i

To moja pierwsza twarz więc oceniajcie i powiedzcie co poprawic.
konsej15
Feb 24 2006, 22:01
"co poprawic"...?<hahaha>tu trzebaby bylo wszystko poprawic albo najlepiej zrobic od nowa twarz...marnie widze twoja kariere facemaker'a...ale pracuj...moze ci sie uda
>Kornel<
Feb 24 2006, 22:06
<brak slow> nie wiem jako mozna tak zjebac twarz ! pozdrawiam....

Dudek po małym updacie.
Hayalet
Feb 24 2006, 22:39
Kolor twarzy woła o pomste do nieba, pobaw sie w photshopie zeby kolor był taki jaki bitmapa miała "domyslny"
konsej15
Feb 24 2006, 22:40
sorry ale nie widze tuu zadnego updatu..;/ chlopie lepiej daj spokoj z robieniem twarzy...bo zabardzo ci to nie wychodzi;/ pozdro
Fatalna twarz nie poprawiaj jej tylko zacznij od nowa i zupełnie zmień bmp......nie chce Cię zniechęcać ale daj sobie już może spokój z tym dudkiem ale Trenuj trenuj i jeszcze raz trenuj
Pozdro!!!
P.S
Też robie fatalne twarze:P
Tomek16
Feb 25 2006, 15:26
uuuu stary...fatalny ten Dudek.Pytasz co poprawic??A więc tak. Popraw kolorki bmp, kształt, no i w oedicie popracuj bo są nieodpowiednie otwory na oczy usta i dziurki od nosa...Jednym słowem zacznij twarz od nowa.
Sory za tamtego pokemona naraziłem was na wymioty

Mam nadzieje że wiecie kto to jest jeśli nie to ide się powiesic.
bobex77
Feb 27 2006, 19:48
krznowek:P
napewno lepszy od dudka ale jeszcze musisz sporo popracowac:)pamietaj poczatki sa trudne ale najwazniejsze jest praca:) narka
Wygląda jak świnia

Zbyt wąska bania, fatalne oczy, słabe usta. Pozdro i powodzenia.
olivier
Feb 27 2006, 20:17
Krzynio lepszy od dudka ale musisz jeszcze dużo popracować na zachęta daje ci 3,5/10 życze ci lepszych sukcesów
Siema. Zrobiłem Roberto Carlosa myśle ze lepszy od moich poprzednich twarzy.
Szczeze to on mi Carlosa za bardzo to nie przypomina kolor twarzy nie jest jednakoway z reszta ciala widac to na pierwszy rzut oka jedyne co z nim kojarze to brudka ale pracuj pzdr
kostek
Mar 10 2006, 10:18
wogóle nie podobny =[ i kolor twarzy kicha...[w PS np ctrl+shit+U reguluj] i nie poprawiaj tego...tylko od nowa zrób lepiej....
konsej15
Mar 10 2006, 13:45
nie che cie dolowac...ale ta wtarz jest fatalna...ale trenuj dalej...a bedzie dobrze:d
Szymkowiak
bobex77
Mar 25 2006, 23:07
robisz juz lepsze bmp ale nadal jeszcze musis troche popracowac..powodzenia
twarz calkiem calkiem...choc malo podobna:(
Pieczar
Mar 27 2006, 09:55
BMP Szymka dobre, ale popracuj w Oedit.
Baszczyński Previev
Baszczynski Słabo wykonany wyglada bardzo kiepsko
Tomasz Kłos
QUOTE(kicza @ Apr 4 2006, 23:28:17) [snapback]60516[/snapback]
Tomasz Kłos
nie podobny...pracuj dluzej w oedicie zanim pokazesz mordke....
lookass
Apr 14 2006, 12:43
Surma troche niedopracowany spójrz na zdjęcie od razu widać że kształt mordy nie ten , broda no i przedewszystkim oczy ...
ale piechna juz nawet fajny 7.5/10 szczególnie bmp
Mila
szYMsz92
May 18 2006, 08:51
Mila niepodobny ale to chyba przez oczy. Daj mu niebieskie i pokaz
Jak dla mnie to Mila fajny,ale bmp słabej jakości

pozdrawiam
jastrzab
Dec 7 2006, 18:24
po co oceniasz morde z przed ponad 0,5 roku!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.