Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa Liga Pes4 & Pes5
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Inne ligi
proton
W sieci pojawiła się nowa liga: www.pes5.ovh.org Jest to liga PES4 & PES5. Goraco zapraszam...
jano
Skoro się pojawiła to może byś nam pokazał ?? huh.gif Daj link jakiś czy cos smile.gif
RuDi
Ech kolejna strona na jakims portalu. Powodzenia...
proton
Aha zapomniałem odnośnika www.pes5.ovh.org.
O jaki ci portal chodzi?? To nie jest na sererze np Onet lub WP.
RuDi
QUOTE(proton @ Nov 13 2005, 20:38:00)
Aha zapomniałem odnośnika www.pes5.ovh.org.
O jaki ci portal chodzi?? To nie jest na sererze np Onet lub WP.
[right][snapback]43803[/snapback][/right]

O to ze strona nie jest wykonana wlasnorecznie w np html tylko wyglad scagniety z neta i wrzucony na gotowy skrypt.
proton
Aha no tak...
Majon
"Wczoraj ukazała się nowa wersja Kitservera, ktòrego autorem jest nasz kolega zza wschodniej granicy-Juce. Programik umożliwia wgrywanie oryginalnych stroi do PES5. Juce postarał się aby w nowym kitserverze bylo jak najmniej błedòw. W związku z tym zniknęły problemy z "wywalaniem" się gry w trakcie pracy w Edit Mode. Na zakończenie pragnałbym dodać, że w samym programie nie ma strojòw-konieczne jest ich samodzielne załadowanie. Właśnie dlatego nasi redakcyjni patchamkerzy opracowują specjalnie dla Was paczkę jeszcze ciepłych strojòw klubowych i reprezentacyjnych jedenastek. Zainteresownaych najnowszym Kitserverem zapraszam tutaj."

Còż to jeden z newsòw "konkurencyjnego" serwisu http://pes5.ovh.org/news.php ... jak dla mnie to słowo w słowo skopiowane ze strony ISSOnline (za wyjątkiem jednego usuniętego zdania)... Còż nie mi osądzać czy coś ale powinno się dopisać przynajmniej autora oryginalnego newsa...
kusik
Ja powiem tylko jedno: ZŁODZIEJE!!!. Jak można takie coś zrobić? Kopiowanie mojego newsa:

Prezent dla fanòw Wolverhampton Wanderers i Leeds United (pozdrawiam Jacka). Otòż ktoś postanowił troszkę zmodyfikować OF by PESFan i zamiast drużyn PES/WE United zrobił Wolves oraz Leeds. Ten mini dodatek wykonał Stringer.

Chcialem w tym newsie pozdrowić redakcyjnego kolege JAACE, fana Leeds Utd. Nasza ekhm "konkurencja" nawet pozdrowienia dla Jacka skopiowala (chociaz smiem twierdzic ze nie wiedza o jakiego Jacka chodzi).

Chciałbym podziękować Majonowi ktòry zauważył, że coś się święci, my zobaczylismy pozostałość. Chciałbym ròwnież zaapelować do Was, tych ktòrzy przeglądaja naszą strone, jeśli zobaczycie coś podobnego zgłoście nam to nie jest donosicielstwo. Ktoś po prostu "kradnie" nam coś na co poświęcamy nasz osobisty czas, czas w ktòrym moglibyśmy robić kompletnie co innego. A taki delikwent wciska "ctrl + c" potem "ctrl + v" i ma gotowe.

Alem się kurwa rozpisał ;p Pozdrawiam, śleć. (jestem absolutnie trzeźwy jakby ktoś miał jakieś podejrzenia:P)

Prawie jak konkurencja...
Majon
Nie ma za co, przynajmniej pomogłem.
Rivaldinho
wyczuwam lipe laugh.gif ta stronka u mnie nie Działa biggrin.gif
Czarny
Może przydałby się Wam czyli IO jakiś HAKIER ktòry odrazu by zajmował się takimi stronkami??? tongue.gif
proton
ta strona jak wiecie jest moja i mam pytanie czy gdziesz na www.issonline.pl coś pisze o tym że nie wolno kopiować treści news'òw Jak tak to powinniście dodac jakąś podstrone z tą informacja. Skoro tak jest to porawie tego news'a. Może źle przeszukałem wasz serwis....
proton
tam na stronie głownej co prawda znalazłem link do Polityka Prywatności ale jakoś nie mogę kliknąć na ten link.
user posted image
A na innych juz pod stronach tego wogole nie ma.
daniel1990
Oj proton !!! Mam pytanie klawiatura gryzie ? Czy tak cieżko jest napisać newsa własnymi słowami a jak już masz takiego lenia to przynajmniej pod tym newsem trza było napisać źròdło issonline albo coś takiego.
proton
Nie napisałem www.issonline.pl bo o tym nigdzie nie pisze że tak trzeba zrobić...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.