Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wolf Patch-pes5?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
tomky
Mam takie pytanie kiedy można się spodziewac Wolf Patcha do Pes5 na pc?
lukasso
jeszcze gra oficjalnie nie wyszła a ty już patcha chcesz
pozatym nie wolf patcha tylko WOLF-FCH patcha
a najprędzej jakiś większy dodatek sie ukaże z miesiąc po premierze jak nie lepiej
tomky
Chce czy nie każdy pewnie chce a pytam bo nie wiem jak bardzo angażowac się w grę jednak taki patchyk to gradka
norek
QUOTE(tomky @ Oct 26 2005, 09:13:30)
Chce czy nie każdy pewnie chce a pytam bo nie wiem jak bardzo angażowac się w grę jednak taki patchyk to gradka
[right][snapback]40429[/snapback][/right]

angazuj sie bardo bo warto...a wydaje mi sie ze patch juz jest w czesci..w wiekszejc zesci zrobiony gdyz Wolf i jego kolega mieli pliki z dema ktore umiejetnie mogli przerobic i zapewne wykorzystaja je do pes5.... ale oczywiscie czeka ich ogromna praca nad option file...
tomky
norek
pytałem ponieważ jeśli to kwestia nie bardzo długiego czasu to nie mam zamiaru zaczynać np:kariery bo po instalce patcha i tak savy będą do niczego
TeDi
a nie orientuje się ktoś może, czy takim programem do grzebania w option filu do pesa można zmienić rozszerzenie na .xsv - bo takie jest rozszerzenie optiona do xboxa
ftomekk
Faltycznie,rozpoczynac kariere trzba bedzie dwa razy-teraz bez patcha i pòźniej z patchem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.