Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pliki .7z
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Rokefeler19
sciagnalem sobie gierke z neta i byla spakowana w formacie 7z. byly 4 pliki pierwszy sie nazywal nazwa.7z i pisalo pod nim 001. plikow bylo 4.rozpakowalem je bez problemy programem 7-zip.problem polega na tym ze po wypakowaniu mam 1 plik nazwa.7z i jgo juz za chiny nie moge rozpakowac.wiele osob oo tym ne necie pisze ale konkretnego rozwiazanie nie znam.czy ktos moze pomoc?
lookass
Może spróbuj najnowszym WinRarem który rozpakowywuje ten format ? unsure.gif
Rokefeler19
no wlasnie nie chce mi tego ropakowac.kurde juz kilka roznych rzeczy mialem w tym formacie i nie moge sobie tego rozpakowac.jak biore programem 7-zip to mi wyskuje okienko is supported archive kurde nie wiem co poczac strasznie sie juz wkurzam i nerwy mnie biora jak widze ze cos sciagam w tym formacie bo wiem ze motka bedzie z rozpakowaniem.bardzo prosze o pomoc jesli ktos sie juz z tym spotkal.
snake
Ja nie mam żadnych problemów z tym formatem, używam od zawsze WinRARa.
Rokefeler19
no ja tez nie mialem ale w tym przpadku mam ogromny problem. Snake odbierz PW odmeni bo nie chce tu robic zamieszania.pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.