Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wemerica Patch Pes5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
pespes
http://www.pesinsight.com/showthread.php?t=33808

I jak wrazenia ? biggrin.gif
Pabloo Diabloo de la Dranios
ha mam go i codziennie gram miodzio biggrin.gif i polecam
Wislak
jak go nagrac ? i skad sciągnąc ??
sidnej
QUOTE(Pabloo Diabloo de la Dranios @ Mar 17 2006, 09:07:59) [snapback]57207[/snapback]

ha mam go i codziennie gram miodzio biggrin.gif i polecam

Jak to masz go???!!!! dry.gif Skoro wyrażnie z linka wynika że ten patch ma sie dopiero ukazac (24 z tego co wynika wiec moze juz dzis jak nie bedzie poslizgu)
mam wersje wemerica patch v3
a wyszła nowa v4
link http://www.pesinsight.com/showthread.php?t=33808 laugh.gif
sidnej
heeelllppppppppp JAK TO ZAINSTALOWAC BARDZO PROSZE O POMOC, OPIS, LINKA ,COKOLWIEK BO MNIE JUZ SZLAK TRAFIA I TO WCALE NIE POMALU sad.gif
i nie piszcie mi zebym uzyl "szukaj" bo nic nie znalazłem;(
bigolo1
Normalnie instalka tego patcha jest banalnie prosta a opis ze zdjeciami jest na www.pesinsight.com
QUOTE(bigolo1 @ Apr 1 2006, 15:41:43) [snapback]59903[/snapback]

Normalnie instalka tego patcha jest banalnie prosta a opis ze zdjeciami jest na www.pesinsight.com

to napisz wszystkim nie kazdy zna jezyk angielski cool.gif
maxiu
Witam,
jestem tu nowy oc widać po liczbie moich postów wink.gif , ale mam nadzieje że mi ktoś odpowie.
To jest moja pierwsza przygoda z patchowaniem pes'a i o dziwo dzięki instrukcji z forum udało mi się bezproblemowo to zrobić, ale zdziwiło mnie i to bardzo, że nie ma normalnych składów reprezentacji np. niemców czy holandii sad.gif
Jakiego w takim razie polecacie mi patch'a (zależy mi przede wszystkim na prawdziwych nazwiskach zarówno w klubach jak i w reprezentacjach, niż na super koszulkach i innych fajerwerkach wizualnych)? Dodam tylko, że pytam o patcha który jest "łatwo" dostępny.
albin99
QUOTE(maxiu @ Apr 7 2006, 14:00:58) [snapback]61003[/snapback]

Witam,
jestem tu nowy oc widać po liczbie moich postów wink.gif , ale mam nadzieje że mi ktoś odpowie.
To jest moja pierwsza przygoda z patchowaniem pes'a i o dziwo dzięki instrukcji z forum udało mi się bezproblemowo to zrobić, ale zdziwiło mnie i to bardzo, że nie ma normalnych składów reprezentacji np. niemców czy holandii sad.gif
Jakiego w takim razie polecacie mi patch'a (zależy mi przede wszystkim na prawdziwych nazwiskach zarówno w klubach jak i w reprezentacjach, niż na super koszulkach i innych fajerwerkach wizualnych)? Dodam tylko, że pytam o patcha który jest "łatwo" dostępny.

moim zdaniem najlepszy jest power patch i tam jest teutorial jak go wgrac to jest najlepszy jaki wyszedł patch i nawet nie ma takich błedów jak w super patchu były
AdekPS2PL
QUOTE(maxiu @ Apr 7 2006, 15:00:58) [snapback]61003[/snapback]

Witam,

Moim zdaniem najelpsze patche to Team PES-X De, Wemerica Ole V4 i Wendetta LAb 2.0. Nie ma lepszych. Zawarte są w nich "fajerwerki wizualne, koszulki,wszystko na licencjach: kluby i reprezentacje" i oczywiście prawdziwe nazwiska tongue.gif Co do dostępności to juz inna sprawa wejdź na www.pesinsight.com i poszukaj biggrin.gif
Są napewno !!!
Team PES-X De. - http://www.pesinsight.com/showthread.php?t=29589
Wemerica OLE V4 - http://www.pesinsight.com/showthread.php?t=33808

P.S. Ale jak to nie ma "normalnych" składów reprezentacji Niemiec i Holandii????? wink.gif wink.gif Nie rozumiem tego...
W każdym z wyżej wymienionych patchow są Niemcy i Holandia i posiadają (oryginalne składy reprezentacji)
Waldi
Ale te pathe sa tylko pod PS 2 chyba.
szyma
Skoro jest w zakładce PS2 to na co ma byc na PC trz napisac w zakładce PC wtedy podadza ci na PC pzdr
Waldi
QUOTE(Waldi @ Apr 8 2006, 10:56:12) [snapback]61093[/snapback]

Ale te pathe sa tylko pod PS 2 chyba.

To wyglada na to ze na pc nie ma wielka szkoda.
maxiu
QUOTE(AdekPS2PL @ Apr 8 2006, 10:34:45) [snapback]61089[/snapback]

P.S. Ale jak to nie ma "normalnych" składów reprezentacji Niemiec i Holandii????? wink.gif wink.gif Nie rozumiem tego...
W każdym z wyżej wymienionych patchow są Niemcy i Holandia i posiadają (oryginalne składy reprezentacji)

Hmmm... fajnie by było gdyby tak było, ale po spaczowaniu gry patchem "Wemerica Patch v4" mam skład reprezentacji czy to niemiec czy holandi takie jak chyba przed zaladowaniem patcha, np. w w drużynie niemiec 1-Kalm, 13-Bannoz czy w Holandii 1-Farzel Harr, 9-Von Mistelroun biggrin.gif więc orginalnych składów wszystkich drużyn jak widać nie ma sad.gif

AdekPS2PL
QUOTE(maxiu @ Apr 9 2006, 12:47:50) [snapback]61326[/snapback]

Hmmm... fajnie by było gdyby tak było, ale po spaczowaniu gry patchem "Wemerica Patch v4" mam skład reprezentacji czy to niemiec czy holandi takie jak chyba przed zaladowaniem patcha, np. w w drużynie niemiec 1-Kalm, 13-Bannoz czy w Holandii 1-Farzel Harr, 9-Von Mistelroun biggrin.gif więc orginalnych składów wszystkich drużyn jak widać nie ma sad.gif

I forgot that shit !!!! Musisz sobie sciagnac OF (option file) wypalic go na CD wrzucic do konsolki i skopiować na memorke powinno pomoc, mi pomogło biggrin.gif biggrin.gif smile.gif Srry po!@#ebalo mi sie troszke biggrin.gif
makaron8
hehehehe, juz go MAM!!!!!!!! Ale wypas po same pachy!!!!! Polecam, miodzio jednym słowem!!!!!!! Option File jest w folderze razem z tym Patchem i trzeba go wgrac na memorke w konsoli, ale skład reprezentacji Polski niestety nie jest aktualny!!!!!!!! sad.gif dry.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.