Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Epsxe 1.60
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Rokefeler19
jakie proponujecie w tym emulatorze najlepsze ustawienia grafiki?czy moze ktos podac najlepsze ustawienia by osignac ladna grafiek w grze? i czy mozna skonfigurowac pada zeby dzialaly wibracje? i jak skonfigurowac analoga? ja mam >>TAK<< i nie dziala( chyba ze dziala tylko w niektorych gierkach
snake
http://snake.fasthost.pl/gpu.html
Rokefeler19
dziekie wielkie. a co z analogiem i wibracjami?
snake
Analog wiem że działa bo Czarny gra na anlalogu. Tylko nie wiem czy jest w pełni funkcjonalny. Co do wibracji to masz tam te menu: Rumble i tam pozmieniaj, ale z tego co wiem to z tymi wibracjami nie jest najlepiej.
Rokefeler19
ok wszystko mi dziala.,mam juz naprawde ostatnie pytanie.co z save?kurde nie moge sobie z tym poradzic.gram sobie np w tekkena i jak zapisze to psize ok ale odczytac pozniej nie da rady pisze ze nie ma pliku.no faktyvcxznie wchodze w memorecard folder i tram nic nie ma.gdzie jest plik ktory sie zapisuje?a moze nie da sie zapisywac.prosze o odp.z gory dzieki
snake
A ustawiłeś memorki w ogóle w menu memcard? Memorka może być nawet ta z patcha do WE2002, tylko nie moze być tylko do odczytu i nie powinno być problemów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.