Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ranking Przyznał Mój Mecz Komu Innemu...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
lisciu
dodawałem wynik na swoim koncie a ranking dodał wynik dla straya dlaczego ?? :>

dodam że chodzi o mecz mój liściu -jaworek(ranking)
arsenal 3:0 brazylia

jestem zbulwersowany biggrin.gif to mój mecz nie stray dlaczego tak się stało blink.gif
snake
Niestety sad.gif Błąd zostanie naprawiony, jak na razie zachęcam abyście grali sparingi.
Czarny
snake nie prościej zamknąć narazie ten bezsensowny ranking?
czy będziesz tak każdemu z osobna 10 razy odpisywał mówił to samo? blink.gif
dziwna sprawa...
snake
Gdyby to ode mnie zależało to rankingu by nie było na ta chwilę.
Dziwna decyzja blink.gif
Czarny
Może sianowi tongue.gif chlosi o ciągłe testy, żeby mógł dopracowywać skrypt w stanie używalności?
Innej sensownej odpowiedzi nie widzę... Są obecnie prowadzone jakieś prace naprawcze?
Bezsensowne jest prowadzenie rozgrywek ranku przy takim stanie rzeczy...
Szczerze mówiąc pograłbym do ranku bo sparów nie nawidze grać... ale jak widze co się tu dzieje to mi się automtycznie odechciewa... Czyli przez to wcale prawie nie gram a forme widać jaką przez to prezentuję w lidze wink.gif więc siano bierz się za robotę, bo przez Ciebie nie wejde do 1 ligi tongue.gif
A tak poważnie, snake nie zazdroszcze Ci pełnionej funkcji... ile dziennie musisz poprawiać wyników? dry.gif
Ta praca idzie na marne w sumie...

Pozdro
snake
siano też wolałbym aby Ranking był na ten czas zawieszony.
Koniec tematu w sprawie błędów rankingu! Nie grać!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.