Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalacja Twarzy- Pes5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Bo0os
Niebede sie rozpisywał na bóg wie ile..

Nieumiem/niepotrafie zainstalować twarzy do PES'a 5.Zara ktoś wyskoczy z textem "opcja szukaj nieboli" ale zresztą to jego problem.

Poradników w necie pełno na temat instalacji ryjków, ale zawsze gdy zainstaluje to pesa wywala do windy i wtedy od nowa instalacja PES'a- a po co skoro ktoś może mi dokładnie wytłumaczyć jak sie instaluje te twarze.

Czekam na odp- konkretną
tomky
Próbuję wrzucić Smolarka z game scorer czy jakoś tak i jest problem po otworzeniu oliku 0text asf mam dwa podkatalogi a tam nie ma pliku pod jakim jest sciągnięta twarz smolarkao rozszerzeniu str co robić?
torin
QUOTE(tomky @ Jan 23 2006, 08:31:22) [snapback]49964[/snapback]

Próbuję wrzucić Smolarka z game scorer czy jakoś tak i jest problem po otworzeniu oliku 0text asf mam dwa podkatalogi a tam nie ma pliku pod jakim jest sciągnięta twarz smolarkao rozszerzeniu str co robić?

Byc moze masz jeszcze "niespatchowany" 0_text.afs. Generalnie powinien sie nr pliku zgadzac, a czy jest unnamed czy unknow i jakie rozszerzenie nie ma raczej znaczenia. Ale zanim zaimportujesz twarz, zrob kopie oryginalu (wyeksportuj oryginalny plik) - tak mala rada na przyszlosc wink.gif
tomky
Mam superpatcha i co Wy na to?
Otworzyłem przez dkz i jest dobrze chyba bo jak otwierałem przez graphic studio to jakoś inaczej było.
oki przez dkz idzie.pozdro
Chyba jednak nie bo nie wiem jaki u mnie po spatchowaniu ma Smolar..jak to sprawdzić??
Inny nr ma twarz s gamescorrera i inny z Naszego forum.Macie jakiś link do Smolarka może ten to będzie ten????
kamillo1985
Mam problem. Proszę o dokładne instrukcje krok po kroku jak wrzucić twarz Ronaldinho. Mam dwa pliki które noszą nazwę: face i hair. Gdzie je wrzucić za pomocą jakiego programu czy mam zmieniać nazwę jeśli tak to na jaką. Z góry dzięki. mam superpatcha 2.0. pliki są w formacie bin a w pliku 0_text.afs są w *.str
mamrow
U mnie są pliki .bin tylko ze ja tez nie wiem za jaki plik mam wrzucic ronaldinho bo tylko jest face i hair :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.