Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patche Do Pes5
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Stron: 1, 2, 3, 4
pawelacb
[Rozpoczynam temat bo nie znalazłem takiego na forum

Oto nowy save file do PES5

Duże zmiany :

Oryginalne :

nazwiska zawodnikòw
loga klubowe
stroje klubowe
nazwy stadionòw i lig
odblokowane wszystkie dodatki
składy aktualne na 11 pażdziernika
nowe buty

i wiele więcej

oto link do pliku

PC_PES5_unlocked.zip

a i jeszcze jedno teraz folder save jest w Moje Dokumenty folder Konami
Ole-j
Mògłbyś to wrzucić na rapidshare.de bo na tej stronce co podałeś trzeba się zarejestrować, a mi jakiś błąd wyskakuje :/
snajperek11
a gdzie na tym pesfanie jest patch do pes 5 ?? biggrin.gif
cambel
ja bym tez prosil zebys go wystawil na jakis serwer bo tam trzeba sie rejestrowac
pawelacb
Wedle życzenia

oto on

PC_PES5_unlocked.zip tongue.gif

Patch ( save ) jest naprawdę świetny jak na pierszy wydany patch

Zasysać i grać
Rewelka
cambel
dzieki ci RESPEKT
lolo6003
siemka moglby ktos podac jakąs stronke z tym paczem do PES5 zeby nie trzeba bylo sie logowac;/ dzieki i pozdro
who_me
QUOTE(pawelacb @ Oct 28 2005, 20:08:57)
[Rozpoczynam temat bo nie znalazłem takiego na forum

Oto nowy save file do PES5

Duże zmiany :

Oryginalne :

nazwiska zawodnikòw
loga klubowe
stroje klubowe
nazwy stadionòw i lig
odblokowane wszystkie dodatki
składy aktualne na 11 pażdziernika
nowe buty

i wiele więcej

oto link do pliku

PC_PES5_unlocked.zip
a i jeszcze jedno teraz folder save jest w Moje Dokumenty folder Konami
[right][snapback]40821[/snapback][/right]

jescze nie mam pesa ale mam pytanie;p skad w option file orginalne loga klubowe??;/ skad nowe buty??? z tego co pamietam w o files zawsze bylo to co da sie ,,zrobic,, w pesie ?
lukasz0
dzieki za OF wink.gif WIELKI respect!
TeDi
QUOTE(samuel666 @ Oct 28 2005, 23:28:16)
jescze nie mam pesa ale mam pytanie;p skad w option file orginalne loga klubowe??;/ skad nowe buty???  z tego co pamietam w o files zawsze bylo to co da sie ,,zrobic,, w pesie ?
[right][snapback]40836[/snapback][/right]

Bo opcja edit mode jest tak rozbudowana, że można tam praktycznie wszystko.

PS mògłby mi ktoś napisać jakim programem można edytować option file z pesa 5 nie wchodząc do gry, bo pròbowałem tych z pesa 4 ale jakiś błąd wyskakuje.
cpr
wlasnie wie ktos jak sie uzywa tego db editora z dkz'a ? bo tam trzeba jakis dbl otworzyc a nie mam pojecia gdzie on moze byc wink.gif pozdro dzieki
albin99
konkretny ten option file jak na pierwszy dodatek to kumaty dzieki za linkl pozdro dla fanòw pes5
drako1
Szkoda ze nie dizla w on line wink.gif Wgralem go i nadal sa deufaltowe sklady i stroje mad.gif
Winek
QUOTE(drako1 @ Oct 29 2005, 03:15:09)
Szkoda ze nie dizla w on line wink.gif Wgralem go i nadal sa deufaltowe sklady i stroje mad.gif
[right][snapback]40849[/snapback][/right]

drako laugh.gif w tym patchu poprawione zostały tylko nazwy klubòw, nazwiska i parenaście transferòw. Nikt jeszcze niepopracował nad strojami smile.gif i nadal są takie same jak były smile.gif
InOx
Zapodałby ktoś tego patcha na megaupload . Z tego nie chce mi się ściągnąć sad.gif
corduroy
wielki dzieki ziom, szacunken!
Arek1974
Zajefajnie. Myślałem, że to OF z poprawionymi tylko nazwami klubòw i stadionòw, a tu jeszcze loga klubowe, i co najważniejsze, stroje. Jeszcze tylko flagi (a może już są poprawione, tylko nie zauważyłem ?).
Wielki szacunek za tego OF !
snake
QUOTE(kinder567 @ Oct 29 2005, 07:31:40)
Zapodałby ktoś tego patcha na megaupload . Z tego nie chce mi się ściągnąć sad.gif
[right][snapback]40853[/snapback][/right]

Chce chce, tylko trzeba pomyśleć troche, jak odpalisz ten link to zjedz na sam dòł okna i tam kliknij FREE, za 30 sekund pojawi się link z ktòrego możesz ściągnać.
ZeuS22
Siema prosze tu macie poprawione nazwiska, stadiony, oryginalne flagi i stroje dla Bundesligi !! smile.gif

http://rapidshare.de/files/6806863/GrabitX...Wappen.rar.html

Pozdrawiam
Winek
http://rapidshare.de/files/6887731/PC_PES5_unlocked.zip.html

a tutaj macie wszystko poprawione smile.gif wszystko wszystko wszystko wraz ze strojami wszystkich klubòw, logami, nazwiskami itd smile.gif i sklepik cały odblokowany smile.gif
pawelacb
Winek czy ty nie widzisz że podajesz link do patcha ktòry ja podałem w pierwszym poscie

Nie powtarzajcie tych samych patchy bo się zrobi bajzel

A i jeszcze jedno:

Czy wy też nie macie kibicòw na stadionie w czasie gry a tylko przy powtòrkach i zmianach ?
Rokefeler19

Czy wy też nie macie kibicòw na stadionie w czasie gry a tylko przy powtòrkach i zmianach ?
[right][snapback]40873[/snapback][/right]
[/quote]
jejku kibicow nikt nie ma.bylo o tym trabione od trzech tygodni.nie dalo sie tego nie zauwazyc!!!!!!
Doberman90
Mam problem Mam wersje pes 5 Dvd i niemam tych plikòw takich konami i tam jkaies liczby mam tylko folder DAT jak to dodac do pesa sad.gif pomocy
Ole-j
QUOTE(Doberman90 @ Oct 29 2005, 10:11:21)
Mam problem Mam wersje pes 5 Dvd i niemam tych plikòw takich konami i tam jkaies liczby mam tylko folder DAT jak to dodac do pesa sad.gif pomocy
[right][snapback]40880[/snapback][/right]

Teraz folder konami jest w moich dokumentach smile.gif
Doberman90
Wielkie ci dzięki smile.gif
archi84
A o co wam chodzi z tymi kibicami. Juz pare osob marudzilo ze podczas gry nie maja kibicow tylko jak sa wolne albo tego typu rzeczy. I specjalnie poszedlem sprawdzic i ja normalnie mam kibicow (tzn kibicow... te plamy farby co maja ludzi przypominac smile.gif
snajperek11
a gdzie ten plik wkleić albo co znim zrobic (z patchem)?? biggrin.gif
ptaszek88
ludzie nie moge tego PES5 unlocked sciagnac, pokazuje mi ciagle ze nie znajduje tego pliku, co za gowniana strona, co ja mam robic ?
Visi0n
a ja poszukuje optiona ale z nieodblokowanymi piłkami i wszystkich innychbajeròw w PES shop ... sam chce je odblokować :]
pawelacb
Snajperek w tym temacie wytłumaczono już gdzie należy wstawić ten plik
więc CZYTAJ POSTY UWAŻNIE !!!

a tu option file z nieodblokowanymi dodatkami w sklepie za to z 99999 punktami .

Nie wiem po co to komu ale proszę ot link

PC_PES5_locked99999.zip
pepe
jak można to ja bym chciał te dodatki ale bez odblokowanego sklepu i bez żadnych PESòw....mi sprawia przyjemność odblokowywanie dodatkòw...biggrin.gif
To jak znajdzie się coś takiego?

Z gòry wielkie THX tongue.gif
TeDi
mògłby ktoś zapodać optionfila na xboxa, najlepiej takiego z nazwami, oraz logami i strojami cool.gif
Ole-j
Taki patch z nieodblokowanymi rzeczami sie przyda, bo np. ja nie chce mieć odblokowanych zawodnikòw-legend w master lidze, bo to psuje zabawe :/
janol
QUOTE(TeDi @ Oct 29 2005, 22:05:06)
mògłby ktoś zapodać optionfila na xboxa, najlepiej takiego z nazwami, oraz logami i strojami  cool.gif
[right][snapback]41033[/snapback][/right]

Musisz sie zarejestrować na pesfan.

Tutaj masz linka do OF na X'a:
http://www.pesfan.com/bulletin/showthread.php?t=90532
TeDi
QUOTE(janol @ Oct 30 2005, 10:27:06)
Musisz sie zarejestrować na pesfan.

Tutaj masz linka do OF na X'a:
http://www.pesfan.com/bulletin/showthread.php?t=90532
[right][snapback]41072[/snapback][/right]

Dzięki smile.gif ale niestety byłem na nej stronce wczoraj i okazało się, że mi ten optiony nie działają, jakiś gościu pisał, że ma też problem, podobny do mojego i mòwił, że może być to wina innej wersji pesa. Bo poprzednio pes4 też wyszły 2 wersje jedna była beta, a druga jakby właściwa. pes4 bete można było poznać po tym, że podczas wykonywania rzutòw karnych gracze zamieniali się padami ten problem opisywany był nawet w PSX Extreme. Także ja nie wiem jaką mam wersje pes5, faktem jest, że miałem ją na początku października więc mogę mieć czasami bete sad.gif
pele69
Moim zdaniem masz napewno wersje beta. Niemozliwa ze miałbys prawidłową wersje tak popularnej gry miesiąc przed premierą. A teraz ja mam pytanie do wszystkich: Czy mam dobra informacje ze na chwile obecną w necie znajdują sie na razie 2 option file(w jednym odblokowany shop w drugim nie)i patch przerobiony z xboxa?
pepe
To jak? Jest jakiś option file z poprawkami ale bez żadnych dodatkowych PESòw i bez odblokowanego sklepu, a może da się przerobić tego locked99999("wykraść" jakoś PESY) biggrin.gif

PROSZ
TeDi
Ja mam pytanie odnośnie patcha na PC przerobionego z xboxa. Z tego wnioskuje, że już gdzieś jest patch dla xboxa, szukałem w necie i nic nie znalazłem. Mògłby ktoś podać link do tego patcha na xboxa.
wnuczek1991
"pawelacb" dodał patch w rapidsherze... no i wchodze we free czekam te 30 sek. u ch*j, nic nie ma... pisze tylko Your upload: No upload in progress. Co jest grane ?? Prosze o pomoc...
jacekz40
huh.gif A powiedzcie dlaczego w edycji drużyn nie można klubom ligi holenderskiej zmienić stadionòw (ta opcja jest niedostępna), pròbowałem ròwnież włoską i francuską i tam mogę zmienić dowolnie jak chcę.
TeDi
QUOTE(jacekz40 @ Oct 30 2005, 21:49:54)
huh.gif A powiedzcie dlaczego w edycji drużyn nie można klubom ligi holenderskiej zmienić stadionòw (ta opcja jest niedostępna), pròbowałem ròwnież włoską i francuską i tam mogę zmienić dowolnie jak chcę.
[right][snapback]41214[/snapback][/right]

Bo tych drużyny co jest wykupiona licencja nie można edytować jak reszty.
pele69
QUOTE(wnuczek1991 @ Oct 30 2005, 16:31:31)
"pawelacb" dodał patch w rapidsherze... no i wchodze we free czekam te 30 sek. u ch*j, nic nie ma... pisze tylko Your upload: No upload in progress. Co jest grane ?? Prosze o pomoc...
[right][snapback]41184[/snapback][/right]

przekroczyłes limit pobierania i teraz musisz cos przesłac na ten serwer(jakis krotki filmik np)
pepe
Czym edytować option file w pesie 5???
Na pewno ci co go edytowali musieli mieć coś do tego....biggrin.gif
kluczyk21
Witam mam pytanie czy ktos ma takiego patcha gdzie nie sa odkryte rzeczy ze sklepu i moje konto jest 0 a sa poprawione nazwy zawodnikow i transfery bo mi nie pasi jak sie ma 999999 kasy i moge kiedy chce wykupic ja chcialbym sam powalczyc o ta kase z nomalnymi nazwiskami i transferami jak ktos ma takie cos to prosze o podanie linka pozdrawiam
pele69
Obecnie są dwa Option File. W jednym masz juz wykupiony cały Pes shop a w drugim masz 99999 pkt ale nic nie massz wykupionego ( oczywiscie oby dwa zmieniają mnazwy klubow na poprawne itd). Tak wiec OF nie mągą spełnic twojej zachcianki. Ale jest jeszcze jedno wyjscie. Sprobuj zainstalowac samego patch ktory jest juz dostepny. Ale anając zycie to tez jest juz w nim wykupiony cały shop
Ole-j
Nie mam odblokowanych klasycznych zawodnikòw i teamòw, a mimo to są oni w ML. Osochosi? :| Jak ich nie kupie, to inne zespoły to zrobią, czy oni będą tam po prostu ciągle stali ? smile.gif
wania1982
Mam pytanie czy ktos szykuje patcha dzwiekowego bo jak strzelam bramke to powiem szczerze kibice mnie nie zadowalaja po pierwsze za cicho sie ciesza nie wiem czemu?W czasie meczu sa glosniejsi niz przy bramce.Czy ktos podziela moje zdanie? Czekam na patcha unsure.gif
jacekz40
sad.gif Gorąca prośba, zròbcie jak najszybciej murawy do tych najgorszych stadionòw, głòwnie chodzi mi o te "kartoflisko" na jakimś afrykańskim stadionie.
Nowacek
panowie jestem w stanie zrobic cala polska lige !! tylko potrzebuje pomocy jesli chodzi o techniczne sprawy , jak zmienic logo ? jakimi programami ?
jak zmienic reklamy na koszulkach i jak zmienic twarze
jesli ktos mi poda te 3 programy dzieki ktorym poradze sobie i bede mogl zmienic te loga to wszystko porobie bo mam zapal checi i ochote zrobic super polska lige dla pesa 5 smile.gif
pozdrawiam i czekam na kontakt Nowacek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.