Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Grac Na Lanie W Pesa5?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
czips6
cze mam pytanko da sie grac w pesa 5 na lanie,bo chce se zagrac z kumplem ,mamy taka wewnetrzna siec i nie mamy zewnetrznego ip i chcemy se pograc na lanie co mamy zrobic odpiszcie
za odpowiedz z gory dziekuje
RuDi
z tego co wiem obaj musicie miec orginalne cd-keye inaczej nawet na lan nie pogracie
czips6
ale wogole nie chce nam polaczycz sie wyswietla sie jakis komunikat i tam moge dac retry albo wyjscie
Tytus
QUOTE(czips6 @ Oct 29 2005, 20:07:33)
ale wogole nie chce nam polaczycz sie wyswietla sie jakis komunikat i tam moge dac retry albo wyjscie
[right][snapback]41008[/snapback][/right]

Zablokowany port gry ? mam tak samo ph34r.gif
czips6
no to co mamy zrboic aby odblokowac ten port?????odp
ZeuS22
masz tu program co odblokuje wam porty

http://rapidshare.de/files/6946486/pblocki.rar.html

pozdr
czips6
stary podaj cie ten program co odbokowuje te porty bo tamten link nie dziala bo trza zaplacic kase prosze
warson
A Jakie On porty oDblokowywuje?/ I na Jakiej Podstawie on Dziala??
Gienia
Powiem wam szczerze: nigdy nie grałem online. Jestem kiepski w te klocki, nie wiem jakie tam trzeba pliki, jakieś patche(chodzi mi o PES4). Ale co do PES 5 to mam ten blokerportòw i nie wiem na czym polega jego działanie. PLZ pomòżcie.
qazwsx
Popieram, wytłumaczcie co zrobic żeby zagrac online z wersją nieoryginalną, ponieważ z chęcią bym sobie kupił oryginała gdyby kosztował mniej niż 100 zł.
Jak trzeba skonfigurowac ten progs żeby odblokowywał porty i poszło grac ?? huh.gif

dzieki Zeus za linka, choc narazie niejest mi przydatny
czips6 > to niejest strona płatna, wystarczy wcisnąc na dole w tabeli [free] a potem odczekac tyle ile bedzie pisac na kolejnej stronie u samego dołu. potem wystarczy nacisnąc na nazwe [pblocki.rar] (chyba) no i sie zacznie sciaganie
Radarek
QUOTE(qazwsx @ Nov 1 2005, 23:52:09)
Popieram, wytłumaczcie co zrobic żeby zagrac online z wersją nieoryginalną,  ponieważ z chęcią bym sobie kupił oryginała gdyby kosztował mniej niż 100 zł.
Jak trzeba skonfigurowac ten progs żeby odblokowywał porty i poszło grac  ??  huh.gif
[right][snapback]41662[/snapback][/right]

Na razie moga grac tylko ci co zakupili oryginal. Przeciez gdyby dalo sie grac na piracie to trabili by o tym ludzie na forum.
czips6
ludzie nie piszcie mi swoich uczuc tylko konkrety czyli jak odblokowac te porty i tyle
czips6
ludzie to wie ktos co trzeba zrobic zeby grac przez tego lana??pomocy
Radarek
QUOTE(czips6 @ Nov 7 2005, 09:31:00)
ludzie to wie ktos co trzeba zrobic zeby grac przez tego lana??pomocy
[right][snapback]42428[/snapback][/right]

Tak. Kupic oryginal. Nawet granie po lanie wymaga oryginalnego seriala i hasla oraz polaczenia z internetem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.