Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pogoda W Ml
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Arek1974
Witam. Przeszedłem na razie kwalifikacje do Master Ligue, teraz zaczynam sezon w British Premiership. I mam takie pytanie: w sumie zagrałem już w ML około 15 spotkań i jeszcze ani razu nie miałem deszczu, o śniegu nie wspomnę. Fajnie się gra przy słonecznej pogodie, ale co jakiś czas miło zagrać na mokrej murawie w strugach deszczu. A tu dupa. W opcjach nie znalazłem funkcji ustawiania pogody.
Jeśli ktoś już gra dłużej w ML i grał mecze w deszczu to niech da znać. Bo obawiam się, że Konami mogło zapomnieć o tej opcji w ML.
albin99
ja jeszcze tesz nie mia łem ani deszczu ani śniegu ale to morze bedzie pòzniej ja jestem w pierwszej lidze zagrałem 2 mecze moze bedzie pozniej na drugi polowe sezonu tak ja miałem w pes 4
Rivaldinho
jak często pada na prawdziwym meczu ....- rzadko
to jeden z welu krokòw w strone realistyczności w pes 5
czyli jednym słowem - r.a.n.d.o.m(losowo)
a tak poza tym to deszcz jest lux, a śnieg to kicha beznadzieja poprostu dla mnie
a te oddechy zawodnikòw to jakby dym wypuszczali papierosowy a nie pare z ust.
PoBoReK
Ja gram w PES-a 5 już tydzień i miałem pary razy deszcz w ML i raz miałem śnieg smile.gif
Arek1974
QUOTE(Rivaldinho @ Nov 2 2005, 20:28:32)
jak często pada na prawdziwym meczu ....- rzadko
to jeden z welu krokòw w strone realistyczności w pes 5
czyli jednym słowem - r.a.n.d.o.m(losowo)
a tak poza tym to deszcz jest lux, a śnieg to kicha beznadzieja poprostu dla mnie
a te oddechy zawodnikòw to jakby dym wypuszczali papierosowy a nie pare z ust.
[right][snapback]41697[/snapback][/right]

No, ja rozumiem, że w rzeczywistości też rzadko gra się w deszczu (chociaż to zależy od pory roku), ale żeby przez cały sezon ani razu, to lekka przesada.

A przy okazji, mozę ktoś z Was wie. Mam włączoną opcję, że przed meczem widzę wejście zawodnikòw na murawę i .... No właśnie. Teoretycznie powinienem jeszcze zobaczyć jak drużyny pozują do zdjęcia, a przede wszystkim składy i ustawienie. A tymczasem widzę jak wchodzą, a potem od razu zaczyna mi się mecz. Nie mam pojęcia, czy to się gdzieś ustawia ( w opcjach "Entrance" mam na "yes").

Rozumiem, że nikt nie wie, czemu tak jest.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.