Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konkurencja Dla Io!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Czarny
Dziś znalazłem strone w necie traktującą o WE2002...
myśle że to może być poważna konkurencja dla Naszego zawieszającego się IssOnline tongue.gif
Link
siano
*siano pada na kolana i ziewa
nie ma juz dla mnie meijsca na scenie sad.gif
Czarny
laugh.gif
Czarny
Stronka troche zupgradowana wink.gif
powstał dział IO
Jak dalej będą takie zawiechy to zerwiemy umowe partnerską i nie będzie reklamy tongue.gif
siano jak teraz? cool.gif
siano
QUOTE(Czarny @ Feb 21 2006, 04:31:31) [snapback]53539[/snapback]

Stronka troche zupgradowana wink.gif
powstał dział IO
Jak dalej będą takie zawiechy to zerwiemy umowe partnerską i nie będzie reklamy tongue.gif
siano jak teraz? cool.gif

przenosze sie do konkurencji ;/
lucio
Nie wiem jak wy ale ja chętnie przejdę na ciemną stronę mocy... biggrin.gif
Czarny
Takie Prawa Dżungli wink.gif
Jedni przychodzą, inni muszą odejść tongue.gif
Czarny
Witam po małej przerwie smile.gif
Chciałbym poinformować o zmianach z Konkurencją dla IO wink.gif
Strona została przeniesiona na inny lepszy server:
CODE
http://xoomer.virgilio.it/winning_eleven_2002_online/

Oraz wprowadziłem na nią Pierwszy Turniej Dla Nowych Graczy w WE2002 który niedawno dobiegł końca na forum wink.gif
Co o niej myślicie? cool.gif
korzen
Wszystko fajnie, przywzwoita stronka...ale ten napis :
Pozdro dla wszystkich graczy WE2002!!!
WE2002 Power!!!
PES & FIFA Shit!!!
jest poprostu smieszny biggrin.gif
Czarny
Ruszył Wielki Turniej dla Nowych i Nowszych Graczy wink.gif
Za nami już Eliminacje a obecnie dokonywany jest demokratyczny wybór przydziału teamów przez graczy smile.gif
Zapraszam maniaków WE do odwiedzania tego Servisu może niedługo odbędzie się Wielki Turniej nie dla nowych graczy tylko dla Wszystkich smile.gif Planowana ilość miejsc= 200 tongue.gif Eliminacje 100 vs 100 i 10 grup po 10 teamów cool.gif

Zapomniałem wspomnieć... dry.gif
Odkąd powstała moja strona/forum to w krótkim czasie widziałem już 3 podobne fora, też założone akurat w servisie fora.pl...
Najpierw powstały te dwa:
http://www.we2002.fora.pl/
http://www.weliga.fora.pl/

Wczoraj zobaczyłem to:
http://www.we2002online.fora.pl/

Niedawno jeszcze spierałem się w pewnym temacie, że to są plagiaty... Prosze wejść na tą ostatnią stronę i poczytać tematy... Wszystko kopiuj wklej z mojej Instrukcji do gry Online lub z mojego forum (zasady, tematy)...
Szkoda gadać mad.gif
Oceńcie to sami... dry.gif
DuMiaN
Myślę, że takie sytuacje są nieuniknione, wiele osób zakłada własne fora tylko po to aby sobie poadminować. Oczywiście jeśli całość opiera się na własnej pracy to ok, ale jeśli tak jak tutaj na kopiowaniu pomysłów, pracy, tekstów i słów innych to mamy do czynienia ze zwykłym chamstwem.
Takim postępowaniem daleko się nie zajdzie a tym bardziej nie zdobędzie się szacunku i grona użytkowników, którzy utrzymają cały interes przy życiu tongue.gif

•volvo
QUOTE(siano @ Feb 20 2006, 16:58:18) [snapback]53490[/snapback]

*siano pada na kolana i ziewa
nie ma juz dla mnie meijsca na scenie sad.gif

pamiętaj, że zawsze możesz zajmować się moją stronką :*
Czarny
Nowi i Nowsi gracze WE2002!
Zapisywać się na Rezerwę Turniejową!
Jest wielce prawdopodobne, że zwolni się pare miejsc wink.gif a jeżeli nie to dla Was też coś zorganizuje smile.gif

http://www.winningeleven2002online.fora.pl...wtopic.php?t=47
Czarny
Ktoś pamięta ten temat? smile.gif Minął już przeszło rok od momentu założenia WEOL smile.gif
Pamiętam, że zapowiadałem szybki rozwój w dobrym kierunku, nie skłamałem tongue.gif

Szkoda, że nie mam już na HDD pierwszej strony WEOL biggrin.gif
lukasso
tak pamietamy
dziekujemy Ci za WEOL
szkoda ze uzytkownicy z IO sa z gory traktowani
snake
WEOL gratulujemy obiektywnego admina!
whan
Cytat(Czarny @ Apr 11 2007, 11:11:51) [snapback]138361[/snapback]
Ktoś pamięta ten temat? smile.gif Minął już przeszło rok od momentu założenia WEOL smile.gif
Pamiętam, że zapowiadałem szybki rozwój w dobrym kierunku, nie skłamałem tongue.gif

Szkoda, że nie mam już na HDD pierwszej strony WEOL biggrin.gif

dobry kierunek, pobanować całe IO a potem żebrać siana o reklame... Ale cóż wygrałeś sprytem, przebiegłościa i w pewnym sensie kiczem, który jak widać w niektórych szeregach jest popularny. Stworzyłeś własne zasady, swój własny świat weol, stałeś się idolem, wychwalanym pod niebiosa przez obecna na twoim forum mlodziez, jednocześnie szerzac wśród niej tania propagande nazwana roboczo "IO STOP". Ale rozwijasz się, choć twój patch do żal to sam fakt podjęcia się takiego projektu jest niemałym zaskoczeniem.

Hmmm... Sami do tego się przyłożyliśmy no ale cóż nienawiść, nuda i głupota zrobiła swoje.

Miałeś zatem racje mówiac rok temu, że "we02 będzie nasze", dostałeś co chciałeś, jednak czy aby takiego czegoś chcieliśmy, chyba nie... Czasy wielkego we02 mineły bezpowrotnie.

PS
i tak tylko konczac nasza wspaniala znajomosc dodam ze mit zlego whana czy tam snake'a, możesz sobie wsadzić między bajki, bo od dawna nie mam nic wspólnego z twoja stroną. Jednym słowem biemnieto całe to weol. Więc nie wchodź mi w droge, nie używaj mojego nicka i skończmy wreszcie pierdolić bo to sie nudne zrobiło. wink.gif
Czarny
Cytat(lukasso @ Apr 11 2007, 12:43:36) [snapback]138370[/snapback]
tak pamietamy
dziekujemy Ci za WEOL
szkoda ze uzytkownicy z IO sa z gory traktowani

lukasso nie pisz bzdur proszę. Dostałeś bana za wulgaryzmy, ciągłe i perfidne, na które wielokrotnie zwracałem Ci uwagę, lecz Ty 2 posty pod tą uwagą potrafiłeś użyć 2 wulgarnych słów i dalej swoje. Ileż można? Trzeba zrozumieć pewne sprawy, że nie tylko dorośli to czytają, ale też młodzi gracze, a nawet dzieci.

Cytat(snake @ Apr 11 2007, 20:31:52) [snapback]138570[/snapback]
WEOL gratulujemy obiektywnego admina!

Dzięki.

Cytat(whan @ Apr 11 2007, 20:54:53) [snapback]138577[/snapback]
dobry kierunek, pobanować całe IO a potem żebrać siana o reklame... Ale cóż wygrałeś sprytem, przebiegłościa i w pewnym sensie kiczem, który jak widać w niektórych szeregach jest popularny. Stworzyłeś własne zasady, swój własny świat weol, stałeś się idolem, wychwalanym pod niebiosa przez obecna na twoim forum mlodziez, jednocześnie szerzac wśród niej tania propagande nazwana roboczo "IO STOP". Ale rozwijasz się, choć twój patch do żal to sam fakt podjęcia się takiego projektu jest niemałym zaskoczeniem.

Hmmm... Sami do tego się przyłożyliśmy no ale cóż nienawiść, nuda i głupota zrobiła swoje.

Miałeś zatem racje mówiac rok temu, że "we02 będzie nasze", dostałeś co chciałeś, jednak czy aby takiego czegoś chcieliśmy, chyba nie... Czasy wielkego we02 mineły bezpowrotnie.

PS
i tak tylko konczac nasza wspaniala znajomosc dodam ze mit zlego whana czy tam snake'a, możesz sobie wsadzić między bajki, bo od dawna nie mam nic wspólnego z twoja stroną. Jednym słowem biemnieto całe to weol. Więc nie wchodź mi w droge, nie używaj mojego nicka i skończmy wreszcie pierdolić bo to sie nudne zrobiło. wink.gif

Mogę podać Ci powód każdego bana, ale mi się już nie chce wink.gif Niczego od siana nie żebrałem nigdy, tylko spytałem, na co on przeważnie z chęcią się godził. Nie wygrałem sprytem ani przebiegłością ani kiczem tylko pracą pracą i jeszcze raz pracą i pomysłowością oraz czasem poświęconym na to wszystko. Nigdy nie szerzyłem żadnej propagandy "Stop IO" tak jak Ty to piszesz, tylko odczuwałem niechęć (lekko powiedziane) do niektórych osób z redakcji, między innymi Ciebie, a sygnaturce miałęm dokładnie "whanom i snakom wstęp wzbroniony" wink.gif a to jest różnica, chyba, że uważałeś się za całe IO biggrin.gif
Mój patch żal? Szkoda, że tak uważasz... Ja myślę, że jest doskonały smile.gif Full wypas, zawsze marzyłem, żeby mieć wszystko w jednym (kluby+repry+oe) i pięknie rozłożone OE u góry z klubami w jednym miejscu i Repry kontynentalnie wink.gif Ciężko było coś takiego zrobić, zresztą snake dobrze wie jak się dodaje nowe teamy i jakie są problemy z flagami, nazwami itp. (pamiętam jak próbował z Kostaryką) Na szczęście odkryliśmy parę innowacji w edycji WE, dzięki czemu to się dało zrobić.

Nie wiem co masz tutaj na myśli whan.

Z tym, że czasy wielkiego WE2002 minęły mógłbym śmiało polemizować. Nie rozumiem na jakiej podstawie to stwierdzasz bo fakty są zupełnie inne. Wejdź na rank PES6 (aż 8 osób w tabeli, jesteś mistrzem biggrin.gif ) i porównaj z tym.

PS

Może wspaniała to ona nie była ale tu mnie pozytywnie zaskoczyłeś, bo jestem podobnego zdania żeby skończyć bezsensowne utarczki smile.gif Ja już dawno skończyłem z wyzwiskami, zawsze jestem gotowy na normalne dyskusje z Tobą czy snakiem, takie jak ta. O tym, czy od dawna nie masz nic wspólnego ze snakiem z WEOL świadczy ostatnia dosyć przykra sytuacja z korzeniem, której skutki dla Was jak i dla niego były żałosne. Mam nadzieję, że takie sytuacje nie będą już nigdy miały miejsca, jesteśmy dorosłymi ludźmi więc zachowujmy się tak jak na to przystało.

Pozdrawiam smile.gif
lukasso
Cytat(Czarny @ Apr 11 2007, 21:32:19) [snapback]138582[/snapback]
lukasso nie pisz bzdur proszę. Dostałeś bana za wulgaryzmy, ciągłe i perfidne, na które wielokrotnie zwracałem Ci uwagę, lecz Ty 2 posty pod tą uwagą potrafiłeś użyć 2 wulgarnych słów i dalej swoje. Ileż można? Trzeba zrozumieć pewne sprawy, że nie tylko dorośli to czytają, ale też młodzi gracze, a nawet dzieci.
Dzięki.

Pozdrawiam smile.gif

1 warn- napisalem "spierdal.aj" (bez kropki) do whana oczywiscie w formie zartu gdyz wtedy jak i do dzis dobrze sie rozumiemy a on odpowiedzial na to"bana mu"
my sie smialismy z tego a Wy mi warna
ok
2 warn- napisalem "Ty polglowku" do Papaja hmm jak to jest wulgaryzm to ja jestem swieta krowa,strach pomyslec co bym dostal jakbym napisal "Ty kapucinie" albo co gorsza "Ty nicponiu"
no i 3 warn
napisalem w SB że "Czarny zajebie bana dla przedszkola" co oczywiscie bylo w kierunku mlodych gniewnych ktorzy z impetem
siadali na glowe Panu adminowi
no coz
taak zasluzylem ale nie powiesz mi ze fakt ze jestem z IO nie ma znaczeniu przy usunieciu mnie z WEOL

p.s ide na mecz
FORZA MILAN wink.gif
dr_idea
Zgadzam się z lukasso, to samo miałem, fakt, trochę na #polevo na Czarnego napisałem, ale to nie przecież na WEOl, a Ty mi z banem od razu. RZAL po prostu, a najsmieszniejszy jest Gallus "bo to mogło działać na szkodę serwisu".
>Iras<
Nie potrzebne te wasze sprzeczki. Powinniśmy się cieszyć, że powstała taka stronka jak WEOL bo dzięki temu WE2002 przetrwało atak PES 6. Stronki moim zdaniem nie powinny ze sobą konkurować, ale razem się wspierać. Wtedy byłoby jeszcze lepiej, więcej graczy, więcej emocji, więcej radości z każdego zwycięstwa.
whan
no, nie srać ogniem, tylko WEOL JOIN! rolleyes.gif

PS
lukasso łącze się z tobą w głebokim żalu, nie będziesz już mógł kontynuować kariery weolowca wink.gif

PS2
Czarny nie jesteś już żadną konkurencją, we02 już praktycznie zniknęło z IO więc walczysz teraz sam ze sobą, miłym gestem więc byłoby odbanowanie paru osób z IO, którym złamałeś kariere ;d
snok3r
temat weol vs io powraca jak bumerang i to znow za sprawa czarnego, ktory jakoby tego konfliktu nigdy nie podsyca...
czarny na c**j ten post byl? jak sam juz zapewne zauwazyles na io we "umarl". nikt (moze oprocz ligowiczow) sie tu ta gra nie interesuje, a cala polska "scena" (o ile nadal mozna uzywac tego okreslenia w stosunku do kilku zajmujacych sie to gra na powaznie ludzi) przeniosla sie na weol.
nasuwa sie wiec logiczne pytanie: "po co byl ten post...po co on odswiezal ten temat...?".przyznam ze jako tzrezwo (czasem) myslacy czlowiek postanwilem podumac nad tym faktem troche dluzej i...niestety zadna sensowna odpowiedz mi do glowy nie przyszla. swiadczyc to moze o dwoch rzeczach: 1. jestem (jak to zgrabnie ujales przy moim banie na weol) kretynem 2.zadnego logicznego powodu nie bylo, a post ten byl tylko wyrazem szczeniackiej checi przypomnienia o sobie(tak o sobie a nie o zadnym twoim forum) kilku osobom i powiedzenia, jak 12latek, "ja wygralem, ty przegrales tereferelalala..."

reasumujac te moje kilka zdan, uwazam kamilu, ze wcale nie jestes takim milym, bezkonfliktowy i bogobojnym chlopce za jakiego sie uwazasz...a co do tego jak traktujesz niektorych uzytkownikow io na swoim forum(patzr casus lukasso) to wypowiadac sie nie ma potzreby: jak mowi stare przyslowie "jak cos wyglada jak kuń, rży jak kuń i śmierdzi jak kuń to to jest kuń" i zadne piekne slowa tego nie zmienia...
Czarny
Tak sobie chodziłem po forum IO i zobaczyłem ten temat, wspomniałem sobie jak to było wtedy i napisałem ot tak smile.gif
Ale ten czas leci... wink.gif

PS. Jeśli to Was aż tak bardzo ubodło to przepraszam, nie miałem tego na celu.
lukasso
Cytat(>Iras< @ Apr 11 2007, 21:45:00) [snapback]138594[/snapback]
Nie potrzebne te wasze sprzeczki. Powinniśmy się cieszyć, że powstała taka stronka jak WEOL bo dzięki temu WE2002 przetrwało atak PES 6. Stronki moim zdaniem nie powinny ze sobą konkurować, ale razem się wspierać. Wtedy byłoby jeszcze lepiej, więcej graczy, więcej emocji, więcej radości z każdego zwycięstwa.

zwykla debata
wink.gif a dywagacje o fuzji byly chyba tylko wsrod graczy z WEOL

Cytat(whan @ Apr 11 2007, 21:54:09) [snapback]138606[/snapback]
no, nie srać ogniem, tylko WEOL JOIN! rolleyes.gif

PS
lukasso łącze się z tobą w głebokim żalu, nie będziesz już mógł kontynuować kariery weolowca wink.gif

PS2
Czarny nie jesteś już żadną konkurencją, we02 już praktycznie zniknęło z IO więc walczysz teraz sam ze sobą, miłym gestem więc byłoby odbanowanie paru osób z IO, którym złamałeś kariere ;d

niestety, Pes mi sie znudzil mialem nadzieje na odbudowanie formy i start w WEOLowych rozgrywkach
jednak siła wyzsza..

Cytat(Czarny @ Apr 11 2007, 22:37:18) [snapback]138622[/snapback]
Tak sobie chodziłem po forum IO i zobaczyłem ten temat, wspomniałem sobie jak to było wtedy i napisałem ot tak smile.gif

kolejny raz Ci sie udało

Pozdrawiam
norek
Cytat(Czarny @ Apr 11 2007, 22:37:18) [snapback]138622[/snapback]

Drogi kolego Czarny. Niby jestes doroslym czlowiekiem, bynajmniej caly czas tym sie zaslaniasz i starasz sie tak zachowywac. Ale czlowieku na cholere odswiezasz cos co bylo wieku temu i nikt nie mial najmniejszych checi do tego powracac. To co robisz jest tylko i wylacznie zalosne a to tlumaczenie wyzej nie wiem nawet jak zaklasyfikowac. Skoncz udzielac sie w tematach ktore tylko i wylacznie powstaly po to aby powodowac konflikty. Zakladaj sobie tematy z turniejami, reklamuj sobie w nich serwis (btw.patch weol2007 [adresstrony] RZAL, przydatne strony [adresstrony]...), ale od reszty sie odstosunkuj. Nie oczekuje odpisu od Ciebie bo znajac zycie zaczniesz prawic jakies tepe wywody.
ArekŁDZ
Cytat(>Iras< @ Apr 11 2007, 18:45:00) [snapback]138594[/snapback]

Iras dobrze pisze.
Ja załuje tego ze kiedys wchodząc na e-wro była masa ludzi gotowa grać ,a teraz częsc ma tego patcha ,częsc tego i wychodzi wielka lipa sad.gif.
Raku
Taka utopijna wizja rolleyes.gif :

Panowie się ze sobą przeprosili, odwołane banany, pełna kultura, powstaje wspólny patch na którym grają wszyscy, scena WE przechodzi renesans, wraca StraY i inni dawni gracze, przychodzą nowi ... O żeśmy sobie trochę pomarzli wink.gif

Pomyśle że wielu zwykłym graczom (takim jak ja) by takie coś nie przeszkadzało ale nie jest to już możliwe (tak myślę).
Coś prysło na scenie WE2002 i już raczej nie wróci (wielka szkoda).
W pełni popieram Irasa i Arka kiedyś było dużo lepiej i przyjemniej się grało teraz to już nie tak miło jak kiedyś...

Rzal "tamtych czasów" ale to nie wróci i na prawdę lepiej tego całego "io vs. weol" (nie wnikam między jaką osobą a jaką i o co) nie ruszać, bo to jak z krowim plackiem - poleży na słońcu i zaschnie ale jak się go będzie grzebać tym patykiem to jednak dalej śmierdzi. wink.gif Dajcie sobie spokój z tymi kłótniami bo to do niczego dobrego na scenie nie doprowadziło. dry.gif
Kieruję te słowa i do Czarnego i do grupy Opozycyjnej ( wink.gif ) - w tej chwili (/teraz/już/po tym wszystkim) lepiej to sobie odpuścić.

Pozdrawiam i niech nam WE2002 żyje jak najdłużej wink.gif
Czarny
Co do sceny WE2002 to ja tylko żałuję, że mnie nie było w tych czasach--->
http://weleague.forumcommunity.net/?t=655359
http://weleague.forumcommunity.net/?t=607046
:/
Nie miałem jeszcze neta nawet...
lukasso
skoncz te swoje rzale bo robisz sie nudny
to wielka strata rzeczywiscie
BEZ ODBIORU
kusik
Cytat(whan @ Apr 11 2007, 19:54:09) [snapback]138606[/snapback]
Czarny nie jesteś już żadną konkurencją, we02 już praktycznie zniknęło z IO

Wydaje mi się, że tylko Ty tak uwazasz wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.