Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Złe Naliczanie Pkt...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Czarny
Witam
Grałem dziś z michem
Pozycje i pkt przed 3 meczem:
3. michu 2072 pkt
12. Czarny 2002 pkt

Graliśmy zespołami z tej samej grupy: USA(Gr5) vs Zagłębie Lubin (Gr5)

Prosze zobaczyć punktacje w 3 meczach:

michu
USA
2:1
Czarny
Zaglebie L.
16:-16

michu
USA
1:2
Czarny
Zaglebie L.
-15:15

michu
USA
2:1
Czarny
Zaglebie L.
16:-16

Aż mnie kurwica szczeliła... michu jest wyżej o 70 pkt i za wygraną 2:1 dostaje +16, czyli w momencie dodawania mojej wygranej jest wyżej o 86 pkt, dodaje moją wygraną (identyczną) 2:1 i ja dostaje za to +15 pkt... Czyż to nie pojebane? mad.gif Nie wiem co może być tego powodem... ale coś jest zjebane... Już wcześniej narzekałem, że grając Zagłębiem w razie porażki dostaje bardzo duże minusy... Podejrzewam, że wpisane jest one do Gr. 5 a w rzeczywistości jest w Gr.4 lub wyżej...
Dziwna sprawa, prosze o wyjaśnienie dry.gif
whan
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ranking nie jest doskonały i trzeba sie do tego przyzwyczajić, siano nie ukrywa przecież że rank nie jest jeszcze skończony i dalej nad nim pracuje.....
No cóz nic na to nie poradzimy.... sad.gif . Mnie też parokrotnie zaskoczyła punktacja...ale nic na to nie poradze...

Też mam jedno ale co do rankingu: Uważam że użytkowinicy zbanowani powinni zostać usunięci z ranku ponieważ ich obecność wprowadza tylko komplikacje, np taki Rhinio czy marat (choć nie wiem czy on ma bana, ale chyba powinien mieć: +347 pkt biggrin.gif ) są w rankingu bardzo wysoko i zabierają oni miejsca innym zawodnikom. A gdyby ich nie było to i punktacja za zwycięstwa czy porażki mogła by być inna......

PS
Czarny kurde nie graj Zagłębiem, lepsza Tunezja cool.gif !!

snake
Z tym ZL to nie wiem co jest, może siano będzie wiedział, zawodnicy zbanowani będą usuwani już niebawem.
Czarny
Teraz mam to samo z matim dry.gif jest wyżej ode mnie i za wygraną 2:1 dostał +17 ja -17 a ja za wygraną 3:2 dostyaje +15 a Zagłębie i USA są w tej samej grupie a on jest wyżej ode mnie o ok 100pkt blink.gif
siano zajmij głos w tej sprawie bo Ci komandosa zabiore tongue.gif
snake
Wygrałem z whanem 3-0, drużyny z tych samych miejsc. whan miał 1 pkt wiecej ode mnie. Dostałem +16 on -16. Pozniej on wygrał 2 mecz 3-1 i dostał +33.
O co niby chodzi?
siano wydaje nam się[mnie i michu], że to ma związek z punktami bonusowymi, jakoś z graczami którzy mają punkty bonusowe punkty dodają się tak jakby oni ich nie mieli czyli tak jakby mieli mniej punktów niż mają dlatego przyznaje takie małe sumy tym co z nimi wygrają.
Mój mecz z whanem.
Moje mecze z mich i mati.
Czarny też coś pisał.
Wszystkie te dziwne sytuacje są z graczami którzy mają pkt. bonusowe.
PS. no to mamy baaardzo uczciwe eliminacje do ligi IO.
Bushmen
Moja licza punktow bonusowych ;P
Punkty bonusowe: 0

Szczerze uwazam ze te punkty bonusowe to nie porozumienie jest sad.gif Dobrzy gracze ktorzy graja malo (np. Dumian, Lemie) maja bardzo utrudnione wejscie do ligi :|
Co do samej punktacji tez czasem uwazam ze sie bardzooo myli ;P za niektore mecze ktore wygrywam 3-0 z graczem ktory ma 100 pkt. mniej ode mnie dostaje +7 .... a za remis -20

pozdrawiam
whan
Na pewno ma to zwiazek z pkt bonusowymi.
Niestety ranking przestal miec jakikolwiek sens w tym momencie, bo jest nie obiektywny sad.gif
Proponuje zorganizowac mini rank dla kandydatów do 3 ligi. Niech zagrają mecz i rewanż, każdy z każdym i będzie po kłopocie, to jedyne i obiektywne rozwiaznie tego problemu. Niech awansują najlepsi, no bo rank jest teraz jednym wielki nieporozumieniem.....

PS
Nie mówcie jednak że gracze, którzy są dlużej na scenie są na tyle lepsi że mogą dostać miejsce w lidze gratis bo to by było bez sensu.Powinni awansować ci którzy na to naprawde zasługują a mecze między kadydatami byłyby najobiektywniejszym rozwiązaniem.
snake
QUOTE(Bushmen @ Apr 20 2006, 20:54:24) [snapback]63375[/snapback]

Moja licza punktow bonusowych 0

Ja też mam 0 i jestem drugi tongue.gif
siano
problem stanowia faktycznie punkty bonusowe.
niestety mam ostatnio male problemy, wiec skrypt sie nie rozwija.
postaram sie to nadrobic w weekend.
Bushmen
QUOTE(whankus @ Apr 20 2006, 21:07:26) [snapback]63377[/snapback]

Proponuje zorganizowac mini rank dla kandydatów do 3 ligi. Niech zagrają mecz i rewanż, każdy z każdym i będzie po kłopocie, to jedyne i obiektywne rozwiaznie tego problemu. Niech awansują najlepsi, no bo rank jest teraz jednym wielki nieporozumieniem.....

tak nie ma problemu kazdy zagra z kazdym, nie ma sprawy, phi 200 meczy ;P tyle gram codzienie .... zajebisty pomysl .. nc
whan
To zaproponuj coś lepszego....oprócz tego że dał byś sie do ligi bez grania zadnych eliminacji, rzeczywiscie nie jest to pomysl moze i dobry ale na podstawie obecnego ranku nie można chyba przydzielać miejsc do ligi bo zawiera on błedy.

Prosze wymyśl coś lepszego...żeby były równe szanse na dostanie sie do ligi.
Czarny
QUOTE(Bushmen @ Apr 20 2006, 21:37:36) [snapback]63383[/snapback]

tak nie ma problemu kazdy zagra z kazdym, nie ma sprawy, phi 200 meczy ;P tyle gram codzienie .... zajebisty pomysl .. nc

Nie sądzę żeby było aż 200 kandydatów, chyba że liczysz buszu srajtuchów itp tongue.gif Moim zdaniem jest ok 30 playerów zasługujących na grę w lidze. Zrobić 15 par eliminacyjnych i zwycięzcy wchodzą smile.gif Najprościej tak, a przydział zawodników odbywałby się losowo, żeby nie było narzekań, że temu specjalnie przyznali lepszego a tamtemu słabiaka. Ja tak zrobiłem w moim Wielkim Turnieju dla nowych graczy, bo było 48 miejsc a zgłoszeń około setka smile.gif

PS. Te bonusy od początku były zjebane... i za wysokie moim zdaniem... było ich nie dawać... cool.gif
PS2. snake zauważyłem, że dopiero jak Ciebie problem dotknął, ruszyłeś coś w tej sprawie...
PS3. Najprościej i najsprawiedliwiej byłoby cofnąć wszystkie bonusy bo i tak zawsze liczyło bez nich. smile.gif
PS4. Ja od momentu kiedy mnie pokarały te dziwne liczenia pkt nie gram do ranku zbyt często...
PS5. Ja moge dokonać wyboru tych 30 zasługujących playerów, zaraz podam konto i po 2 dyszki jak ktoś chce tongue.gif
machel
Whan ja Cię prosze z calym szacunkiem , ale nie mysl wiecej , bo ci to nie idzie , a poza tym ta nieobjektywnosc jest tak strasznie wielka ze poprostu to traci sens , tak ... , a moze po prostu usunac pkt bonusowe ?
Bushmen
QUOTE(Czarny @ Apr 20 2006, 22:19:00) [snapback]63397[/snapback]

Nie sądzę żeby było aż 200 kandydatów, chyba że liczysz buszu srajtuchów itp tongue.gif

100 kandydatow *2 =200 meczy ?
co do par tez bardzo sredni pomysl ... np. 1 para Michu VS Mati 2 para Vego21 vs Macho 21 3 para noob Vs noob .. Ja proponuje grupy np. 6-7 osobowe, awans-2 osoby, liczba grup 6-7.

pozdrawiam
whan
Machel fakt jest taki: bonusy powinny zostać odjęte , spadniemy w dół i będzie wszystko ok. Teraz ranking nie jest obiektywny, niestety, bo dlaczego ja mam dostwać wiecej pkt niz np snake czy czarny za wygrane skoro rank pokazuje ze jestem wyzej... na tym polega nie obiektywnosc rankingu!!

PS
Machel naucz sie czytac!!, ja zaproponowalem mini rank dla kandydatów a nie wielki rank co zarzucił mi człowiek z buszu. Ale coś widze że sie boisz równej konfrontacji....
Ciekawe dlaczego ty mnie tak nie lubisz teraz, co??..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif ignore na ircu zrobiło swoje.

Swoją drogą Bushmen good idea, widzisz zamiast krytkowac pomyslales logicznie smile.gif
Rivaldinho
1/Opcja o treści:kandydaci do ligi zagrają oddzielny mini rank.....hmm ***** to mam te mecze które rozgrałem traktować jako sparingi czy spotkania dla przyjemności,zżarłem sobie za dużo nerwów,poświęcenia i czasu by osiągnąć cel i ma to teraz niby na marne pójść.

2/Bonusy,no są i nie znikną ,skarżą sie na nie Ci którzy ich nie dostali,może to komuś przeszkadza ale to jest w jakiś sposób ukoronowanie starań,bo na dużo meczy trzeba dużo czasu,a za poświęcenie czemuś dużo czasu i przy osiągnięciu jakiegoś poziomu bonus to świetna nagroda dla gracza.

"Uważasz się za gracza IO,to graj a nie marzysz o wygranej bez gry"
Ano LeMie i Bushmen to tacy gracze wielcy że strach się bać,osobiście trzasne was jeżeli tylko wyrazicie taką chęć.Uroczyście zapraszam do gry,a jeżeli pracujecie,macie dobrą fuche (w przypadku LeMie) to poświęć się robocie,załóź rodzine,miej dzieci a nie narzekasz że czasu na gre nie masz.Osobiście Cie pozdrawiam i szanuje że jesteś tu od 2004r.
PS3. Najprościej i najsprawiedliwiej byłoby cofnąć wszystkie bonusy bo i tak zawsze liczyło bez nich. smile.gif
bez komentarza.
we wub.gif we
machel
Whan wali mnie twoj ignor na ircu i to ty sie boisz grac nie ja wiec nie pisz glupot , a punkty bonusowe albo niech zostana odjete albo niech siano to naprawi jak najszybciej , bo ranking jest najbardziej obiektywnym sposobem wybrania ludzi do ligi , tyle .
Bushmen
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 20 2006, 22:58:10) [snapback]63410[/snapback]

Ano LeMie i Bushmen to tacy gracze wielcy że strach się bać,osobiście trzasne was jeżeli tylko wyrazicie taką chęć.Uroczyście zapraszam do gry,a jeżeli pracujecie,macie dobrą fuche (w przypadku LeMie) to poświęć się robocie,załóź rodzine,miej dzieci a nie narzekasz że czasu na gre nie masz.Osobiście Cie pozdrawiam i szanuje że jesteś tu od 2004r.

lol ? ja napisalem ze jestem wielkim graczem ? napisalem poprostu ze nie mam checi\ochoty\czasu grac 200 meczy, poprostu lol tongue.gif chcesz mi trzasnac nie ma sprawy, jutro jestem po 17 w domu, zapraszam na meczyk ;P ocenisz moj skill, bo z tego co pamietam to nie gralismy 'na powaznie' zadnego meczu...

whan
QUOTE(machel @ Apr 20 2006, 22:59:20) [snapback]63411[/snapback]
Whan wali mnie twoj ignor na ircu i to ty sie boisz grac nie ja wiec nie pisz glupot , a punkty bonusowe albo niech zostana odjete albo niech siano to naprawi jak najszybciej , bo ranking jest najbardziej obiektywnym sposobem wybrania ludzi do ligi , tyle .

Jak byś nie był taki upierdliwy to na pewno bym z tobą grał wiecej.
Opcja jest jedna pkt bonusowe muszą zostać odjete, dlaczego??:
Bo przecież ci którzy mieli bonusy dostawali teraz pkt za miejsca, które mają bez bonusów a których nie pokazuje tabela. Przykład: mój mecz ze snakiem bedzie tylko wtedy prawidłowy, jak bonus zostanie odjęty, jeśli nie to powinienem dostać mniej pkt za to zwycięstwo. A chyba logiczne że łatwiej jest odjąć bonusy niż weryfikować wszystkie błędne wyniki, to chyba logiczne.

Wniosek:
Bonusy powinny zostać odjęte!!!, wtedy tabela będzie miała sens.
LeMie
QUOTE (Rivaldinho @ Apr 20 2006, 22:58:10) *
1/Opcja o treści:kandydaci do ligi zagrają oddzielny mini rank.....hmm ***** to mam te mecze które rozgrałem traktować jako sparingi czy spotkania dla przyjemności,zżarłem sobie za dużo nerwów,poświęcenia i czasu by osiągnąć cel i ma to teraz niby na marne pójść.

2/Bonusy,no są i nie znikną ,skarżą sie na nie Ci którzy ich nie dostali,może to komuś przeszkadza ale to jest w jakiś sposób ukoronowanie starań,bo na dużo meczy trzeba dużo czasu,a za poświęcenie czemuś dużo czasu i przy osiągnięciu jakiegoś poziomu bonus to świetna nagroda dla gracza.

bez komentarza.
we wub.gif we

Trzaskać to możesz sobie konia w piwnicy :)Gdyby nie twoje pkt bonusowe (150)to miałbys 1837 i byłbyś na 35 miejscu smile.gif czyli zamną smile.gif a oto nasze wyniki które też mówią za siebie smile.gif

LeMie - Rivaldinho 2006-04-21 00:09:13
6:0
Tunezja 38:-38 Lotwa

LeMie 5:0 Rivaldinho 2006-04-17 00:51:07
Tunezja 45:-45 Australia

No i jedno twoje zwycięstwo: 0-2 !!

Wiec uspokój sie i zastanów nad sobą,czy napewno należy Ci sie miejsce w lidze...bo nie liczy sie tylko czas (230meczy) ale również umiejętności !!

pozdro smile.gif Buszmen jedziesz z nim biggrin.gif
Rivaldinho
1/Uspokuj się,wydaje mi się że masz taki sam ryj w rzeczywistości jak na tym obrazku2/sie podniecasz3/Aż tak Cie te słowa wzruszyły ? 4/ale ty jestes wspaniały
p.s to nie jest miejsce na twoje babskie łzy ,wylej je sobie w pracy przy zmiotce i szufelce.A bonusu powinni Ci dodać 200 ,bo wygrałeś przecież ze mną.4/Trabelsi na ataku,no dobry pomysł,taktyka twoja5/jesteś jak pasztet zajęczy5/tylko nie odpisuj 6/....pressing....stosujesz w życiu identycznie jak w grze.7/norbi to twój ziomek 8/nie prowokuj tak jak to ja Cię zupełnie przypadkiem tylko...
9/nie lubie Cie 10/twoje dziecko nigdy nie zagra w winning eleven
11/wiedziałeś że odpisze i teraz się czaisz na odpowiedz 12/brak mi słow
13/bo to twoja liczba ulubiona 14/pozdro siostro
LeMie
QUOTE (Rivaldinho @ Apr 21 2006, 00:19:02) *
1/Uspokuj się,wydaje mi się że masz taki sam ryj w rzeczywistości jak na tym obrazku2/sie podniecasz3/Aż tak Cie te słowa wzruszyły ? 4/ale ty jestes wspaniały
p.s to nie jest miejsce na twoje babskie łzy ,wylej je sobie w pracy przy zmiotce i szufelce.A bonusu powinni Ci dodać 200 ,bo wygrałeś przecież ze mną.4/Trabelsi na ataku,no dobry pomysł,taktyka twoja5/jesteś jak pasztet zajęczy5/tylko nie odpisuj 6/....pressing....stosujesz w życiu identycznie jak w grze.7/norbi to twój ziomek 8/nie prowokuj tak jak to ja Cię zupełnie przypadkiem tylko...

Chyba nie zrozumiałes o co mi do konca chodzi smile.gif graj sobie w tej lidze smile.gif ale w niej nie dostaniesz zadnego bonusu smile.gif i tak jak sie tam pojawisz tak stamtąd znikniesz bo z twoimi umiejętnościami ciężko Ci tam bedzie i za chwile wrócisz do rankingu smile.gif

A teraz odpisze na twoją wypowiedz:
ad1.Wole mieć taki smile.gif niż taki jak Ty masz w "tym obrazku" (powiem ci pocichutku ze to avatar sie nazywa)
ad2.Nie podniecam sie bo nie ma czym , jakbym tyle wygrał z np.Snakem to bym sie podniecał smile.gif bo takiego pionka jak Ty zbić to nie ciężko jest,a miejsce w lidze jak juz Ci pisałem zawdzięczasz tylko pkt bonusowym !!
ad3.Które słowa... ?
ad4.No moja taktyka która jak narazie w meczach z Tobą nie zawodzi smile.gif
ad5."Ty jesteś tak głupi sam z siebie czy Ci za to płacą ??"
ad6.Co ty sie tak czepiasz tej taktyki ??przecież skótkuje więc o co biega ??
ad7.??
ad8.mam w dupie twoje prowkocje, tak samo jak Ciebie!!
ad9. "RESPECT"
ad10.Zastnawiam sie czy teraz wogole chce mieć dzieci bo sie boje że może cos wyjsc Rivaldinho podobne!!

To tyle :)pozdro
whan
Panowie jesteście zajebiści!! Nie mam słów. Albo macie po 10 lat albo coś z wami jest nie tak. Kłócicie sie o takie pierdoły że aż głowa boli... mad.gif Ja tam popierdoliłem te moje pkt bonusowe i chce zeby były odjęte, tak mi jak i całej reszcie graczy, która je dostała.
Rivaldinho, przyczepianie sie do taktyki, to wyraz twojej frustracji chyba..., bo co z tego że gracz stosuje pressing czy też wystawia Trabelisi'ego w ataku???? blink.gif blink.gif Zajebisty piłkarz więc może gracz praktycznie wszedzie, ja tez go wystawiam albo na am albo na cf i spr sie zajebiscie, więc wyluzuj człowieku...
Ale w sumie obrażanie kogoś w stylu "Zastnawiam sie czy teraz wogole chce mieć dzieci bo sie boje że może cos wyjsc Rivaldinho podobne!!" jest bardzo zabawne, dział funny jest wasz panowie. smile.gif
Karol Johnn
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 21 2006, 02:19:02) [snapback]63421[/snapback]

Ciebie to juz calkiem popie..dolilo
korzen
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 21 2006, 00:19:02) [snapback]63421[/snapback]

Oh, biedny. Smieszny tekst, chujowe argumenty z kosmosu chyba.

Ranking jest zajebisty, fajna forma spraingow ale jak dla mnie, powinno sie zorganizowac cos innego, cos co wyłoniło by naprawde najlepszych.
snake
QUOTE(Czarny @ Apr 20 2006, 22:19:00) [snapback]63397[/snapback]

PS2. snake zauważyłem, że dopiero jak Ciebie problem dotknął, ruszyłeś coś w tej sprawie...

Ty jednak masz coś z głową Czarny, co miałem niby zrobić, poprawić kod?, przecież się na tym nie znam, a na kanale dawałem już wcześniej, zaraz jak się temat pojawił, link sianeckiemu.
Ehh.... szkoda słów.

QUOTE(Rivaldinho @ Apr 20 2006, 22:58:10) [snapback]63410[/snapback]

2/Bonusy,no są i nie znikną ,skarżą sie na nie Ci którzy ich nie dostali,może to komuś przeszkadza ale to jest w jakiś sposób ukoronowanie starań,bo na dużo meczy

Bonusy bonusami, ale zrozum że jak masz ten bonusy to źle punkty są przyznawane i o to w tym chodzi, a to nie fair. Punkty są naliczane tak jakbyś nie miał tych pt. bonusowych.

QUOTE(Rivaldinho @ Apr 21 2006, 00:19:02) [snapback]63421[/snapback]

1/Uspokuj się,wydaje mi się że masz taki sam ryj w rzeczywistości jak na tym obrazku
4/ale ty jestes wspaniały
p.s to nie jest miejsce na twoje babskie łzy ,wylej je sobie w pracy przy zmiotce i szufelce.
5/jesteś jak pasztet zajęczy
10/twoje dziecko nigdy nie zagra w winning eleven
14/pozdro siostro

+20% dla kolegi.
vego21
Hmm moge coś powiedzieć ?? smile.gif to powiem. Co do bonusów to na okres naprawy skryptu powinny być zawieszone, bo jak widze po waszych wypowiedziach są problemy z naliczaniem punktów, chociaż ja jeszcze na szczęście takowych nie miałem:). Ogólnie gdyby nie było tej premii za rozegrane mecze to napewno nie miał bym ich tyle rozegranych więc myśle że bonusy powinny zostać(mnie zmotywowały). Rivaldinho, LeMie ale się ubawiłem przy tej Waszej wymienie zdań hehehehe biggrin.gif .
Pozdro
whan
QUOTE(vego21 @ Apr 21 2006, 20:50:54) [snapback]63560[/snapback]
Hmm moge coś powiedzieć ?? smile.gif to powiem. Co do bonusów to na okres naprawy skryptu powinny być zawieszone, bo jak widze po waszych wypowiedziach są problemy z naliczaniem punktów, chociaż ja jeszcze na szczęście takowych nie miałem:). Ogólnie gdyby nie było tej premii za rozegrane mecze to napewno nie miał bym ich tyle rozegranych więc myśle że bonusy powinny zostać(mnie zmotywowały). Rivaldinho, LeMie ale się ubawiłem przy tej Waszej wymienie zdań hehehehe biggrin.gif .
Pozdro

Vego niestety ale nawet ty miałeś źle naliczane pkt(takich meczów jes dziesiątki sad.gif ), na tym polega właśnie ten błąd w rankingu. Po prostu cały czas wszyscy z bonusem byli na miejscach innych niż te które sie wyświetlają a co za tym idzie pkt były źle naliczane i tylko chyba anulowanie bonusów może ten problem rozwiązać...niestety takie są fakty.
vego21
QUOTE(whankus @ Apr 21 2006, 21:34:18) [snapback]63568[/snapback]

Vego niestety ale nawet ty miałeś źle naliczane pkt(takich meczów jes dziesiątki sad.gif ), na tym polega właśnie ten błąd w rankingu. Po prostu cały czas wszyscy z bonusem byli na miejscach innych niż te które sie wyświetlają a co za tym idzie pkt były źle naliczane i tylko chyba anulowanie bonusów może ten problem rozwiązać...niestety takie są fakty.

Rozumiem Cie, że w tej chwili, punkty są naliczane nieprawidłowo (w tej sytuacji) i jest to niesprawiedliwe. Ale bonus powinien zostać i tak jak wspomniałem wyżej na czas naprawy tego błędu punkty bonusowe powinny być odjęte. Tyle smile.gif
whan
QUOTE(vego21 @ Apr 21 2006, 22:15:11) [snapback]63580[/snapback]

Rozumiem Cie, że w tej chwili, punkty są naliczane nieprawidłowo (w tej sytuacji) i jest to niesprawiedliwe. Ale bonus powinien zostać i tak jak wspomniałem wyżej na czas naprawy tego błędu punkty bonusowe powinny być odjęte. Tyle smile.gif

No tak mogę sie zgodzić, ale jak ktoś raz odejmie te bonusy a potem przyzna znowu to bedzie spore zamieszanie, ciężka sprawa... sad.gif Zobaczymy jak to będzie.
makgregor
QUOTE(LeMie @ Apr 21 2006, 00:47:44) [snapback]63422[/snapback]

Chyba nie zrozumiałes o co mi do konca chodzi smile.gif graj sobie w tej lidze smile.gif ale w niej nie dostaniesz zadnego bonusu smile.gif i tak jak sie tam pojawisz tak stamtąd znikniesz bo z twoimi umiejętnościami ciężko Ci tam bedzie i za chwile wrócisz do rankingu smile.gif

A teraz odpisze na twoją wypowiedz:
ad1.Wole mieć taki smile.gif niż taki jak Ty masz w "tym obrazku" (powiem ci pocichutku ze to avatar sie nazywa)
ad2.Nie podniecam sie bo nie ma czym , jakbym tyle wygrał z np.Snakem to bym sie podniecał smile.gif bo takiego pionka jak Ty zbić to nie ciężko jest,a miejsce w lidze jak juz Ci pisałem zawdzięczasz tylko pkt bonusowym !!
ad3.Które słowa... ?
ad4.No moja taktyka która jak narazie w meczach z Tobą nie zawodzi smile.gif
ad5."Ty jesteś tak głupi sam z siebie czy Ci za to płacą ??"
ad6.Co ty sie tak czepiasz tej taktyki ??przecież skótkuje więc o co biega ??
ad7.??
ad8.mam w dupie twoje prowkocje, tak samo jak Ciebie!!
ad9. "RESPECT"
ad10.Zastnawiam sie czy teraz wogole chce mieć dzieci bo sie boje że może cos wyjsc Rivaldinho podobne!!

To tyle :)pozdro

laugh.gif

Jak dla mnie jestescie zbyt nerwowi smile.gif

Nie podniecajcie sie tak tym - mi nie doliczylo 50 pkt. ale nawet nie pisalem tematu. Prawda jest taka ze dobremu graczowi to nie robi roznicy (hehe ja sie za takiego nie uwazam) - trzeba sie starac na maxa w kazdym meczu a nie leciec w ilosc.
Te bonusy to nieporozumienie - takie jest moje zdanie.
bluble
QUOTE(makgregor @ Apr 21 2006, 23:23:29) [snapback]63607[/snapback]

trzeba sie starac na maxa w kazdym meczu a nie leciec w ilosc.

Ot bardzo dobry komentarz na zakończenie tej głupawej wymiany zdań.
Czarny
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3753

Luknijcie ten temat, może problem sie sam rozwiąże smile.gif
ArekŁDZ
Moim zdaniem to wy***ac te bonusowe punkty w piździec :/,wtedy każdy będzie miał jednakowe szanse
kusik
QUOTE(snake @ Apr 21 2006, 14:08:10) [snapback]63452[/snapback]

+20% dla kolegi.

Nie tylko 20% dla kolegi, ten pan nie gra w lidze już(moja propozycja tylko, bo nie zauwazylem zeby LeMie mu ublizyl). Nie ma obrażania innych graczy.
Rivaldinho
Chciałbym poprzez ten post oficjalnie przeprosić LeMie którego obraziłem tutaj na forum,zostałem troszeczke sprowokowany,ale mam nadzieje że LeMie mi wybaczy,no bo przecież należymy oboje należymy do graczy we2k2.Więc przepraszam Cię LeMie i wyzywam na towarzyski mecz smile.gif Pozdro.
P.s-Adminów też przepraszam i obiecuje że taka sytuacja jak obrażanie gracza,w moim przypadku nigdy sie nie powtórzy.
LeMie
QUOTE (Rivaldinho @ Apr 24 2006, 12:28:33) *
Chciałbym poprzez ten post oficjalnie przeprosić LeMie którego obraziłem tutaj na forum,zostałem troszeczke sprowokowany,ale mam nadzieje że LeMie mi wybaczy,no bo przecież należymy oboje należymy do graczy we2k2.Więc przepraszam Cię LeMie i wyzywam na towarzyski mecz smile.gif Pozdro.
P.s-Adminów też przepraszam i obiecuje że taka sytuacja jak obrażanie gracza,w moim przypadku nigdy sie nie powtórzy.

Szkoda ze dopiero teraz przychodzisz po rozum do głowy...

ale looz...przeprosiny przyjęte...a mecz nie wiem kiedy zagramy smile.gif pozdro
Czarny
Chyba jednak nie chodziło do końca tylko o bonusy...

tom21
1:1
Czarny 2006-04-27 03:40:17
USA
3:-3
Zaglebie L.

tom21 miał o ok 50 pkt więcej ode mnie a za remis teamami z tej samej grupy to ja dostałem -3 a on +3 blink.gif
snake
Tak samo miał michu, oraz kemocik jak grał z Raffelsem bodajże, tamten błąd był związany na pewno z bonusami a ten to jakiś dziwny, i ciągle te -3 i +3 :>
Bart0o0sh
punkty wogole jakos dziwnie naliczane sa tongue.gif nie lapie sie w nich smile.gif
michu
Punkty przyznawane są w taki sposób że żadnego znaczenia nie ma miejsce zajmowane przez poszczególnych graczy. W przypadku grania tymi samymi drużynami wygląda to tak:

zwycięstwo(1-0) +15
zwycięstwo(2-0) +23
zwycięstwo(3-0) +26
zwycięstwo(4-0) +28 itd.
remis -3 albo +3

Punkty naliczane w ten sposób są od początku tej edycji rankingu.

pozdro smile.gif
snake
To dlatego Bartosh grając z cieniasami jest na drugim miejscu biggrin.gif
Pete
I ja się przyłącze do narzekania na punktowanie, rozegrałem mecz z Bereta , ja byłem Polską (gr 4) a on Węgrami (gr 6). Ja ostatnie miejsce w rankingu on 45, różnica między nami około 500pkt. Pierwszy mecz wygrałem 1:0 i tylko +7 pkt dostałem, a nastepny mecz przegrałem i skasowało mi -23 pkt. Co do zwycięstwa to można by było jeszcze oko przymknąć. Natomiast z porażką to już kompletnie załamka, mimo, że różnica drużyn to 2 grupy to i tak zwyciestwo było tylko jedną bramką i jak wczesniej napisałem między nami spora różnica w tabeli smile.gif
Zdenerwowało mnie to troszeczke smile.gif
siano

wina, jak zawsze, lezala po mojej stronie wink.gif
problemem bylo to, ze skrypt nie zliczal poprawnie punktacji graczy i zakladal, ze kazdy ma startowe 1600pkt.

niedopatrzenie wiazalo sie z odejsciem od operowania nazwamia graczy, na rzecz ich numeroow id, co pozwolilo uniknac sytuacji, gdy gracz Aros w baze wpisywany byl jako aros, gdyz tak sie logowal.

teraz powinno juz wszystko byc ok, choc pewnie i tak spieprzylem cos nowego tongue.gif
Bart0o0sh
QUOTE(snake @ Apr 27 2006, 17:32:43) [snapback]64754[/snapback]

To dlatego Bartosh grając z cieniasami jest na drugim miejscu biggrin.gif

Hah no to czekam na Ciebie pokazesz co umiesz ekhm smile.gif Gram z kim popadnie wiecej nic nie bede mowil bo jeszcze kogos obraze tongue.gif
Fidos'ek
Fidos 2:0 jareta 2006-04-30 17:11:17
Irlandia 5:-5 Korona

Fidos 0:1 jareta 2006-04-30 17:10:13
Irlandia -27:27 Korona

5pkt za 2;0 ? nie powinno byc troche wiecej
pisze ze korona jest w 4grupie ale ona chyba nie jest bo mi 27az odjelo
snake
jareta ma 1210
Ty masz 1578 punktów.

Czyli wszystko ok.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.