Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Ktoreg Nie Bylo!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Justyn1987
Wlanczam dzisiaj kompa patrze a tu jakis koles wyslal mi wynik do potwierdzenia (nie potwierdzqam poniewaz taki mecz sie nie odbyl!!) chodzi dokladnie o ten mecz:
paulo6969 3:1 Justyn 2006-05-14 00:55:06
Urugwaj 28:-28 Serbia i Cz.

Nie pisalem do tego zioma poniewaz nie mam jego numeru gg!!Nie moge sprawdzic poniewaz na ekranie mam ciagle ten wynik!!

Prosze o wyjasnienie tej sprawy!
snake
QUOTE(Justyn1987 @ May 14 2006, 14:31:42) [snapback]67366[/snapback]

Nie pisalem do tego zioma poniewaz nie mam jego numeru gg!!Nie moge sprawdzic poniewaz na ekranie mam ciagle ten wynik!!

Używaj mózgu. To nie jest trudne.
Użyj innej przeglądarki, albo wyczyść ciasteczka i wtedy zobacz jego numer.

Justyn1987
ej snake!!Sluchaj!!!Czy ty uzywasz mozgu ,aby przeczytac to co napisalem!!Nie mam od tego kolesia numeru GG!!A jak na niego klikam,to pisze ze nie ma takiego zawodnika!Czy ty to rozumiesz??
snake
Używam ale napisałeś.
QUOTE(Justyn1987 @ May 14 2006, 14:31:42) [snapback]67366[/snapback]

Więc chciałem Ci pokazać drogę jaką możesz zdobyć ten numer.
Gdybyś napisał tak od razu to bym tego nie napisał, myśl zanim coś napiszesz.
Jego GG 9576404
Justyn1987
Dobra snake, sprawe wyjasnil mi Aros!Zdenerwowalem sie troszke tym twoim postem tongue.gif

Ps.Temat do zamkniecia!!

YO!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.