Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony By Jakis Rumun ;p
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
pancer
mam problem. sciagnalem te stadiony, "niby" je wgralem ale murawy w grze wogole sie nie zmieniaja :| napisze pokolei jak je wgrywalem.
1.wlaczylem afs ex. 3.6
2.zaladowalem 0_text (na wszelki wielki zrobilem kopie bezpieczenstwa do innego folderu)
3.action->import folder->np. stadio olimpico
4.pokazuje mi FILE IMPORTED, potem pojawia sie okienko z lista plikow bin i str, obok kazdego z nich pisze not found. klikam potem w tym okienku OK, potem pojawia sie kolejne okienko z napisem retrieving list, laduje ta liste, a wtle pojawia sie kolejne okienko jak wtedy, laduje sie lista plikow str i bin, przy ktorych pisze not found i znowu daje na OK.
5. wylaczam afsa ;p
6. odpalam gre- nowej murawy nie widac :|

napisalem tak szczegolowo zeby nie bylo ze czegos nie dopowiedzialem, aha, mam oryginala, zeby nie bylo ;p

wie ktos what the fuck??
jacekz40
Nie ma żdnego problemu, trzeba powrzucać stadiony za pomocą GS-a (ustawiasz się na danym pliczku, prawy klawisz myszy, wybierasz import, wskazujesz pliczek o tej samej nazwie z nową morawą robisz ok) i wszystko gra. W poście na głòwnej stronie ktoś narzekał na jakośc tych muraw, wgrałem ok. 10 szt. i nie widzę powodòw do narzekania, są 100 razy lepsze jak oryginalne.
Rokefeler19
moglby ktos podac linka to czesci 4 i 3 tych stadionow bo klikajac na link juz mi nie wchodzi stronka zdazylem tylko 1 i 2 czescx sciagnac.bylbym wdzieczny na link do 3 i 4.

juz wszystko OK widocznie przez chgwile nie dzialalo.
mihalo
moim zdaniem niezbyt dobra jakość muraw na medium wyglądają okropnie.
kucharz
Pancer: Pamietaj o zamianie nazw ...example ;-P "unnamed" na "unknow" (jezeli takowe posiadasz w pliku 0_text) oraz jezeli jest plik : unknow_9450 to przed cyferkami DODAJ jeszcze 0-zero.Powinno to wygladac tak: unknow_09450
Wzoruje sie na tym co sam robilem na swoim "komputerku".Foldery importuj AFSem. pozdro ;-)
patrix6
QUOTE(mihalo @ Nov 17 2005, 15:30:13)
moim zdaniem niezbyt dobra jakość muraw na medium wyglądają okropnie.
[right][snapback]44340[/snapback][/right]

zgadzam sie !! ten patch jest po prostu przereklamowany!!
pancer
juz dalem rade, murawy zaimportowane.

special thanx to kucharz, ale tylko czesciowe ;p, bo fakt, bylo trzeba zmienic nazwy wszystkich plikow z unnamed na unkow, ale zera juz nie musialem dodawac ;p temat do zamkniecia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.