Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mechanika Techniczna- Problem Z Referatem...
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Czarny
Witam mam do napisania referat zaliczeniowy z Mechaniki Technicznej na 17 stycznia...
przeszukałem neta i normalnie nic na ten temat nie znalazłem... dry.gif
Oto temat:
Rola naprężeń stycznych przy zginaniu prętów prostych.
Wzór Żurawskiego – założenia odnoszące się do stosowalności; ograniczenia. Przykłady.

Mam nadzieje że jakoś mi pomożecie...
prosze o jakiekolwiek naprowadzenie lub pomoc huh.gif
mam nadzieję że ktoś z Was miał z tym jakąś styczność i może mnie naprowadzić na książkę czy stronę...
z góry wszystkim dziękuje i pozdrawiam wink.gif
_DEVIL_
Czarny masz racje ! Ja chodze do 3 klasy technikum Mechanicznego i mam ten przedmiot ,szukalem bardzo dlugo i nie znalazlem nic na ten temat! Z drugiej strony ja ci nie pomoge bo ledwo co wyciagam z tego przedmiotu na dopa tongue.gif
Ps.To jest po**rwiony przedmiot! mad.gif
Czarny
kurwa lipa szukam wszędzie... dry.gif dry.gif dry.gif
Rafalinsky
pierdol net i sie wybierz do biblioteki wojewodzkiej albo uczelnianej,prety to jeden z prostszych tematow mechany 100% wszystko znajdziesz w ksiazkach,autorow nie jestem w stanie podac ale poszperam na dysku jeszcze,moze mi sie cosik ostalo...

hmm ale wzor zurawskiego? ohmy.gif nie slyszalem o tym,albo nie pamietam dry.gif
Rafalinsky
niestety mam tylko ANALIZĘ PRĘTÓW METODĄ ELEMENTÓW SKOŃCZONYCH ale to Ci sie nie przyda do niczego,do biblioteki leniuchu!!! biggrin.gif
Cinek
Rafalinsky ma racje..tylko dobra biblioteka
Czarny
no niestety, biblioteka to chyba ostateczne rozwiązanie już dry.gif
dzieki wszystkim za pomoc i pozdrawiam wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.