bramkarzy, zdarza sie. Kuszczaka osobiscie lubie, za jego wspaniale wystepy w West Bromwich, natomaist Boruc stracil forme. Kazdemu zdarzyc sie mzoe blad, i naprawde nie winilbym Kuszczaka. Widac ze myslal ze pilka przejdzie and bramka dlatego zabral rece, gdyby ich nie cofnal nie byloby bramki. A ze strzelil nam bramkarz, to nic nie znaczy. Mogl to rownie dobrze byc zawodnik, zwroccie uwage na przyspieszenie pilki po kozle na murawie.
Co do Jurka Dudka, lubie go ale nie powolal go i mial racje. Z takiego wzgledu ze Jurek nie gra, nigdzie nie gra. Jesli nie powolalby nie grajacego Rasiaka, to dlaczego mialby powolac Jurka? Za jego final LM? Coz, z nim mam miesane uczucia ale na Franka stawialbym z zamknietymi oczami. Nie dlatego ze jestem z Bialegostoku, takie jest moje zdanie.

Pozdro
chrisq
T-Mac
zdecydowanie Kuszczak taka bramka co wczoraj wpadla to przypadek raz na 5-10lat
zreszta widze ze podobnie sadzi kubek
boruc jest za sztywny na strzaly po ziemi oraz na przedpolu
zachowanie kibicow -1 ehh szkoda o nich gadac
tak samo moj stary "po co mnie namowiles zebysmy to ogladali"
dobrze ze ja nie mam takiego podejscia
tylko POLSKA
torin
Absolutnie zgadzam sie z poprzednikiem. Kuszczak jak dla mnie pozostaje nr 1. Gra w lepszej lidze, jest bardziej dynamiczny, lepiej gra na przedpolu. A co do kibicow, to wg mnie ich zachowanie spowodowane bylo brakiem akceptacji dla nominacji trenera, frustracja z powodu braku Dudka i Franka, niz sama gra naszego zespolu. Z reszta wystarczy w tym miejscu zacytowac M. Zewlakowa: "My byliśmy słabi, a publiczność dostroiła się do naszego poziomu."
lucio
QUOTE(kemsi @ May 30 2006, 21:59:10) [snapback]70202[/snapback]

Co do tego, że Dudek to najlepszy polski bramkarz to się nie zgodze. Napewno nie bez powodu siedział prawie cały czas na ławie w Liverpool'u. Trener na treningach napewno widział jego grah a my nie. Prawie zawsze Dudek gdy wchodził, puszczał bramkę. No przepraszam, ale Kuszczak ma zdecydowanie lepsza formę niż on. Nie mówmy o tym błędzie, bo każdemu mógł się zdarzyć i tak jak komentator na TVP powiedział lepiej jak teraz miał popełnić taki błąd niż na mundialu. A przypomnijmy sobie seony ostatnie gdy Dudek jeszcze grywał w pierwszym składzie Liverpool'u. Co już nikt nie pamięta tych jego błędów, a było ich sporo. Choćby te dwa błędy w dwóch meczach z Manchesterem United. Gdy raz bramkę trafił forlan a drugim razem z dystansu uderzył Rooney a Dudek przepuścił piłkę pod rękoma. Błędów kilka było jeszcze. Co prawda Boruc też się nie popisał przy tej bramce, bo mógł się chociaż rzucić do piłki, a mozę nie utrzymał równowagi bo tak to było widać. Chociaż moim zdaniem Dudek powinien jechać na te mistrzostwa jako trzeci bramkarz, zamist Fabiańskiego.

Poza tym to Polacy z Dudka zrobili gwiazde światowego formatu po finale LM. Dobra zagrał finał nieźle, ale nie jest tak że "Dudek wygrał finał LM dla Liverpoolu". Nie ośmieszajmy się już. Nie grał rewelacyjnie. W meczu obronił kilka strzałów np. chyba główkę "Szewy" instynktownie. Potem karne to już loteria. Udało mu się obronić. Ale nie zapominajmy, że w tym meczu puścił również trzy bramki. Napewno nie był najlepszym graczem w tym meczu.

Chwila no to wiesz że jest bez formy czy nie wiesz. Benitez stawia na hiszpanów poprostu - nieprzypadkowo sprowadził tam jeszcze Garcia'ę, Morientesa, Alonso. Bedę szczęśliwy jeśli znajdziesz mi bramkarza co gra od 5 lat w Premiership i nie zrobił większych błędów. A wyobraż sobie że Boruc w tym sezonie też popełniał powazne błędy. Co do finału LM dla mnie i dla 95% normalnych kibców był gwiazdą tego meczu, grał kapitalnie i nie miał udziału przy tych 3 straconych bramkach, wiec jesli dla ciebie KAŻDA bramka puszczona idzie na konto goalkeepera to wybacz ale nie mamy o czym więcej rozmawiać.
NipponJapanBoy
Kuszczak...nr.1 biggrin.gif choc jestem kibicem Legii i na Boruca zem powinien postawic lub Fabiana...ale uwazam ze Kuszczak to nr 1...Boruc na zmiennika...a z Fabianem to sie troszke Janas pospieszyl...

A wczorajsze zachowanie naszych kibicow...nie momentuje...szkoda gadac...wiocha w chuj...wstyd...jak pojadą tacy do niemiec kibicowac to wygramy mundial...w sensie nagrode za 'najwierniejszych kibiców'...zenada...
Rafalinsky
a co do janasa to naprawde ch.. wie czym sie kierowal bo prawda jest taka ze jakby mial opierac reprezentacje na zawodnikach grajacych regularnie to by musial grac ludzmi z polskiej ligi tylko (z pewnymi wyjatkami). janas ma klapki na oczach jak kobyla. grajacy regularnie niedzielan nie jedzie pomimo ze bramy wali w mocnej holenderskiej lidze, z frankiem przegial pale, ja juz zamiast mili bym wolal zganiacza z odry wodzislaw biggrin.gif nieuzasadnione pozostaja dla mnie nominacje na mundial i mam nadzieje ze janasa ktos za to po MS rozliczy... bo jebie kompromitacja z kilosa (chcialbym sie mylic).
topek
Bylem na meczu i wcale tak nie bylo zle.Nikt nie wspomina o dopingu polakow w pierwszej polowie , fale mexykanskie , przyspiewki itp...( pozdro sektor 19) nawet po stracie 1 gola kibice skandowali ze nic nei nie stalo...
a to ze wszyscy krzyczeli o frankai , dudka czy wygwizdywali kogos to mają prawo manifestowac swoje niezadowolenie z kardy zawodnikow bo nie jest im to obojetne.
Pelas
ale te krzyki na CHUJ sie zdadzo. KAdra zostala powolanna 2 tygonie temu. Tego juz nie da sie zmienic. Zamisat wilekich krzykow wzieliby sie za kibicownaie a nie
mcraczek
I bardzo dobrze sie stalo calkowicie popieram slaskich kibicow. Nalezalo sie naszym kopaczom dostac opieprz. Osoboscie mam juz dosyc naszej reprezentacji ciaglych tlumaczen ze nie ma formy, ze w kolejnym meczu bedzie lepiej nie moge wrecz patrzec na ich twarze pojawiajace sie w reklamach. Wydaje im sie ze sa wielkimi gwiazdami a niestety tak nie jest. Reprezentacja to totalne dno a w Mistrzostwach udowodnia to zajmujac 4 ostatnie miejsce w grupie. Polacy awansowali jedynie dzieki Frankowskiemu i tutaj chyba nikt nie zaprzeczy tak wiec za postawe kibicow na tym meczu odemnie wielkie oklaski!
Mario
STOP JEBANYM CHORZOWSKIM BRUDASOM

pela 1613: nie wypowiadaj się na temat KIBICóW CHORZOWSKICH ok? bo nie tylko ludzie z CHORZOWA tam byli ale równierz z innych miast!! i gdybym usłyszał od Ciebie w oczy te hasło, że JA JESTEM JEBANYM BRUDASEM BO MIESZKAM W CHORZOWIE TO BYM CIE ZAJEBAł! pisz ogólnie a nie TYLKO NA JEDNO MIASTO bo był tam prawie wszystkie miasta z śląska i nie tylko!!

Nie mylcie Śląska ze stadionem czy narodowością. (u niektórych brak wiedzy).

faktem jest, że kibice którzy byli na stadione to nie są kibice... oni się tylko tak nazywają! to są Ci kibice którzy są tylko wtedy jak nam dobrze idzie... a gdy popełni się błąd to dzieje się wtedy tak jak wczoraj na "Śląskim". oby tacy "kibice" nie pojechali kibicować naszym na mundial... chociarz z drugiej strony należało im się troche gwizdów (ale bez przesady) bo totalnie nic w tym meczu nie pokazali...

pozdrawiam
Nelson
Kibice-Fakt złe zachowanie, ale ja się nie dziwię. W 70 % gwizdy były spowodowane tym" kurde, gdyby janas zabrał dudka lub franka"... A te 30% to efekt fatlnej gry.

Aha, Moim zdaniem nr1 na Mundialu to Artur Boruc.
_DEVIL_
Moim zdaniem mimo wpadki Kuszczaka to on powinien być numerem 1.Taki bląd może sie przydażyć każdemu.Ale nie zapominajmy jak Tomasz bronił podczas sezonu ligowego w Premier League, ile razy ratował WBA. A co do kibiców w Chorzowie to według mnie mieli uzasadnienie żeby tak sie zachować , zobaczmy co sie działo niedaleko na meczu Francja - Meksyk (1-0).Kibice wygwizdali cala drużyne za wyjatkiem Zidane.Ja sie tylko boje o to żeby nasi chłopcy nie zrobili zadużego wstydu na Mundialu i ,dlatego bede im z calego serca kibicował.pozdro

PS.Janas prawie jak Del Bosque. tongue.gif
Rafalinsky
"Ja nas" na mundialu nie widze biggrin.gif
Rafalinsky
no boruc calkiem calkiem, ale dla mnie jest jakos malo pewny... żewłakow zajebiscie zagral, tak patrzylem i chyba zadnego bledu nie zrobil, szybki,zwrotny. smolarek tez szybki, krzynowek wzwyzkuje z forma,sobolewski wymiata, zurawski jak zwykle pewny punkt ataku,po szymkowiaku tez widac ze zaczyna sie odnajdywac w zespole, ten mecz z chorwacja napawa optymizmem chociaz modlmy sie tylko zeby nie gral mila i lewandowski... nie mowiac o rasiaku dzieki ktoremu wygralismy ten mecz bo chlopaki zamiast celowac w target mana zaczeli w koncu podaniami grac co juz pisalym w innym poscie.

/edit: jak widac nie potrzebujemy wysokich napastnikow zeby zdobywac bramki z glowy,wystarczy troche sprytu...
Matiii
Ja bym postawił na Boruca
Ogród
Dudek,Jerzy Dudek
Bo0os
po chuj odświeżasz stary i nieaktualny już temat... dry.gif
Ogród
QUOTE(Bo0os @ Jul 10 2006, 15:00:59) [snapback]77353[/snapback]

1.Dlaczego nieaktualny?
2.Dlaczego stary?,ostatni post był sprzed przed miesiąca, a temat jest na 1-szej stronie
kostek
na dodaktek bezmyślnei nabijając posta... tym bardziej, ze topic nosi nazwę Kuszczak vs Brouc i nie ma nic wspolnego z Dudkiem... ehhh unsure.gif huh.gif
Ogród
QUOTE(kostek @ Jul 10 2006, 15:04:38) [snapback]77356[/snapback]

na dodaktek bezmyślnei nabijając posta... tym bardziej, ze topic nosi nazwę Kuszczak vs Brouc i nie ma nic wspolnego z Dudkiem... ehhh unsure.gif huh.gif

chciałem zasugerowac że lepszy od nich jest Dudek,mimo że grzeje ławę
A nie jestem taki dziecinny żeby nabijanie postów sprawiało mi przyjemność
Przecież temat jest jeszcze na pierwszej stronie a ostatni post przed moim był tylko z przed miesiąca
Nie wiem o co wam chodzi?
Bo0os
chodzi nam o to że temat był po to, rzebyśmy typowali kto na mundial, boruc czy kuszczak, a ty wyskakujesz z tekstem że dudek który nawet niebył powołany ...

ehh
Ogród
QUOTE(Bo0os @ Jul 10 2006, 15:28:48) [snapback]77362[/snapback]

chodzi nam o to że temat był po to, rzebyśmy typowali kto na mundial, boruc czy kuszczak, a ty wyskakujesz z tekstem że dudek który nawet niebył powołany ...

ehh

Domyśliłem sie że może o to chodzić i zajrzałem do pierwszego posta a tam nie ma nic o mundialu,autor tylko pyta który bramkarz lepszy i tyle.

QUOTE(Rafalinsky @ May 30 2006, 20:45:04) [snapback]70168[/snapback]

wielu uzytkownikow tego forum typowalo kuszczaka na nr 1 smile.gif co sadzicie po tym meczu,ja osobiscie uwazam ze w meczu jakimkolwiek na takim poziomie taka bramka NIE MA PRAWA wpasc. dla mnie ani jeden ani drugi sie nie nadaje na nr1 sad.gif

to pierwszy post,a zaraz po nim drugi w którym osoba pisze tak jak ja że lepszy jest Dudek wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.