Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Z Pozi24
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Justyn1987
Gralem dzisiaj z niejakim pozi24, a kolo nie potwierdza dalej wynikow.Pisalem juz do niego kilka razy na gg ale bez odzewu..
Justyn(Grecja)-Pozi24(Barcelona) 3:0 i 4:1

pozdrawiam
snake
Mam nadzieje że nie kłamiesz z tym że do niego pisałeś. Może akurat go nie było? Wyślij mu link do tego tematu
Justyn1987
jasne ze wyslalem z dwa razy smile.gif przeciez zawsze stosuje sie do regulaminu tongue.gif .A zreszta po co mialbym klamac z tym zedo niego pisalem huh.gif
snake
QUOTE(Justyn1987 @ Apr 16 2006, 17:00:07) [snapback]62658[/snapback]

jasne ze wyslalem z dwa razy smile.gif przeciez zawsze stosuje sie do regulaminu tongue.gif .A zreszta po co mialbym klamac z tym zedo niego pisalem huh.gif

Ja nic nie sugeruje. Po prostu wydawało mi się że się pośpieszyłeś lekko. Czekamy smile.gif
Justyn1987
Dobra snake koles potwierdzil wyniki.Szkoda tylko ze dopiero po 6 godzinach czekania tongue.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.