Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bartosz05
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
budzo
Dziwna sytuacja...gralem mecz z grodzikiem i przegralem 3:2. Ja Lotwa on Senegal. Dodalem wynik a przynajmniej tak mi sie wydawalo. Po chwili patrze a tu do potwierdzenia mecz Bartosz05 - budzo (czylli ja) 3:2 Lotwa-Senegal. Patrze też w wyniki a tu potwierdzony mecz Bartosz05 - Grodzik 2:3. O co chodzi ja sie pytam? I niech ktoś to łaskawie usunie smile.gif Nie wiem kto tu waly robi czy grodzik czy ten Bartosz ale ktos napewno
jastrzab
QUOTE(budzo @ Apr 29 2006, 17:03:54) [snapback]65109[/snapback]

Dziwna sytuacja...gralem mecz z grodzikiem i przegralem 3:2. Ja Lotwa on Senegal. Dodalem wynik a przynajmniej tak mi sie wydawalo. Po chwili patrze a tu do potwierdzenia mecz Bartosz05 - budzo (czylli ja) 3:2 Lotwa-Senegal. Patrze też w wyniki a tu potwierdzony mecz Bartosz05 - Grodzik 2:3. O co chodzi ja sie pytam? I niech ktoś to łaskawie usunie smile.gif Nie wiem kto tu waly robi czy grodzik czy ten Bartosz ale ktos napewno

sorry, ale to jakies nieporozumienie... ty tu waly robisz, zamiast grodzika podales mnie
grodzik
Dla mnie to też dziwna sytuacja, loguje sie na stronie a tu wynik do potwierdzenia,wiec potwierdziłem,potem dodałem mecz z budzo i pisze grodzik 3-2 budzo, a budzo pisał że wysłał wynik a ja takiego nie miałem do potwierdzenia a zaraz budzo pisze mi na gg czy mam coś wspólnego z bartoszem wiec pisze że nie a on pisze że on mu wysłał wynik z takim wynikiem jak nasz, szczerze troche jestem zdziwiony bo to pierwsza taka moja sytuacja
budzo
QUOTE(bartosz05 @ Apr 29 2006, 19:15:01) [snapback]65114[/snapback]

sorry, ale to jakies nieporozumienie... ty tu waly robisz, zamiast grodzika podales mnie

Oj gosciu nie denerwuj mnie. Jak ja moglem podac Ciebie zamiast grodzika skoro to Ty mecz dodales ?
jastrzab
QUOTE(budzo @ Apr 29 2006, 17:53:21) [snapback]65121[/snapback]

Oj gosciu nie denerwuj mnie. Jak ja moglem podac Ciebie zamiast grodzika skoro to Ty mecz dodales ?

lol, pomysl sobie, ja jestem jasnowidzem i wiedzialem, ze zagraliscie mecz i bylo 2:3... i jeszcze zeby tego bylo malo wiedzialem jakimi druzynmi gracie wiec podalem wynik...
budzo
QUOTE(bartosz05 @ Apr 29 2006, 21:08:21) [snapback]65127[/snapback]

lol, pomysl sobie, ja jestem jasnowidzem i wiedzialem, ze zagraliscie mecz i bylo 2:3... i jeszcze zeby tego bylo malo wiedzialem jakimi druzynmi gracie wiec podalem wynik...

Wiec dlaczego do k.. nedzy nie usuniesz tego meczu ktory ja teraz musze potwierdzic zeby zagrac nastepny bartosz 3:2 budzo ?
jastrzab
QUOTE(budzo @ Apr 29 2006, 20:32:18) [snapback]65143[/snapback]

Wiec dlaczego do k.. nedzy nie usuniesz tego meczu ktory ja teraz musze potwierdzic zeby zagrac nastepny bartosz 3:2 budzo ?

po pierwsze panie kolego to zmien ton, a po drugie ja nie mam takiej mozliwosci, zeby usuwac wynik... skontaktuj sie z kims kto moze...

ps.proszę o zamkniecie tego tematu
T-Mac
nie ma juz wyniku
zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.