Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Śmieszny Stuff W Pes 5 :)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
owenik
W praktycznie każdej wersji PESa (co się tyczy ròwnież znacznej większości gier) można zobaczyć masę śmiesznych zachowań, scen itp. Dlatego powstał ten temat.

Tutaj możecie upubliczniać swoje screeny lub śmieszne bramki, akcje z PES'a 5.

MUREK
Białogłowy Martins
Musi boleć smile.gif
Masz łaskotki??? smile.gif

Wbrew prawom fizyki smile.gif :
Cafu łyżwiarz smile.gif
Winek
QUOTE(owenik @ Oct 28 2005, 19:57:55)
W praktycznie każdej wersji PESa (co się tyczy ròwnież znacznej większości gier) można zobaczyć masę śmiesznych zachowań, scen itp. Dlatego powstał ten temat.

Tutaj możecie upubliczniać swoje screeny lub śmieszne bramki, akcje z PES'a 5.

MUREKBiałogłowy Martins
Musi boleć smile.gif

Wbrew prawom fizyki smile.gif :
Cafu łyżwiarz smile.gif
[right][snapback]40799[/snapback][/right]

te łaskotki dobre są laugh.gif on go głaska a bramkarz odwzajemnia się i robi mu dobrze biggrin.gif
korzen
QUOTE(owenik @ Oct 28 2005, 18:57:55)

[right][snapback]40799[/snapback][/right]

haha ja bym to inaczej nazwał
gringo
Lol biggrin.gif łaskotki biggrin.gif buhehe
Gienia
Murek, pięciu na połowie przeciwnika. LOL. A ten Cafu jak jeździł se:D
BartekRym
A ten bucior wbity w głowę też niezły...
Ole-j
[Prawie jak siatka!?
norek
Martins to tak jakby mu pilka na ryju pekla:P
owenik
QUOTE(Ole-j @ Oct 31 2005, 17:26:53)
[Prawie jak siatka!?
[right][snapback]41392[/snapback][/right]

buehehehe niezłe:) kolejna niewidzialna ściana wink.gif

Karate

Pobite jajka wink.gif

Niezmaterializowany słupek

Nowoczesny but
Gienia
Śmieszne te wszystkie zdjęcia i filmiki! PES5 ma te błędy, ale są zwykle bardzo śmieszne, bo FIFA ma tych błędòw od groma i są żałosne zwykle.
PoBoReK
Gram sobie Realem i rozśmieszyła mnie pewna rzecz biggrin.gif A mianowicie strzał z głòwki biggrin.gif Oto linkacz http://rapidshare.de/files/7107134/smieszn...onaldo.avi.html

Mi się wydaje że Ronaldo sobie kark skręcił biggrin.gif

Prosze o opinię biggrin.gif
lukasso
QUOTE(PoBoReK @ Nov 2 2005, 21:45:41)
Gram sobie Realem i rozśmieszyła mnie pewna rzecz biggrin.gif A mianowicie strzał z głòwki biggrin.gif Oto linkacz http://rapidshare.de/files/7107134/smieszn...onaldo.avi.html

[right][snapback]41736[/snapback][/right]

hehe dokładnie
tak to nawet ronaldinho nie umie
owenik
QUOTE(PoBoReK @ Nov 2 2005, 21:45:41)

[right][snapback]41736[/snapback][/right]

Niezłe smile.gif widocznie tak mu było wygodniej strzelać tongue.gif i widać że skutecznie to robi (poprzeczka)
PoBoReK
Grając wczoraj i dzisiaj natrafiłem na kolejne śmieszne rzeczy smile.gif A mianowicie :

Bardzo przypadkowy strzał ręką ( blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ) Sidneya Govou w meczu z Fenerbahce.Niestety tylko poprzeczka.Grałem z kolegą i miał już "kupke w majtkach" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Link : Ręka Govou przeciwko Fenerbahce

2 śmieszna akcja to jest już niefortunna głòwka Cesara Arzu. Gracz Villareal chciał wybić piłke ale wybił ją tylko do gòry , wyszedł Barbosa a na takie akcje czyha tylko Raul. Strzał z głòwki i lobuje bezradnego Barbose ktòry jest wściekły na Arzu. Wszystko działo się przed polem karnym smile.gif

Link : Krzywy łeb Arzu i przytomność Raula

who_me
sorry ze zmieniam temat ale dziwny blad jest w option file;/ wgralem of ,pozmienialem troche sklady teamow.w meczu towarzyskim sklady sa takie jak je ustawilem A GDY BIORE cup SKLADY WYGLONDAJA JAK NA CZYSTYM of ph34r.gif I TERAZ PYTANIE .moze trzeba jakos dwa of wsadzic do folderu i przed cup jest opcja of i tam sie chyba wybiera.moze ktos wie jak wsadzic dwa bo gdy biore kopiuj do c/moje dok/save/folder1 to pisze zeby zapisac na ten stary ph34r.gif
who_me
odpowie mi ktos??;p
Radarek
QUOTE(samuel666 @ Nov 5 2005, 11:37:36)
odpowie mi ktos??;p
[right][snapback]42058[/snapback][/right]

Ja ci odpowiem: jesli temat nazywa sie "Smieszny stuff w pes5" to po kiego grzyba piszesz o problemie z OF? Zaloz osobny topic i tyle.
T-Mac
kosowski mi odlecial i musialem grac w 10 smile.gif
user posted image
Ole-j
Walka o piłkę tongue.gif

PROSZĘ O PRZENIESIENIE TEGO TEMATU DO PODKATEGORII PES5 smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.