Raffels
Oct 26 2005, 14:04
Mam taki głupi problem ale mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomòć. Mianowicie od pewnego czasu po właczeniu kompa (mam modem sagem F@st 800-840) nie świeci mi się lampka ADSL (odpowiadająca za połaczenie z gniazdkiem telefonicznym ;p). Dopiero po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu steròw do modemu wszystko jest ok i mogę hulać po necie. Tylko że nie chce mi się za każdym razem po właczeniu kompa instalować sterownikò. I teraz pytanie; jaka jest tego przyczyna i czy da się coś z tym zrobić??
PS. sprawdzałem filtr jest dobrze podłaczony do gniazdka.
Z gòry dzięki za pomoc.
Crawler
Oct 26 2005, 15:10
Zgłoś to do punktu sprzedaży Neostrady. Niestety inaczej nie umiem Ci poradzic. Pozdro
www.neostrada.info - forum.
albo zadzwon do TP lub wypieprz wszystki wirusy ktore masz..byc moze to ktorys z nich wypieprza stery...
Johnes
Oct 26 2005, 17:32
Ja kiedyś też tak miałem i odłączałem modem z portu USB i było git. ALebo gdy żadna dioda się nie paliła to robiłem tak samo.
korzen
Oct 26 2005, 17:44
Raffels : 0800-102-102 ....ha ja tam uwielbiam dzwonić i ich opierdalac za przeproszeniem
daniel1990
Oct 26 2005, 17:58
A ostatecznością jest zakup nowego modemu

(na allegro po 30 zł chodzą )
Raffels
Oct 29 2005, 13:13
Ok problem rozwiązany. Dzięki wszystkim za pomoc.
Temat do zamknięcia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.