Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Sezon. Tylko Druzyny Klubowe!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Liga PES5 PS2
Norbi-73
heja! od jakiegos czasu mysle nad tym, ze rozgrywka w lidze PES5 online jest nie w pelni realistyczna. O co chodzi zapytacie? otoz grajac druzyna klubowa z osoba ktora gra reprezentacja jest dla mnie nie tegez! przykladowo gram Chelsea a przeciwnik ma Anglie i co? tu Terry, Lampard, Joe Cole, Bridge i z drugiej strony Ci sami! dla mnie paranoja! : blink.gif Mysle, ze fajna rzecza byloby zrobic (na przyklad w nastepnym sezonie) cos takiego zeby w lidze byly TYLKO druzyny klubowe. I kazdy gralby INNYM klubem. Wtedy mozna by bylko poczuc M A G I E prawdziwych rozgrywek klubowych! Kazdy grajacy mialby przyporzadkowana jedna druzyne, ktorej nie moglby wybrac inny uczestnik. Przyklad: ja wybieram CHELSEA i nikt nie moze jej juz wybrac. Myslalem tez , ze mozna by bylko w pozniejszym okresie dorzucic to ligowych - rozgrywki pucharowe (zeby mozna bylo popykac z kolesiami z innych lig ). Co myslicie o tych pomyslach?
ARO
nie przejdzie...gramy wg zasad jak na turniejach dostosowanych pod kątem internetu...
rafalkul9
Taa, ty wybierasz Chelsea i np. ja tez chce Chelsea, jak to pogodzic?
Norbi-73
ano tak, ze musisz wybrac inna biggrin.gif nie byloby dublowania teamow. wtedy bylyby normalne rozgrywki a nie jak teraz - 70 % reprezentacje!!!
ARO
Pomysł odpada, temat zamykam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.