Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Niech Pmcsp Zagra W 3 Lidze!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum > Sezon 8
Demari
Jestem za tym żeby pmcsp wziął udział w lidze. Gość napewno zamieszałby troche w rozgrywkach. Znamy się osobiście ponieważ jesteśmy z jednego miasta (czesto spotykamy sie w naszych domach żeby pograć w produkcje KONAMI ) i mogę zagwarantować żę byłby godnym następcą Xtreme. Nie pomyślcie że mnie namówił do tego postu. Uważam że jeżeli ktoś wypada to można dać szansę drugiej osobie. Może ktoś grał z nim do ranka to wie że jest dobry. PMCSP masz ode mnie pełne poparcie! Co na to reszta graczy?Pozdrawiam wszystkich maniaków ISS,WE, PES
Rivaldinho
Moim zdaniem nie ma takiej opcji żeby ktokolwiek za niego wchodził do ligi ,bo zdołał rozegrać mecze z 7 osobami a to był by problem żeby gracz rozgrywał "potrójną dawkę" meczy.Przykładem niech będzie parinho z 2 ligi,wycofał się z ligi i nikt nie jest wprowadzany na jego miejsce-czemu( zapewne temu by nie robić zamieszania).Drugim argumentem jest to że nawet jeżeli byłaby taka opcja(wprowadzenie zawodnika do ligi na miejsce Xtreme) to był by to ktoś o znacznie wyższych notach w rankingu gracz niż pmcspDemari raczej nie da rady wkręcić twojego ziomka na siłe do ligi.Tyle... ph34r.gif
Demari
Źle mnie zrozumiałeś Rivaldinho. Nikt nie chce na siłe wkręcic mojego ziomka. Myślę tylko, że jeżeli chce grać to można mu dac szansę biggrin.gif

wyciag z regulaminu:

9. W szczególnych przypadkach, popartych najmniej 80% głosów osób znajdujących się w redakcji, w miejsce osoby rezygnującej z rozpoczęcia gry w kolejnym sezonie zasadą dzikiej karty do gry w lidze może zostać dopuszczona dowolna osoba, w tym osoba spoza Rankingu.

Poprostu istnieje taka możliwość. Tyle... tongue.gif
whan
Chcieć to może każdy... Po co zakładasz nowy temat smietnik na forum, nie rozumiem tego. Pisaliście już w innym temacie nie było oddzewu więc chyba wszystko. Jak tak bardzo chce grać w lidze to niech gra w ranku. Jak bedzie grał dobrze do ligi kiedyś trafi...

PS
Skończcie płakać!.
Swoją drogą lipa że w 2 lidze już 2 osoby zrezygnowały zaraz po rozpoczęciu ligi...dla mnie to totalny debilizm, nie znam ich ale przecież tydzień wcześniej potwierdzili udział w lidze zabierając miejsce innym. No ale cóż trudno...walkower za walkowerem mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.