Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rafalinsky-pierzak
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Rafalinsky
Witam,gralem z PIERZAKiem i w drugim meczu przy stanie 3-0 dla mnie jak dostal czerwona kartke to wylazl z gry (esc). chcialem dokonczyc ale odzewu nie bylo,zreszta jak tu dokanczac skoro czerwona kartke dostal. jak juz pisalem dosc mam zachowan typu esc wiec podalem wynik 6-0 dla mnie,ale nie chce potwierdzic.
Czarny
Rafa ja swego czasu jak grałem w weleague to Kekkalove mi z 2 razy tak robił, że dostawał czerwo a po chwili nagle był lost, podejrzewam że odłączał neta na chwile dry.gif potem chciał dogrywać pozostały czas... a ja mówie- a czerwo? a on zawsze- fair play please... -NO! mad.gif w końcu za 3 razem jak tak zrobił to dogadałem się z nim że wchodzimy do gry, kosi mnie Hyypią (bo zawsze mufik grał Finlandią tongue.gif ) i od tego momentu dokańczamy mecz cool.gif
snake
Potwierdzony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.