Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zostałem Niesłusznie Zbanowany! Marcin181
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
marcin1818
Prosze o odblokowanie mnie!Zawsze potwierdzam wynik ale ostatnio internet sie zawiesza i niechodzi wiec to niejest moja wina tylko raz do takiego czegos doszlo ze niepotwierdzilem bo mnie ojciec wolal do garazu i wylączylem komputer! Wiec wydaje mi sie to niesprawiedliwea jesli chodzi o gre z saladinem to zupełnie nieprawda!! Snake bardzo cie oto prosze! z gory dzieki!!

whan
QUOTE(marcin1818 @ Apr 29 2006, 12:59:35) [snapback]65040[/snapback]
Prosze o odblokowanie mnie!Zawsze potwierdzam wynik ale ostatnio internet sie zawiesza i niechodzi wiec to niejest moja wina tylko raz do takiego czegos doszlo ze niepotwierdzilem bo mnie ojciec wolal do garazu i wylączylem komputer! Wiec wydaje mi sie to niesprawiedliwea jesli chodzi o gre z saladinem to zupełnie nieprawda!! Snake bardzo cie oto prosze! z gory dzieki!!

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Oj nie pierwszy raz nie pierwszy... mi też kiedyś nie potwierdziłeś ale nie pisałem na forum tylko snake mi potwierdził więc pewnie banana dostałeś słusznie, smacznego......
Rivaldinho
Whan:marcin181 to ten gość od 1-2 biggrin.gif
marcin1818
QUOTE(whankus @ Apr 29 2006, 13:11:33) [snapback]65042[/snapback]

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Oj nie pierwszy raz nie pierwszy... mi też kiedyś nie potwierdziłeś ale nie pisałem na forum tylko snake mi potwierdził więc pewnie banana dostałeś słusznie, smacznego......

NIEPRZYPOMINAM SOBIE ZAWSZE POTWIERDZAM JAK GRAM!! POMYLILES SIE WIESZ? unsure.gif
saladin
ze mna tez nie potwierdziles, musialem pisac na forum:/ banan jak najbardziej sluszny.
whan
QUOTE(marcin1818 @ Apr 29 2006, 13:39:25) [snapback]65048[/snapback]

NIEPRZYPOMINAM SOBIE ZAWSZE POTWIERDZAM JAK GRAM!! POMYLILES SIE WIESZ? unsure.gif

Nie przypominasz sobie bo zwiałeś zaraz po meczu...pisałem ci na gg i nic. Ale to i tak nie ma znaczenia i tak masz bana biggrin.gif
snake
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.