Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jawne Oszustwo Gracza O Ksywie Carlos
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Dani
Witam,

jako, że w lidze cienko przędę, postanowiłem zacząć szkolić swoje umiejętności grą rankingową (bo fajne wykresiki sątongue.gif). No i dziś zdarzyła mi się tak nieprzyjemna sytuacja, że podczas meczu z kolesiem o ksywie Carlos strzeliłem bramkę na 1:0 w 27 minucie (taak, to bardzo nieprzyjemna sytuacja:P). Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że ów Carlos po tym zdarzeniu wyszedł z gry i zareportował 2:0 dla siebie!

Co więcej, gdy wszedłem ponownie na serw (gralim na aep'ie), wszedł sobie również i Carlos. No więc rozpocząłem swój monolog pytań, na które odpowiadała mi tylko głucha cisza. Jeden z obecnych rankingowiczów (shanheavel, czy jakoś, sorry, ale nick trudny i mogę zrobić błąd) powiedział, że Carlos już wcześniej coś kombinował (jak przegrał z pabblosem), nie chcąc potwierdzić wyniku. Dopiero wtedy cwaniak się odezwał i zaczął się bronić, że to nie prawda. Powiedziałem potem, że to Carlosowi płazem nie ujdzie, na co on zdobył się na coś w stylu "zobaczymy".

Proszę o interwencję, bo co jak co, ale chamstwa nie zniosę. Carlos wyszedł jak zaczął przegrywać, zgłosił zły wynik i jeszcze udaje cwaniaka. Pierwszy raz mi się zdarza, że muszę na kogoś donosić w ten sposób... ehh, szkoda słów...

Pozdrawiam, Dani
whan
Potwierdzam ze Carlos wałuje. Grałem z nim mecz Sen-Bra i przy 2:0 zwiał z gry... mad.gif co prawda wynik potwierdził ale... zasady to zasady więc....

Dani
Widzę, że owszem, wynik 2:0 dla Carlosa (o którego potwierdzenie prosił mnie skrypt) zniknął, ale nie został przyznany żaden walkower na moją korzyść, ani nie zostały wyciągnięte żadne konsekwencje wobec Carlosa...

Ale skoro można usuwać dodawane przez siebie wyniki, to Carlos jest bezkarny i może dalej grać i wychodzić w czasie meczu bez konsekwencji:/

Niech mnie ktoś oświeci, jeśli nie mam racji, bo co jak co, ale walkower na moją korzyść powinien chyba zostać przyznany.
Czarny
nie walkower, tylko 4:0 wink.gif
SooSh
A mi dziwka wyslala jakis wynik do potwiedzenia a ja z nim nawet nie gralem !!!!!!!!!! MAm dosc takich pizd.......
Dani
Widzę, że nie tylko ja miałem problem z owym Carlosem. Póki co wszystko uchodzi mu płazem, więc zwracam się z prośbą do adminów: zróbcie coś w tej sprawie, bo ten Carlos swoimi poczynaniami psuje radość gry online.
snake
QUOTE(SooSh @ May 18 2006, 15:38:21) [snapback]68049[/snapback]

A mi dziwka wyslala jakis wynik do potwiedzenia a ja z nim nawet nie gralem !!!!!!!!!! MAm dosc takich pizd.......

+10%

A dla Carlosa ban.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.