Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podejrzany Kolo
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Czarny
http://issonline.pl/ruczestnik.php?ktory=120

prosze zobaczyć, myślę że te pozostałe konta są tego kolesia... i dodaje sobie wyniki
Rhinio
3:2
Podbiał 2006-04-16 07:57:33
Senegal
13:-13
Barcelona
Rhinio
3:0
Podbiał 2006-04-16 07:55:53
Senegal
26:-26
Barcelona
Rhinio
Podbiał 2006-04-16 07:54:53
Senegal
31:-31
Barcelona
Rhinio
6:2
Rumunek 2006-04-16 07:50:06
Tunezja
20:-20
Brazylia
Rhinio
3:1
Rumunek 2006-04-16 07:48:40
Tunezja
19:-19
Brazylia
Rhinio
4:0
Rumunek 2006-04-16 07:47:49
Tunezja
28:-28
Brazylia
Rhinio
Rumunek 2006-04-08 23:51:49
Grecja
22:-22
Brazylia
Rhinio
5:0
Rumunek 2006-04-08 23:50:08
Grecja
30:-30
Brazylia

Te wyniki i bardzo mały czas miedzy dodawaniem ich jakoś mi śmierdzą, a Wam? smile.gif
Chodzi tu o odstęp miedzy 3-meczem z Rumunkiem a 3-meczem z Podbiałem
Dziwne że wcale nieznany kolo jest w pierwszej piątce grając z samymi graczami z niszy rankowej...
W ogóle ma bardzo dziwny bilans... Coś mi tu śmierdzi poprostu smile.gif
szyma
No rzeczywiscie Czarny masz racje jakos dziwne sa te male przerwy miedzy dodawaniem wyniku i jeszcze wszystkie mecze wygrane cos tu smierdzi mam nadzieje ze admini cos z tym zrobia a i ja tez zauwazylem pewna pomylke napisalem juz o tym arosowi na gg ale mosze tu tez powiem z kazdym graczem max mozna rozegrac 3 mecze a MeGa z majcherinho rozegrali ze soba az 6 meczy to tyle mam nadzieje zezostanie to wyjasnione pzdr
snake
Ten rhinio już dawno mi się podejrzany wydawał, ale grał mecze w wieloma graczami. Najlepszy sposób to z nim zagrać po prostu, tylko że na GG nie odpisuje koleś.
Rivaldinho
w 3 minuty dodał 6meczy,wyjebać go !!
snake
QUOTE(Rivaldinho @ Apr 16 2006, 13:10:26) [snapback]62608[/snapback]

w 3 minuty dodał 6meczy,wyjebać go !!

Przecież to o niczym nie świadczy, mógł poprosy na raz dodać tyle. Zastanów się trochę zanim coś napiszesz, a jak nie masz nic sensownego do napisania to zachowaj to dla Siebie.
Graj z każdym a nie 2 osobami i to z dolnych granic, takim sposobem do ligi się nie dostaniesz.
Co nie zmienia faktu że koleś najprawdopodobniej dostanie bana. W ogóle na GG nie odpisuje.
Lisek
SZYMA2!!! 3 mecze byly rozegrane jednego dnia a kolejne 3 drugiego wiec o co chodzi??
Justyn1987
Tez mi ten koles sie troche podejrzany wydaje nigdy nie chce grac (z kilka razy sie go pytalem na kilerze)nigdy nie mial czasu,a za 2 minuty gral zm kims innym tongue.gif ta sytuacja powtarzala sie kilka razy tongue.gif

pozdro 600
kostek
rhino, podbiał, rumunek, i ponoć poly to konta...koniuszego. nie ja to wymyśliłem a koleś mi to napisał na gg. Powiedział też, że jak potrzebuje punktów, a koniuszy mnie zna to nie ma problemu...jak ktoś chce moge dac rozmowe z gg. Oczywiscie to moze byc ściema no ale to wydaje sie coraz bardziej podejżane...
Czyżby koniuszy-recydywista biggrin.gif ?
whan
Sprawa dziwna, bardzo dziwna........ mad.gif
Mam przeczucie że coś jest nie tak, wystarczy sprawdzić z kim gral Rhinio i z kim grali jego przeciwnicy:
1.Niejaki Podbiał dziwnym trafem zagrał na razie tylko 3 mecze: wszystkie z Rhinio, który te mecze wygrał, i także zbiegiem okolicznosci jest to że Rhinio wziął Senegal a rywal Brazylię..........(moim zdaniem meczów nie było a Rhino i Podbiał to te same osoby bądź Podbiał służy mu jako nabijarka pkt, a meczów pewnie nie gra)
2.Rumunek- kolejny podejrzany koleś, który albo nie istnieje albo to coś w stylu tego Podbiała.
Wystarczy spojrzeć z kim gra praktycznie, tylko z Rhinio i zawsze bierze znacznie lepszą drużynę.....(tu znowu pojawia sie Brazylia i znacznie słabszy rywal)
3.Bardzo dziwnym jest też fakt że wyżej wymienieni grają praktycznie cały czas między sobą(głównie późnym wieczorem i wcześnie rano (dlaczego??????)
4.Rhino zagrał dla niepoznaki pare uczciwych spotkań, jednak tylko ze słabszymi graczami, z dobrymi konsekwentnie odmawia gry......
5.Podbiał i Rumunek (ja pierdole... ale nicki blink.gif ) założyli konta dziwnym trafem niemal w tym samym czasie, niedługo potem Rhinio......(czyżby się znali??)
6...itd

Dobra kończe tą debilną telenowele, wnioski z tego wyciągnijcie sami...........
snake
Rhinio, Podbiał oraz Rumunek powinni zostać zbanowani, wszyscy grają między sobą prawie tylko. Bardzo podejrzane.
Tylko jest jedno ale Wszyscy mają zupełnie inne IP, w neo sam początek jest zawsze taki sam. A rhinio
nie ma neo w ogóle.

/EDIT okazało się że najprawdopodobniej Rhinio to jest Hawok smile.gif
Podbiał i Rumunek mają już bana.
szyma
QUOTE(Majcherinho @ Apr 16 2006, 13:53:56) [snapback]62616[/snapback]

SZYMA2!!! 3 mecze byly rozegrane jednego dnia a kolejne 3 drugiego wiec o co chodzi??

Juz wiem poprostu niedoczytalem ze jednego dnia moj blad sorry majcherinho ze cie o cos oskarzalem mam nadzieje ze nic sie nie stalo
Lisek
Wybaczam Ci smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.