Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 [28.11.04 - 04.12.04]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Aros
Czekamy na relacje ...
:-)
StraY
Prognoza spotkań Realu Madryt, ktòrego trenerem jest najlepszy wielkopolski trener - StraY.

Tydzień zapowiada się najbardziej emocjonująco ze wszystkich dotychczasowych dla Kròlewskich. Zmagania będą wyjątkowo trudne, bo rywale to ścisła czołòwka Europejska:
Ajax Kjacka,
Liverpool Pio G,
Roma Bakela,
oraz Inter prowadzony przez JAACE.
Tych drużyn rekomendować nie trzeba, walka powinna być bardzo interesująca zważywszy na fakt, że Real, obecnie 2 w tabeli zagra z drużynami z miejsc 3 i 4 ( odpowiednio Liverpool i Ajax ). Fachowcy jednak zgodnie przewidują, że Galacticos powinni zdobyć conajmniej 9 punktòw.

PS. Co za niesympatyczny człowiek( ;p ) dał mi na rozkład Bakela, Kjacka i Pio w jednym tygodniu? :wink:
Bakel
Włoscy żurnaliści przypominają, że w ostatnim tygodniu drużyna AS Roma złapała wiatr w żagle i zaczęła grać na miare oczekiwań. Passa 3 kolejnych wygranych podbudowała zespòł psychicznie.
Trener wprowadził małe roszady w składzie i efekty widać jak na dłoni.
Z pewnością galacticos nie będą mieć łatwej przeprawy z bojowo nastawionym zespołem giallorossich.
Niech wygra lepszy!
Pio G
trener liverpoolu powoli odzyskuje kontrole nad zespolem i nastawi swoj zespol bojowo ! smile.gif wszystko albo nic smile.gif to bedzie ciezki mecz ale nie ugne sie przed magia galactikos (mam nadzieje :? ) smile.gif

P.S ja ze swojej strony jeszcze dodam ze nie mozna olac takze Jaacy bo potrafi pokazac pazurki oj tak ! :wink:
StraY
Po krążących plotkach w liverpoolskich pubach o tym, że trener The Reds jest pod wrażeniem gry Interu Mediolan, menadżer StraY zabrał 22 piłkarzy "kròlewskich" na zgrupowanie na Katar i ogłosił, że w czwartek, 2 grudnia jego podopieczni będą w optymalnej formie i wyzwą na bezpośrednie konfrontacje najbliższych 4 przeciwnikòw.

PS. Pio, JAACY nie olewam, bo wiem na co go stać, nie raz psuł mi krew w weleague smile.gif Ale jednak jest troche gorszy od waszej tròjki :wink:
T-Mac
[size=18]2:3

Narescie wygrana
polazly szfaby oblewac wygrana po pubach mediolanskich za cholere ich nie pozbieram na nastepne spotkanie tongue.gif
Mecz zaczol sie dosc pechowo dla mnie, 2 minuta spotkania nawalnica ze strony Milanu ktora dala prowadzenie 1-0 dla Kuro trwalo to jeszcze chwile dopoki nie zmienilem szybko zawodnikow na odpowiednie pozycjie
od poaczatku gralem bardzo dziwnym ustawieniem bo Kuro zstosowal indywidualne krycie wiec Ze roboerto powedrowal na prawa pomoc a na lewa School nie wiem czy tego przeciwnik nie zauwazyl poniewaz jak przywrocilem ich na swoje prawidlowe miejsce to zerkal czy ma dobrze ustawione krycie smile.gif
teraz mial ale to nie pomoglo a nawet lepiej sie gralo smile.gif
Bakel

Olympique Lyon - AS Roma

"sjakisnygus"___________
_________________Totti
_____________D' Agostino

Relacja TV

Tym razem szczęście mi dopisało. Tobi postawił bardzo trudne warunki. Do 80 minuty spotkania rzymianie nie mogli sforsować francuskiej defensywy. Za to Lyon wykorzystał dośrodkowanie z rzutu rożnego i prowadził 1-0. W 80 minucie na rasiako-shot głową z 14 metròw zdecydował się Totti i ku zaskoczeniu ,i kibicòw licznie zgromadzonych na stadionie, i piłkarzy obu drużyn, a nawet samego strzelca - piłka ugrzęzła w siatce.
Giallorossi poszli za ciosem. Silny, aczkolwiek niezbyt precyzyjny strzał D'Agostino z 20 metròw przełamał ręce Coupeta i Roma wyszła na prowadzenie.
Znakomitą okazję do natychmiastowego wyròwnania zmarnował Govou, ktòry po solowym rajdzie uderzył minimalnie obo prawego słupka bramki strzeżonej przez Pelizolli'ego.

#####################################
AS Roma - FC Porto

_______________Cassano
_______________Montella
???????________________

Relacja TV - nie dzisiaj :-/

Jedenastka z Wiecznego Miasta niepotrzebnie zafundowała sobie nerwową końcòwkę. Ostatecznie jednak sięgnęła po upragnione 3 punkty.
Wynik 2-1 powoli staje się moim ulubionym ;). Passa zwycięstw została przedłużona do pięciu.
Teraz na drodze Giallorossich staną ekipy Galacticos oraz Czerwonych Diabłòw. Nie ma co ukrywać, że apetyty kibicòw znacznie się wyostrzyły i oczekują oni zdobycia minimum 4 punktòw w najbliższych spotkaniach.
Niech wygrywa lepszy :-)
halladin
halladin0-2 mario

oby najmniej takich meczy

lagi oss ,,,,,, gralem tragicznie
halladin
errata do meczu z mario.....nie gralem tak zle tylko mario gral lepiej a lagi straszliwe byly przez pierwsze 20 min ,,potem po oos calo sie w miare grac. jedak szarpalo i takie cos zawsze mnie roztraja. mialem kilka w miare czystych sytuacji ale to mario dominowal w srodku pola,,,i zachowal zimna krew w 2 niezlych sytuacjach. po prostu byl lepszy i powodzenia mario dalej:).

zidane<porto> 1-1 halladin<werder> wszystko w tym meczu bylo remisowe,,,atak za atak itp... po moim golu w drugiej polowie na 1-0<klasnic-sam na sam>zidane od razu wyrownal.....a ja sie tak przestraszylem jego wscieklego ataku:) ze zamiast wcisnac guzik odbioru to przepuscilem napastnika ktory spokojnie trafil do siatki...jeszcze w koncowce obie druzyny się rezaly ale nie na tyle zeby udokumentowac checi w postaci gola.
halladin
halladin<werder>2-0 <ajax> kjacek

wreszcie wzorowa postawa do konca,,,,minimalne bledy,,,,i ogolnie czuje powrot formy,,,ktora szwankowala od 2 tyg<wygrywalem wiekszosc meczy,ale jednak cos sie zacielo, a w koncu remis z zidanem i porazka z mario>

ten mecz byl takim moim malym testem smile.gif czy jestem w stanie nawiazac walke o miejsce na podium<scisk w czolowce i ostra konkurencja:)>
wracajac do samego spotkania to.....oglnie rzecz biorąc mam wrazenie ze kjacek mial doskonala taktyke na werder. Mecz poczatkowo byl wyrownany aleakcje gospodarzy byly jakies sensowniejsze no i.....konczyly sie czasem strzalami....po jednym pozycyjnym kombinowanym :wink: ataku valdez przyjal pilke, przelozyl a potem przylozyl:)...i 1-0...obrona ajaxu wysazona w powietrze:)
Do przerwy mecz sie toczyl w miare szybkim tempie<z kilkoma przerwami bo plynna gra kilka razy zamieniala si ena okropne lagi>
druga polowa to jeszcze lepsza gra werderu, jednak.ajax wyraznie dazyl do wyrownania,,,ale obrona grala spokojnie i uwaznie. do konca goscie <werder>zmarnowali jeszcze kilka okazji strzeleckich , natomiast pozycyjno-kontrowe ataki holendrow byly neutralizowane:). Z tego co pamietam to ajax oddal tylko 2 strzaly w meczu.......i starajac sie ocenic jak najmniej subiektywnie to jednak zwyciestwo w pelni zasluzone:)
Pio G
Ja mam pytanie ! ? czemu do kurwy nedzy inni gracze (oplucz tych co tu cos pisza....) nie pisza swoich realcji ?? kurwa to jest dno nas jest 18 w 1 lidze a kurwa pisze gora 6 graczy ! reszta leci w ciula ... gdzie posty zidana , parinho, kuro , i innych...np to ze vietnam nic nie pisze to sie nie dziwie bo on nigdy nie pisal....tak samo borinho ... a kurwa bezsensu to jest .... ja tez nie bede nic pisal po co sie wysilac nie ? :?
T-Mac
bo naprawde liga posiada 6-8 prawdziwych graczy smile.gif
Bart0o0sh
Pio G bo mi sie nie bardzo chce pisac o moim mega kosmicznym pechu i pierdolonych kalekach w zespole ktorzy z pozoru nie wygladaja tak zle po statach ( co nie zmienia faktu ze powinni grac w szachy nie w noge )
Bakel

AS Roma - Manchester Utd

_______________Scholes
_______________Rooney
_____________C. Ronaldo

Relacja TV

No còz - każda seria ma swòj koniec. Po pokonaniu pięciu kolejnych rywali znalazłem pogromcę w osobie Akuza. Jego zwycięstwo nie podlegało dyskusji. Zwłaszcza pierwsze 45 minut zdecydowanie pod dyktando MU - wynik 2-0. W drugiej połowie Roma odzyskała wigor, Cassano był bliski uzyskania gola kontaktowego, lecz trafił w słupek w dogodnej sytuacji.
Przede mną pojedynek ze Stray'em. Jeżeli uda mi się zwyciężyć to jest szansa na nawiązanie kontaktu z czołòwką. W przeciwnym razie moja rola w tej edycji ligi IO ograniczy się do okupowania miejsca w środku tabeli.
T-Mac
Bartooosh - T-Mac 1:1

pierwsza polowa to moja gra, ale takrze ataki PSG naszczescie wygralem ja 1-0 ladnym golem popisal sie School ktory wchodzac z prawego skrzydla do srodka kropnol po dlugim rogu nie dajac najmniejszych szans bramkarzowi
2 polowa to odbicie w lustrze a nawet w 2 lustrach smile.gif
bardzo dobra gra Bartooosha ale malo skuteczna szkoda ze nie utrzymalem prowadzenia ale co tam punkcik tez dobry
JTK
Nie bedzie bramek z meczu halladin<werder>2-0 <ajax> kjacek bo on mnie ogral wink.gif a tak na powaznie to nie mialem ustawionego plugina gpu rec. bo wczesniej zachcialo mi sie grzebac w ustawieniach i zapomnialem ustwic poprzednie :/ (a obiecalem sobie ze kazdy meczyk bede mial) sad.gif szkoda ze tak sie stalo bo bramki Halla byly przemyslanymi fajnymi akcjami.
halladin
dziekuje za slowa uznania kjacku,,,ale nie ma co zalowac moim zdaniem bo niestety kjacek mi poslodzil i co najwyzej pierwszy gol byl po ciekawszym rozegraniu.:)drugi to szczyt tepoty... ale dzieki stary hhahaha:)
JTK
Dosrodkowanai nie sa szczytem tepoty tongue.gif
Pio G
wazeliniarze :roll:
Bart0o0sh
Zgadzam sie z T.Mc , tak mozna komentowac moje wszytkie mecze "bardzo dobra gra Bart0o0sha ale MALO SKUTECZNA tongue.gif hehehe
JTK
20. Kjack(Ajax) 2-0 Kamilo(Deportivo)

Mecz w pierwszej polowie byl typowa kopanina na niskim pziomie z obu stron i wynik 0-0 po pierwszych 45 minutach bya adekwatny do ilosci bramkowych sytuacji smile.gif Zaraz na poczatku drugie polowy Ajax po fatalnym indywidualnym bledzie obroncy druzyny przeciwnej wychodzi na prowadzenie.Deprtivo od tej chwili zaczelo grac bardzo brutalnie i agresywnie tracac w ten sposob nie tylko nastepnego gola ale takze i trech zawodnikow.
Mecz brzydki i nudny przez cale 90 minut.
Tobi
duzo walki na boisku i bramki padaly glownie bo bledach w 1 polowie nieznaczna pzrewage mial Nygasteam .W 2 polowie Od samego poczatku przycisnal Bayern, zaczal strzelac i atakowac. Bramkarz mial farta i dobrze bronil w 2 czesci gry kontrowesyjny karny. Do 11 staje juninho i strzeal a kahn parada wymuje z okienka smile.gif chile pozniej akcja i bomba napastnika Bayernu i bylo jeszce wiele sytuacji po obu stronach ale juz bez bramek meczyk sie skonczyl OL.Lyon - Bayern Monachium 3:2
JTK
19. Stray(Real) 3-0 Kjack(Ajax) <link poprawiony>

Wlasciwie co tu duzo pisac duza przewaga Realu od poczatku do samego konca .Napalony napad gospodarzy robil co chcial a Ajax oczywiscie musial byc bez formy co skonczylo sie pomocnikami w ataku sad.gif .Wlasciwie slowo "bezsensu" pasuje najlepiej do calego meczu. Bez szans na normalna rywalizacje sad.gif
StraY
[b] Real Madryt - FC Liverpool

Mecz zapowiadał się arcyciekawie, gdyż Liverpool i Real to drużyny starające dogonić się Werder Brema prowadzący w lidze od dłuższego już czasu.
Pierwsza połowa była dość wyròwnana i świetna gra obu jedenastek w defensywie sprawiła iż gole nie padły.
W drugiej odsłonie Real starał się śmielej zaatakować ale grał bez pomysłu i przewidywalnie. na 30min do końca meczu Liverpool wykorzystał zamieszanie pod bramką Casillasa i zdobył pierwszą bramkę w tym spotkaniu.
Ostatnie 20min Real grał ultraofensywnie, wystarczy powiedzieć, że Roberto Carlos przesunął się z lewej obrony na prawe skrzydło i kilka razy pròbował oddać strzał na bramkę świetnie dysponowanego Dudka, lecz obrońcy The Reds blokowali jego uderzenia. W końcu w 86min. po szybkiej kontrze Realu Carlos otrzymał piłkę na 40 metrze, pobiegł do przodu i bardzo ładnie dograł do wychodzącego sam na sam Morientesa ktòry wyròwnał wynik spotkania.
Gdy wydawało się, że Liverpool będzie przez ostatnie minuty przeżywał koszmar pod własną bramką stała się rzecz niespodziewana. Szybka akcja Liverpoolu zakończona fantastycznym strzałem z 20m prosto w okienko bramki bezradnie interweniującego Casillasa i Liverpool ostatecznie wygrywa 2-1.

[b] Real Madryt - Ajax Amsterdam

Drugi mecz z rzędu w ktòrym Kròlewcy podejmują drużyne z ścisłej czołòwki.
Ajax mający problemy z napastnikami wystawił eksperymentalny atak z niedoświadczonych zawonikòw. Pierwsza połowa przebiegała w fatalnych warunkach co sprzyjało piłkarzom Realu ktòrzy raz po raz urywali się obrońcom holenderskim i stwarzali zagrożenie pod ich bramką.
Po jednej z takich akcji padła bramka na 1-0.
Druga połowa nie przyniosła zmiany obrazu gry, nadal zawodnicy biegali ociężale i nie wykonywali założeń swoich treneròw.
Ajax stracił jeszcze dwie bramki i przegrał na ciężkim terenie z Realem 3-0.

[b] Real Madryt - AS Roma

Tym razem na Santiago Bernabeu przyjechała AS Roma w jednym tylko celu - zdobyć 3punkty!
Jednak o tym, że teren był niezwkle trudny piłkarze Bakela przekonali się już na samym początku meczu. Jedna z pierwszych akcji Realu dała prowadzenie 1-0.
Po zdobyciu bramki Real został zepchnięty do defensywy, a Roma atakowała namiętnie, wywalczając co chwila rzuty rożne. Po jednym z nich jeden z napastnikòw Romy skierował piłkę do bramki Realu i na tablicy wynikòw było 1-1.
Potem tempo meczu troche siadło, a zawodnicy popełniali proste błędy w środku boiska. Uśpiona najwidoczniej Roma, nie ustrzegła się błędòw w obronie i dwa przebłyski geniuszu Galacticos zakończyły się bramkami po ktòrych Real pokonał Rome 3-1.

--------------------------
Sorry za lagi
Bakel

Real - AS Roma

Morientes_______
__________Dellas
Owen__________
?????__________

zara wrzuce gole

No i jak tu się nie wkurwić. Początek meczu, gol stracony po błędzie defensywy. Od tego czasu Roma przejęła incjatywę - pròby strzałòw blokowane przez obrońcòw Realu i kilka rzutòw rożnych, z ktòrych jeden przyniòsł wyròwnującego gola. Po zdobyciu gola Roma nie rezygnuje z atakòw. Niestety, dwie ofensywne akcje Kròlewskich i dwie bramki.
W tym meczu Stray nie był lepszym zawodnikiem, wynik nie odzwierciedla przebiegu meczu.
JTK
17. Kjack(Ajax) 4-0 Parinho(Chelsea)

Mecz wyrownany tylko w pierwszej polowie bo nastepne drugie 45 min nalezalo do gospodarzy. Na wyroznienie zasluzyla sobie wkoncu linia ataku ktora zagrala skutecznie nie marnujac dogodnych golowych sytuacji.
Pio G
heh sprawozdawca z meczu real - liverpool widocznie troszke przespal 1 polowe bo 1 bramka dla liverpoolu padla pod jej koniec smile.gif a nie na poczatku 2 tongue.gif smile.gif pozatym liverpool gral w miare dobrze mial okazje - tak samo jak real.....jedna z ciekawszych akcji bylo dosrodkowanie z przed pola karnego na Barosa , ktory uderzajac pilke glowa tylem do bramki strzelil w poprzeczke......w kazdym razie liverpool szczesliwy z wyniku smile.gif a bramka sinamy na 2:1 faktycznie ladna :wink:
StraY
czepiasz się Pio wink.gif ja stary jeste, skleroze mam tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.