Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Aukcja
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Rokefeler19
czy tak wolno?bo mi sie wydaje ze nie zabardzo.ktos powinien dojechac tego typa
>>AUKCJA<<
siano
oczywiscie zaraz sie tym zajme wink.gif
korzen
Ja juz wiem jak on się nim zajmie.... ;D
kostek
to weź zdradź tajemnice jak siano zajmuje się 'takimi' ludźmi biggrin.gif

a co do tematu...to szczyt chamstwa...
korzen
heheh, publicznie tego nie zdradze bo to bedzie nie fair ;D Nie no oczywiscie zartuje wink.gif
Viperdiesel
No właśnie dzisiaj zobaczyłem tą aukcję i strasznie mnie to wkurzyło.. no ja pierdziele jak tak można mad.gif
Czy goście od SuperPatcha mają jakieś zastrzeżone prawa autorskie(czy jak to tam się nazywa)?!!
A jeszcze bym się nie zdziwił jakby to ktoś kupił... dry.gif
chazzzz
LOL. Przecież kupili:D dwóch gości:D
Bakel
NORBERT KOWALSKI
ul.Niedźwiedzia 36/2
54-233 Wrocław

siano, wypoleruj bejsbola, skołuj paru chłopaków w gustownych dresiwach i uświadom temu Panu, że czyni rzeczy niegodziwe wink.gif
lookass
Hehe Prawie jak hakerzy biggrin.gif
W necie tego pełno a oni kupują na allegro lol laugh.gif
Bo0os
Wogule sprzedający to jakiś analfabet! Niemumi poprawnie napisać słowa "państwowe" itp

Zbieramy ekipe i ruszamy na Wrocław na ul.Niedzwiedźia 36/2.Nooorbeeerciiik!! szyyykuuj siee laugh.gif
lookass
Wogule sprzedający to jakiś analfabet!

To zdanie mnie rozwaliło!! laugh.gif Dwa byki w jednym wyrazie ... Bo0os jeśli czepiasz się czyjegoś języka to sam popracuj nad swoim a nie piszesz takie byzydury i jeszcze mówisz komuś że to on jest analfabetom ... smile.gif
Pozdro no i of koz bez obrazy wink.gif

____
Edit:
Pofatygowałem się i sprawdziłem co takiego napisał ów analfabeta otóz popełnił on znaną w szerokim kręgu internautów tzw literówkę napisał zamiast państwowe -> panstwoe (gorsze widziałem błędy to tak na marginesie biggrin.gif)
siano
an·al·fabeta -ecie, -etę; -eci, -etów; -etą
Bo0os
QUOTE(siano @ Jan 23 2006, 17:31:50) [snapback]50064[/snapback]

Oj oj.. zara cie czepacie jak głupiego rolleyes.gif każdemu sie zdarza, zresztą zawsze nie bacze w postach na ortografie wink.gif co innego z aukcjach rolleyes.gif

Pozdro smile.gif
Capitan Tsubasa
BUHAHAHAHAHAHAHAHA UMIERAM !!!!!!!!
korzen
Ahahahah, leze na ziemi ;P

QUOTE(siano @ Jan 23 2006, 18:31:50) [snapback]50064[/snapback]

siano chociaz raz bys sie potrafil zachowac... ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.