Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Program Do Przenoszenia Stadionów
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
igla135
Witam!
Przeczytałem wszystkie tematy o robieniu stadionów ale nigdzie nie znalazlem czy jest juz ten programik do przenoszenia stadionow(czy konwertowania) tak by te zrobione w Rhinoceros mozna bylo wrzucic do pes5??? Jak taki program istnieje to prosilbym o linka.
kostek
z tego co mi wiadomo coś takiego posiada tylko gwidon i z niewiadomych przyczyn nie chce go nikomu dać...jego sprawa ale troche to śmieszne.
pzdr
czlapka
Mi się zdaję że Gwidon dał to beta-testerom, i kiedyś to wyjdzie na światło dzienne
igla135
Chyba każdy wie dlaczego nie chce go dać...... cool.gif

Przecież jak by go dał wszystkim to nikt nie podniecał by się jego stadionami bo każdy robił by swoje własne.A tak uważany jest za jakiegoś mistrza stadionów. laugh.gif .. Ja tak nie uważam bo nikt nie ma tego programu mad.gif
i nie może sie pochwalic swoimi pracami.Sam bym zrobił jakiś stadionik ale nie chce mi sie bo jak go zrobie to nie bede mogł nim grać w pro5 ph34r.gif
albin99
moim zdaniem dobrze ze nie chce nikomu go dac on robi świetne stadiony i oto chyba chodzi
igla135
Może i robi bo nikt oprucz niego nie pokazuje swoich prac. A może znalazłby się ktoś lepszy??????A tak tylko on ma pole do popisu.
Pelas
zgdazam sie z poprzednikaimi jak by udosptenil ten prosgs napewno by byl wysysp stadionow czyli na nasz zwyklych uzytkownikow byloby fajnie biggrin.gif STOP MONOPOLOWI NA STADIONY
igla135
Ja tam uważam jak uważam jak uważam ale to sprawa gwidona że nie chce dać tego programu...
Gwidon
śmieszne to jest co tutaj czytam, nie wiem skąd macie jakies informacje i z której reki ale na pewno nie ode mnie

nie wróże Wam że kiedyś sie uda zrobic stadion jak bedziecie miec takie podejscie

po pierwsze program zrobilem ja i tylko ja rozdzielam osoby którym moge go dac, najpierw one robią jakies stadiony a dopiero potem mogą wgrac je do gry..
po drugie PSI3d ( bo o nim chyba mowa) jest w wersji testowej i tylko betatesterzy wlasnie go dostają

gdybym dał go do testowania dla wszystkich odrazu byscie porozsylali go po internecie i potem sie dziwili dlaczego nie dziala , a po to jest beta żeby nie działała smile.gif

może i mam programik w wersji finalnej ale dzis na pewno sie nim nie bede dzielił.a jeżeli myslicie że jestem jedynym który robi stadiony to przejrzyjcie na oczy bo jestescie troche zacofani ....

ps. pomijam fakt że obsluga konwertera PSI3d to czarna magia biggrin.gif:D:D
////////////////////////////////
dalsza czesc wiadomosci po namyśle wykasowałem smile.gif
pozdro
igla135
W Sumie masz racje Gwidon......
Dobra jescze prośba troche nie z tematem M ktoś CRACKA albo coś by w Rhinoceros 3.0 można było użyć opcji "Copy"???Bo mi sie pojawia ze trzeba mieć pełna wersję
kostek
tak jak już mówiłem, że to jest tylko i wyłącznie jego sprawa...nie chesz gwidon to nie dawaj. dobrze ze chociaz powiedziales ocb bo jak narazie to ja słyszałem od większości osób, że 'gwidon ma converter i nei chce dać'...a tutaj sprawa ma sie tak, że jest to beta. więc ok.
temat do kolestu wink.gif
tsw.michal
QUOTE(albin99 @ May 14 2006, 15:16:26) [snapback]67378[/snapback]

moim zdaniem dobrze ze nie chce nikomu go dac on robi świetne stadiony i oto chyba chodzi

a wiesz co by się działo gdyby każdy miał dostęp do tego programu? burdel by byl i to nie mały! każdy by stadiony robił
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.