Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Superpatch 3.0
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
SHADY
PROBLEM !
Ludzie nie chce mi sie zainstalować Step 2
Robie tak jak pisze:
Patch --> Apply Patch in Folder, wskaż folder /dat, gdzie masz zainstalowaną grę. Wciśnij OK.
I wyskakuje mi błąd taki:
Error opening "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat\0_TEXT.AFS".
POMOCY!!!
tsuyoshi
Z kazdym ubdatem tego patcha jest on bardziej rozsypany nie powlaczne niekture textury na

San Siro
Allianz Arena

I dlatego nawet tego nie instaluje mam 1.0 by Wolf i jest Git

dawdi17
Z czy jest wogóle patch by Wolf do PESa 5? Myślałem, że on jeszcze nic nie zrobił... Jeśli tak to proszę o namiary wink.gif
zawi84
Ja mam inny problem.
Zastepuje PES5.exe nowym z superpatcha 3.0 i wyswietla mi sie komunikat,,not disc insertet,,
Wiem ze moge sobie sciagnac cracka ale mam pytanie czy wtedy wszystkie zmiany ktore sa w patchu beda??
hamer_sopot
Nie zastępuj będzie działać miałem to samo.
zawi84
QUOTE(hamer_sopot @ Feb 12 2006, 09:59:11) [snapback]52513[/snapback]

Nie zastępuj będzie działać miałem to samo.

sorka ale nie rozumiem mam zastepowac czy nie??
Viperdiesel
QUOTE(zawi84 @ Feb 12 2006, 10:07:54) [snapback]52514[/snapback]

sorka ale nie rozumiem mam zastepowac czy nie??

Masz nie zastępować ikonki pes5.exe, tą która jest w dodatku superpatch 3.0, musisz pozostawić tak jak było wcześniej czyli (z pewnością) crack do pesa który masz na płytce z instalacją smile.gif I wszystkie zmiany, których dokonałeś będą widoczne, obojętnie czy zastąpisz ten plik czy tego nie zrobisz...
kostek
mógłby ktoś zarzucić skrinami z tego nowe update? szczególnie chodzi mi o to co się zmieniło w porównaniu z poprzednią wersją. pzdr
SHADY
hmmmm.....
Więszkość ludzi mówi że ten SUPERPATCH 3.0 wności Nie Wiele tak więc jednak nie będe go instalował tongue.gif
Czekam na PES6 biggrin.gif
atomic
no wlasnie niech ktos zapoda jakies screeny itp bo chcemy zobaczyc jak to wyglada.
Lukas_lbn
Po co Ci screeny w menu sie nic niezmienia pozmnienaine sa chyba loga druzyn twarze i stroje do kit serwera itp to taki maly update laugh.gif laugh.gif
xsas7
Mam pytanie odnosnie tego patcha, czy ktos ma podobnie ze ma twarz Henry'ego i Reyes'a całkowicie niepodobne ?

P.S. Mógłbym prosic o plik PES5.exe ( z patcha 2.0 ) chodzi mi o drużyny na Mundial (Tobago,Ghana itd.)
byłbym Wdzięczny biggrin.gif
miches82
Mam update 0.1 , 0.2 , wszystko bryka jak nalezy wink.gif
micio
czesc moglby ktos mi dac na meila albo link optionfile z superpatcha 3.0 ??
Maesky
Proszę bardzo oto option file z Superpatcha 3.0:
http://rapidshare.de/files/13553573/KONAMI-WIN32PES5OPT.html
malarkey
nie chce nowego tematu zakladac, no wiec po wgraniu 3.0 wylacza mi gre...obojetnie gdzie bym nie byl - w menu czy podczas meczu.
Nie mam pojecia co to moze byc.......
miches82
QUOTE(malarkey @ Mar 4 2006, 20:34:23) [snapback]55138[/snapback]

nie chce nowego tematu zakladac, no wiec po wgraniu 3.0 wylacza mi gre...obojetnie gdzie bym nie byl - w menu czy podczas meczu.
Nie mam pojecia co to moze byc.......

moze skasuj repleye z folder1 , ponoc ma byc mniej niz 10, mi tez sie sypal jak mialem duzo goli nagrane,jesli duzo goli nagrywasz to wstawiaj je do folder2, folder3,itd
malarkey
nie mam zadnych goli....przed momentem wygraywam finał MŚ Polska, czekam na rozdanie medali, a tu zonk - gra sie wylacza.... blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.