Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mecz z michu...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
budzo
Nie wiem jaki jest w takich sprawach regulamin, ale troche mnie to podnioslo cisnienie.

Grałem z gosciem o ksywie michu. Warunki nie były za dobre, troche lagowalo ale ogólnie dało się grać. Przy stanie 0:0 pod koniec pierwszej połowy ziomek wychodzi z gry. Pytam go co jest, a ten, że sorki ale on nie gra na takich lagach.

Moja interpretacja jest taka, że spodziewał się chłopak łatwego zwycięstwa, które jednak nie przychodziło, więc postanowił wyjść.

Co się robi w takich wypadkach ?
snake
QUOTE(snake @ Apr 4 2006, 18:33:42) [snapback]60448[/snapback]

REGULAMIN RANKINGU
18. W przypadku lagów uniemożliwiających przyzwoite prowadzenie gry, dopuszczalne jest jej przerwanie, o ile żaden z graczy nie zdołał jeszcze zmienić wyniku lub za zgodą przeciwnika.

Jednak sądzę że michu powinien dokończyć ten mecz, a chociaż spróbować na innym serwerze bądź o innej porze. Ale to już jego sprawa.
michu
QUOTE(budzo @ Apr 12 2006, 17:36:53) [snapback]61937[/snapback]

Nie wiem jaki jest w takich sprawach regulamin, ale troche mnie to podnioslo cisnienie.

Grałem z gosciem o ksywie michu. Warunki nie były za dobre, troche lagowalo ale ogólnie dało się grać. Przy stanie 0:0 pod koniec pierwszej połowy ziomek wychodzi z gry. Pytam go co jest, a ten, że sorki ale on nie gra na takich lagach.

Moja interpretacja jest taka, że spodziewał się chłopak łatwego zwycięstwa, które jednak nie przychodziło, więc postanowił wyjść.

Co się robi w takich wypadkach ?

Troche lagowało to bardzo łagodnie powiedziane, a 20 min nie nazwalbym końcem polowy smile.gif

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.