Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Khalee
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
grodzik
jest taka sprawa khalee ma do potwierdzenia wynik z memphis17 z którym on nie grał i nie moze potwierdzic wyniku ze mną bo musi potwierdzic tamten prosze o usunięcie tamtego wyniku khalee - memphis17!!pozdro
khalee
Przegrałem z kimś (nie pamiętam ksywki - odezwij się) dwa mecze Ukraina. Jeden potwierdzilem nie patrzac na ksywke i sie okazalo ze to byl jakis Memphis17, ale koles z ktorym gralem nazywal sie inaczej... Kazalem mu napisac skarge, ale potem gdzies zniknal.

Także drugi mecz jest zostawiam niepotwierdzony i prosze o jego usuniecie, bo do potwierdzenia mam kolejne dwa, a nie moge nic zrobic zanim nie zaakeceptuje tego wyczarowanego.
MemphisZiom
sorka ale do takiego meczu nie doszlo ja jestem nowym graczem i mam problemy z ta gra poniewaz ostatnio jak chcialem z kims zagrac gra sie nie odpalila i wywalil mi blad exe wiec ten mecz z kolega powyzej sie nie odbyl prosze o uniewaznienie spotkania z gory dzieks:) pzdr
khalee
Zaakceptowałem te dwa urojone mecze, bo już mnie ssało do grania nowych. smile.gif

Na razie nie odezwał się gracz, z którym naprawdę je przegrałem... A Memphis ma dwa zwycięstwa bez rozgrywania jakiegokolwiek meczu. smile.gif
Pete
To ze mną khalee przegrałeś 2 mecze, ale je potwierdziłeś odrazu po ich rozegraniu smile.gif
vego21
Ten tu ten tam o co tu wogóle chodzi?? Po co zatwierdzałeś wyniki meczów których nie rozegrałeś??
Takiego bałaganu dawno nie wiedziałem tongue.gif.
khalee
Haha słuchaj smile.gif

1. gram sobie dwa mecze z kolesiem X (zapomniałem ksywki).
2. przegrywam smile.gif
3. koleś dodaje wyniki, patrze na liczbę goli - zgadza się. zatwierdzam pierwszy.
4. a on na czacie AEP woła: "skąd się wziął jakiś Memphis??"
5. to ja mu mówię, że nie zatwierdzam drugiego (też podpisane jako Memphis) i że niech to zgłosi
6. czekam, czekam, czekam, a grać się chce smile.gif
7. akceptuje te wyniki, bo i tak przecież przegrałem te mecze, a że pan X się nie zgłosił to jego problem.
empo
Khalee grales ze mna. ale jeden mecz, poprosiełem Arosa o usuniecie tego wyniku(tego co wyswietlilo mnie jako memphis)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.