Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubiony Klub(nie Polski)
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Gienia
Jeżeli wasz ukochany klub został pominięty to przepraszam. Napiszcie w komentarzu klub, ktòry jest w waszym sercu(ale beton)
Czarny
MAN UTD za polityke transferową, piękny football, tradycję i Alexa wink.gif
Brakuje mi tam tylko Ronaldinho rolleyes.gif
Pietia
Oczywiscie jest nim niestety przegrany w ubiegłej edycji LM sad.gif

AC Milan biggrin.gif
Mario
moim ulubionym klubem jest klub Piramida... _-^-_ laugh.gif laugh.gif laugh.gif a tak naserio to Liverpool... za to nienawidze Realu Madryt...
Gienia
Mario zmień sigi bo sie baaaardzo długo wczytują, są zajebiste, ale za długo się wczytują.
Powinna być rubryka "inny klub" KONIECZNIE!!

Zapomniałem... tongue.gif ale jak dodać tą rubrykę??
Kitek
Szkoda że ankieta ma zaweżoną ilość klubòw. Powinna być rubryka "inny klub" KONIECZNIE!!

W moim sercu zawsze pozostanie Queens Park Rangers
Mario
adam_gienia,pierwszy raz one będą Ci się długo ładować, ale potem już szybko wink.gif wink.gif
lukasso
tylko INTER
kibicuje mu od 98 roku
daniel1990
JA głosuje na Arsenal smile.gif Bo ...bo kocham ten klub
tomek828
Inter i Real ale glosowalem na INTER !!
corduroy
Ajax.. tylko Ajax
lobont, sneijder, charisteas i babel to jest pogrom!
Crawler
Ja głosuję na Manu tongue.gif Pozdro
TeDi
Chociaż moim ulubionym klubem nie jest Barcelona, to tutaj głosowałem na nią smile.gif
Young_KSC
Tylko Barca i Craxa.
krzy$2
WISŁA KRAKÓW !! Barca, Lyon smile.gif

Pozdro smile.gif
kcma
Popacz w dul a bedziesz wiedzial. : )
ppatrykk
QUOTE(kcma @ Nov 8 2005, 13:31:02)
Popacz w dul a bedziesz wiedzial. : )
[right][snapback]42626[/snapback][/right]

omg...
------
mozecie sie domyslic....biggrin.gif STERN DES SüDENS !! ^^
korzen
szkoda ze niemozna zagloswac na dwa...u mnie z zagranicy nr1 is Arsenal....ale Lyon tez lubie ;P
Lanek
Barcelona cool.gif
lukasz0
Liverpool... za caloksztalt smile.gif
maciejpes
A ja na Chelsea. Wiem że to ostatnio bardzo niepopularny klub. Ale kibicuje im od momentu kiedy grał tam Gullit (z "4" na obronie:) - czyli od 97 chyba. No i potem Hughes, Vialli, no i fenomenalny Zola.
Troche im takiego artysty jakim był Zola dzisiaj brakuje.
snake
Real Madryt od zawsze...na zawsze.
Purtek
Ja od paru ladnych lat kibicuje Arsenalowi Londyn!! smile.gif Pokochalem ich za to ze preferuja ofensywny styl gry!! cool.gif A takze za pilkazy ktozy graja w Arsenalu Henry,Reyes,Pires,Fabregas.A jesli chodzi o przyszlosc.W Arsenalu gra wielu mlodych zawodnikow ktozy napewno kiedys beda gwiazdami tego Teamu chocby wspomniany Fabregas 18lat i juz wymiata!! tongue.gif Sa moimi faworytami do wygranie tego rocznej edycji LIGI MISTRZOW!! wink.gif
Pik
Galatasaray Stambuł - poprostu, go lubie i tyle smile.gif, a opròcz Galata to jeszcze Barcelona smile.gif
MksPogon
Bayern, Barca i Juve
kucharz
<klik na Chelsea> ...............chyba nie ma watpliwosci ;-)
abus
Zagłosowałem na Real Madryt.
Wiem że teraz nie prezentują jakiejś fenomenalnej formy,
ale kibicowałem im od zawsze i dalej będe im kibicował.
kuba-87
Bayern Monachium oczywiscie biggrin.gif
SOLIDUS
TYLKO............F.C BARCELONA biggrin.gif biggrin.gif
Grabos
Real Madrid od 1996 roku im kibicuję i dalej będe kibicował.
Riki101
Inter po prostu go lubie
saviolka
oczywiście F.C BARCELONA Kocham ten Klub!! Visca El Barca jestem za nimi od 1994 roku:P
wojczech7
Ja oczywista na Juve biggrin.gif A co do kibicow Chelsea i Barcy (nie wszystkich) to wydaje mi się, że większość z nich kibicuje tym drużynom (zwlaszcza Chelsea) bo im poprostu idzie... No ale to nie moj interes, ja jestem za Juve i malo mnie inne kluby "bolą" pzdr
daniel1990
Ja oczywista na Juve  A co do kibicow Chelsea i Barcy (nie wszystkich) to wydaje mi się, że większość z nich kibicuje tym drużynom (zwlaszcza Chelsea) bo im poprostu idzie... No ale to nie moj interes, ja jestem za Juve i malo mnie inne kluby "bolą" pzdr

Ja zawsze kibicuje mojemu kochanemu Arsenalowi i nigdy to sie nie zmieni na jakąś Barce czy Chelsea mad.gif
crusader
Jasna sprawa ze Arsenal. Tak szybkiej piłki nie oglada sie czesto a szczegolnie nie w polskiej lidze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pozatym ten świetny Henry smile.gif
ppatrykk
FC Bayern München OFKOZ !! Stern des Südens !! tongue.gif laugh.gif
Grabos
Real Madrid oczywiście biggrin.gif
onix_the_chosen
Nie ma Borussi Dortmund, bo to jest moj ulubiony klub, lubie go od dawien dawna, ale ze nie ma BVB, to zaglosowalem na Juve, bo tez ich lubie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.