Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bronienie Bramkarzem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Misiok
Mam pytanie. Od kilku dni bardzo spodobała mi się pozycja goalkeepara. Otóż chciałbym wiedzieć jakie klawisze odpowiadają za jakieś konkretne czynnośći (piąstkowanie, łapanie, rzut). Czy mógłby mi ktoś pomóc.

PS. Żeby stać na bramce trzeba ustawić przy wyborze konrolera FIX i ustawić potem bramkarza.
jastrzab
QUOTE(Misiok @ Apr 20 2006, 18:13:17) [snapback]63368[/snapback]

Mam pytanie. Od kilku dni bardzo spodobała mi się pozycja goalkeepara. Otóż chciałbym wiedzieć jakie klawisze odpowiadają za jakieś konkretne czynnośći (piąstkowanie, łapanie, rzut). Czy mógłby mi ktoś pomóc.

PS. Żeby stać na bramce trzeba ustawić przy wyborze konrolera FIX i ustawić potem bramkarza.

circle.gif -rzut
square.gif -chyba to jest łapanie, ja naciskam to przy wolnych i mi łapie piłkę
x2.gif - piąstkowanie

aha.. no i polecam gre na kamerze player smile.gif
Misiok
Dzięki za podpowiedz. Jak ktos wie cos jeszcze niech pisze. PS. Czy przyciski mam trzymac czy naciskac. ??
_mAsteR_
bramkarzem mozna takze bronic grajac wszystkimi zawodnikami. Wystarczy przed meczem wlaczyc opcje GK on, a w trakcie meczu nacisnac triangle.gif + l1.gif tylko gorzej jest bo czasami robi to co bysmy nie chcieli pozdrawiam
Kolor
to da sie w PES5 grac samym bramkarzem???
maciek_ssi
@Kolor
Czytaj w całości wątki.
Misiok
To zna ktoś jeszcze jakieś przyciski albo kombinacje. Może ktoś podzieliłby się swoimi taktykami??
grzesio1712
Misiok jak ja gram bramkarzem (co [r]zadko robie) to po prostu wychodze bramkarzem w kierunku pilki i on sam wszystko robi
PS. teraz bedzie pytanie z serii glupich tongue.gif. czy wy widzicie mojego avka i siga? bo ostatnio cos mnie sie spieprzylo i nie jestem pewien
Fidos'ek
bronienie bramkarzem jest fajne, ja to stoje w miescju i sam lapie wink.gif

Wszystko ok grzesio widac ladnie
jastrzab
l2.gif -krzyczysz do pilkarzy, zeby podali Ci pilkę
aha, no i glupio konami zrobilo, ze mozna wyjsc pilkarzem az do bramki rywala :|

moja i rada:
lepiej stac miedzy slupkami przy bramce, bo mozna dostac loba...
KoczO
Jak ustawić przy wyborze kontrolera to "FIX" a puźniej gdzie się wybiera tego bramkarza, co bym wybral to nigdy nie ma zadnego wybierania bramkarzay czy innego zawodnika.
jastrzab
1.wybierasz fix jak na tym screenie klik
2.potem wybierasz team itp.
3 gdy juz jestes w formacji, pokaz Ci się takie cos klik nastepnie wciskasz x2.gif
4.wybierasz pilkarza, jak z tematu wynika, chodzi o bramkarza, robisz jak na tym screenie klik
5.teraz tylko wlączasz mecz, i jedziesz...!
KoczO
THX Wielkie za pomoc !!!
jastrzab
jeszcze cos dodam, jak juz gramy na kamerze player, warto 3mac l1.gif -gra nie bedzie taka zwrotna...
korona191
Jak później zmienic tego playera którym grasz bo nie chce sie pozniej mi zmienic.Ciagle jest gosc z tej samej pozycji
jastrzab
QUOTE(korona191 @ Apr 23 2006, 11:19:53) [snapback]63946[/snapback]

Jak później zmienic tego playera którym grasz bo nie chce sie pozniej mi zmienic.Ciagle jest gosc z tej samej pozycji

jedziesz do gory strzałkami, zaznaczasz x2.gif P1 i przenosisz na GK... proste co?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.