freddie88
Dec 6 2005, 20:28
Do moderatorow i innych gadow

) JEZELI UWAZACIE ZE SIE POWTARZAM I TO PYTANIE NIE JEST NA MIEJSCU BO JUZ 10 RAZY BYLO TO PYTANIE ZADAWANE TO USUNCIE TEN TEMAT , ALE CHCE JESZCZE DODAC ZE NIE ZNALAZLEM TAKOWEGO PROBLEMU NA TYM FORUM. BYLO KILKA NA TEMAT WYWALANIA Z PES5 DO WIN ALE Z EDIT . MNIE NATOMIAST WYWALA PRZED SAMYM MECZEM . WLACZAM MECZ TOWARZYSKI>POZNIEJ WYBIERAM DRUZYNE>POZNIEJ USTAWIAM BAJERY TYPU PILKA ITP > W KONCU WLACZA MI SIE WYBOR SKLADU > DAJE CHANGE PLAYER I ROWNOCZESNIE Z NACISNIECIEM ENTER JESTEM WYWALANY Z PES5

( JAK WIECIE TO PISZCIE JAK ADMINY UZNAJA ZE TO JUZ SIE POWTARZA TO NIECH USUWAJA I NIE DAJA OSTRZEZEN.
Riki101
Dec 6 2005, 20:58
Moze jest spowodowane wrzuceniem do pes jakis nowych dodatkow slyszalem ze robilo sie tak po dodaniu nowych pilek ale pewien nie jestem
freddie88
Dec 6 2005, 21:24
ALE JA GRALEM NA TYCH SAMYCH DODATKACH OD MIESIACA I NIC SIE NIEDZIALO . TERAZ URUCHOMILO MI SIE PRO I JAKIES PRZERWY WGRZE (FAUL) GRA SIE ZAWIESZA I MUSZE ZRESETOWAC KOMPA!!!
Riki101
Dec 6 2005, 21:56
To nie wiem chyba bedziesz musial jeszcze raz zainstalowac pes
Radarek
Dec 6 2005, 22:47
QUOTE(freddie88 @ Dec 6 2005, 22:28:12)
ALE JA GRALEM NA TYCH SAMYCH DODATKACH OD MIESIACA I NIC SIE NIEDZIALO . TERAZ URUCHOMILO MI SIE PRO I JAKIES PRZERWY WGRZE (FAUL) GRA SIE ZAWIESZA I MUSZE ZRESETOWAC KOMPA!!!
[right][snapback]44675[/snapback][/right]
Caps ci sie wlaczyl. Badz laskaw, nacisnij go nieparzysta ilosc razy.
jasminio
Dec 7 2005, 06:49
U mnie powodem byly SAVE'y z ML. Usuń swoje i sprawdź.
Ja również mam ten problem.Chciałem zainstalować nowy stadion ale głupi jestem i przez DKZ.No to wiadomo gierka sie pochrzaniała i miałem problem że gdy chciałem uruchomić mecz to odrazu mnie wywalało do windowsa albo komp sie zawieszał.Postanowiłem od nowa zainstalować gre i dalel ten błąd, usunąłem wpisy rejestru i DALEJ ten błąd!Dzisaj patrze chce zainstalować gre to mi przy instalacji wyskakuje błąd
PROSZE O POMOC!
mam podobny problem
prze miesiac bylo wsztsko w porzadku, instalowalem dodatki, dzialalo, ale do czasu
wczoraj wlaczylem gre (nie instalowalem nic nowego, zadnych addonow itd.) i w momencie wchodzenia do menu przedmeczowego gra sie wiesza
czasem uda sie rozpoczac mecz, ale po wlaczeniu pauzy kolejna zwiecha... jest jakas rada na to?
QUOTE(Bo0os @ Dec 7 2005, 13:55:58)
Ja również mam ten problem.Chciałem zainstalować nowy stadion ale głupi jestem i przez DKZ.No to wiadomo gierka sie pochrzaniała i miałem problem że gdy chciałem uruchomić mecz to odrazu mnie wywalało do windowsa albo komp sie zawieszał.Postanowiłem od nowa zainstalować gre i dalel ten błąd, usunąłem wpisy rejestru i DALEJ ten błąd!Dzisaj patrze chce zainstalować gre to mi przy instalacji wyskakuje błąd
PROSZE O POMOC![right][snapback]44705[/snapback][/right]
Ponawiam! Prosze o pomoc! Tak jak oskar mam - gra sie wiesza nawe w menu a potem jak chce mecz uruhomić to komp sie wysypuje.
Maverick_pl
Dec 9 2005, 23:15
Mam ten sam problem i zauważyłem że usunięcie Save'ów z ML wszystko zaczyna działać dobrze ( bynajmniej u mnie ). Rozmawiałem z kumplem i miał podobny problem. Wszystko niby działa SI a jak wczodze do menu przedmeczowego to wielka czarna ...
Ci co nie mogą zainstalować PES5 ->
CLICK!
Zainstalujcie MS Scripts i spróbujcie od nowa zainstalować.
Maverick_pl
Dec 10 2005, 14:14
A jakieś pomysły co do zwiechów gry ... ??
Bo znowu zacząłem grać w ML i po 2 meczach ten sam problem. Jak dostałem tą grę to przez jakiś miesiąc było si a teraz po tym czasi takie problemy ... ;(
też mam nadal ten problem
POMOCYYY
crusader
Dec 22 2005, 13:41
"odswiezam" temat bo problem wciaz jest aktualny!
dotknal takze i mnie... :[
PROSZE O POMOC!
to dziwne! bo od kilku dni u wiekszosci jest tak samo! ja mam ten sam problem... wywalam savy z ML i jak zaczynam grac i pare razy zasejwuje to znowu gra sie wysypuje :/ i to wlasnie tak sie stalo bodajze w Wigilie u mnie :| wczesniej na tych dodatkach bylo OK!! wiec pytam " KUR** CO JEST GRANE ?? " :|

:/
Ja z tym mam taki problem że gdy wchodze do zmiany czym mam grac klawiatóra albo padem. Gram na Super Patchu 1.0 i to sie chyba tyczy tego patcha bo jak zainstalowałem normalnego pesa bez niczego to z niczego mnie nie wywalało ale teraz z patchem wywala mnie ze zmiany (Button Configuration) POMOCY Tak ogólnie wszystko pozatym mi chodzi z edit mnie nie wywala wreszcie.
Pavlo_kalisz
Dec 27 2005, 10:16
Adi musisz się zaopatrzyć w plik "FIX e_text" jest to poprawka do superpatcha.
QUOTE(Pavlo_kalisz @ Dec 27 2005, 11:20:22)
[right][snapback]46779[/snapback][/right]
a gdzie mogę pobrac ten plik plis daj ktos linka!!!
QUOTE(Pavlo_kalisz @ Dec 27 2005, 11:20:22)
[right][snapback]46779[/snapback][/right]
Chodzi tobie o Update do Superpatcha?? bo Ubdate mam i to samo sie dzieje wiec już niemam pojecia co zrobic POMOCY
Mój bart miał tak że przed meczem kiedy sie zmiany w druzynie robi sie wiesza. Nie da rady nic zrobić, ale muzyka gra

nawet alt+ctrl+del nie działa ani alt+tab po prostu reset trzeba walnąć. Teraz niedawno mi też to sie stało :/ dodam ze obaj gramy na superpatchu. Wniosek z tego taki ze lepiej grac bez patchów!!! Wiem ze to chała ale taka prawda te durne dodatki psują wszystko teraz 4 sezony mojej LM pójdą sie walić !!!! Jak ktoś ma pewne rozwiązanie niech pisze.... dzieki a ci co jeszce cieszą sie grą niech sie pomodlą przed każdym nastepnym meczem żeby to nie był ich ostatni...... amen.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.