Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zarabianie Przez Neta
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
artgot
sprawa jest prosta
chodzi o to że należy sie zalogować na stronie ktòra za to że mamy odpalone okno przeglądarki placi nam 0,45 $ na godzine a dodam że taka stawka jest na poczatku nie trzeba nic robic ani na nic klikać wystarzy jedynie ze zalogujecie sie tu i bedziesz mia odpalone jedne okno
proste nie?
jeżeli chodzi o płatność to płacą za pośrednictwem PayPal'u, StormPay'u, e-Goldu oraz czekami ja korzystam z e-Golda (darmowe konto - pobieraja tylko prowizje) z ktòrego potem wpłacam na konto brata
czysta przyjemność
pierwszy raz to mi płacą za to że korzystam z internetu
daniel1990
Ja troche tego nie kapuje jaką strone mam mieć właczona żeby mi płacili ?
verelad
Taa ale odwaliłeś wała z linkiem, moze napiszesz, że to Tobie profity daje jak sie ktoś rejestruje się z tego linka?
artgot
no ja dostaje z tego 2 ptk a wy dzieki temu ze przezemnie sie rejestrujecie dostajecie 5 smile.gif
korzen
ej, tez sie ostatnio zastanawiałem, czy naprawde mozna zarobic kase poprzez to? Jak tak to sie zapisze wink.gif
lukasz0
QUOTE(korzen @ Nov 6 2005, 18:06:59)
ej, tez sie ostatnio zastanawiałem, czy naprawde mozna zarobic kase poprzez to? Jak tak to sie zapisze wink.gif
[right][snapback]42371[/snapback][/right]

jak to jest prawdziwe to ja tez sie pisze:P
Pik
tak, tylko pewnie wypłacaja jak zarobisz 50$ policznie ile to godzin!
Viperdiesel
QUOTE(Pik @ Nov 6 2005, 18:31:14)
[right][snapback]42373[/snapback][/right]

Z tego co można tam przczytać to chyba wypłacają co miesiąc. A co Ty chłopie chciałbyś trzepać jakąś oszałamiającą kasę na przeglądarce hieihe:P??!! I tak dobrze, że coś takiego istnieje, jeśli to jest prawda to super biggrin.gif A z tego co można wyliczyć jeśli za godzine płacą Ci 0.45 a$ czyli 1,50 (po dzisiejszym kursie) to sobie wylicz np. za 9 godzin dziennie wychodzi ponad 13 blach... czy to sie nie opłaca???!!!!!!
artgot
QUOTE(Pik @ Nov 6 2005, 19:31:14)
[right][snapback]42373[/snapback][/right]

albo kolega nie umnie czytac albo nie zna angielskiego . wyplacaja jak ma sie 25$
CODE
We send payments by PayPal, e-Gold, StormPay or by regular check once your account reaches $25.00 . All member payments are sent between the 1st and the 15th of every month for the previous months earnings.
Czarny
artgot ile już zarobiłeś na tym?
wystarczy mieć poprostu włączone otwarte okno podanej przez nich strony w przeglądarce i tyle?
czyli np. jak ściągam w nocy włączam to i to sie cały czas nabija?
jaki jest haczyk? smile.gif nie wal w chuja tylko powiedz prawde wink.gif
culles
pròbowałem, więcej naiwny nie będę...

PS.A jeśli Wy nadal wierzycie to dam wam namiary na "zarobek" 1500zeta w miesiąc.
Radarek
Chlopaki dajcie sobie z tym spokoj. Swego czasu byl bum na zarabianie przez neta, ale dzisiaj to juz tylko nieliczni wierza w takie bajki. Tak samo nie dajcie sie nabierac na systemu typu damy ci kase jesli uda ci sie zebrac 20 osob, ktore skolei ziora 20 osob.. (system piramidowy). Kto mialby dawac kase za otwarta strone... heh smile.gif.
Pik
artgot nie czytałem wogòle, strzeliłem z tymi 50$ bo kiedyś jak odbierałem maile za 'kase' tam było trzeva było uzbierac 50$. Z miesiąc-dwa odbierałem i dałem sobie spokoj. Tak naprawde to zarabia tylko i wyłącznie jedna strona. Firma ktòra się tym zajmuje!
artgot
ja juz raz uzbieralem 25 teraz mam 5,36 i jakos leci. uruchamiam opere i jest sobie otwarte i czas leci i kaska tez biggrin.gif ogromne zarobki to nie sa ale na kieszonkowe jak dla mnie styka smile.gif
Majon
Ale kase dostałeś do ręki (znaczy czy wypłaciłeś)?
artgot
oni sami wypłacają jak przekroczysz 25$ biggrin.gif
Riki101
Nie wiem dlaczego ale czuje w tym podstep
crusader
powodzenia naprawde powodzenia
ta strona to shit ! bylem na niej zarejestrowany i "nabijalem" kase
planowalem sobie juz nawet na co wydam zarobione pieniadze a to bylo lato takze wydatki byly niemałe smile.gif zostawialem pare razy na noc nawet ludzac sie ze mi wyplaca jak uzbieram te 25$, uzbieralem 73$ i czekalem ....
I SIE NIE DOCZEKALEM ta strona to taki BULLSHIT ze to bajka _ niewiem jak moglem w to wierzyc. Ale dopiero po tym jak nie wplywaly pieniadze z kuzynem zaczelismy wyszukiwac po necie i amerykanskich forach o co chodzi i wszedzie ludzie pisali ze to jedno wielkie gowno
Ludzie podrzucali screeny po 250$ i nikt tych pieniedzy nie dostawal

@artgot mozesz smialo wylaczyc ta opere czy **** wi co tam masz, a o kasce mozesz zapomniec

Zwaracam sie z prosba do moderatorow o zamkniecie tgo tematu.
Na wlasnej skorze przekonalem sie co to za stronka - SZKODZA CZASU!

Probojcie z 4daliy.com biggrin.gif ==
Bakel
Polecam rejestrację w serwisach bukmacherskich i czyhanie na odpowiednią okazję, by ogolić ich z kilkunastu euro, które dają w ramach bonusu.
Częste promocje organizują betandwin.com oraz unibet.com.
Jeżeli ktoś chciałby skorzystać to służę pomocą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.