Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 [31.10.04 - 06.11.04]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
T-Mac
relacje, wrazenia z meczow pierwszo-ligowcow
T-Mac
1 : 1

widze ze jakos 1liga sie nie rwie do gry i nie ma opisow wiec zaczne ja smile.gif
mecz z borinho, spotkanie wyrownane i bardzo dobrze(nie do konca tongue.gif ) ze padl wynik remisowy smile.gif
w pierwszej polowie spotkania staralem sie zdominowac srodek pola i zagralem tylko 3 obroncami przeciwko jego 3 napastnikom smile.gif
jak tylko udalo sie mu przedostac do mojej strefy obronnej robilo sie goraco naszczescie wyprowadzilem jedna skuteczna szybka kontra dosrodkowanie z prawej strony i gol strzelony z glowki przez Santa Cruza
wtedy pomyslalem zagram jeszcze troszke ta taktyka i zmienie na bardziej defensywna ale szlo mi dobrze wiec sie wciagalem wciagalem no i masz ci los zemscilo sie smile.gif , tym razem to borinho wyprowadzil kontre rozegral pilke na 2 strone boiska do niepilonwanego Giuliego a ten ile pary w nogach (a szybki jest karzel jak cholera) znalazl sie sam na sam z moim predatorem szfabskim i goool (hitler by go rostrzelal za ta bramke)
wtedy szybko pauza zmiana taktyki poki jeszcze nie przegrywam tongue.gif
no i dojechalismy do konca z remisem
Pio G
jol jol dobra to ja tez zdam relacje skoro bylem gospodarzem :wink:

Pio G (Liverpool) 2:2 (FC Porto) Zidane

Mecz na cholernie wysokim poziomie smile.gif duzo strzalow duzo akcji duzo sytuacji podbramkowych smile.gif 1 bramke strzelil plaskim lecz mocnym strzalem Gerard :wink: niedlugo pozniej Zidane wyrownal na 1:1 smile.gif i tym wynikiem zakonczyla sie 1 polowa smile.gif . W drugiej polowie to Zidane pierwszy strzelil smile.gif kaśliwym strzalem z ostrego kate McCarty umiescil pilke w siatce :wink: (naprawde az dziw bierze ze mu to wtopilo :wink: ) jednak Liverpool sie nie zalamal smile.gif i po jednej z kontr zdobyl wyrownujaca bramke po akcji na prawej stronie Kewella smile.gif . Niedlugo po tej bramce sedzia wyrzucil z bosika mojego rozgrywajacego za 2 zolta kartke sad.gif (2 malo wazne faule zaden od tylu sad.gif ) .Wtedy to Zidane przycisl jeszcze mocniej a ja nastawilem sie na kontry smile.gif po jednej z nich kewell trafil w slupek (shit ! ) i mecz zakonczyl sie remisem (uff) moglo byc lepiej moglo byc gorzej :wink: jak zwykle z Zidanem mialem emocjonujacy mecz na poziomie smile.gif thx za mecz Zidane smile.gif
halladin
halladin <werder>0-1<psg> bartoosh

cala pierwsza polowa wyjawszy kilka minut toczyla sie pod dyktando werderu. Niestety brak umiejetności tak powszechny w drużynie :)zadecydował o tym, że pierwsza połowa, mimo kilku doskonalych okazji zakończyła się remisem 0-0. Nawet taki snajper jak klose nie mial szczęscia. W drugiej polowie poczatek rowniez nalezal do werderu. Jednak po kilku kolejnych minutach gracze psg wreszcie przejeli incjatywe. Zaowocowało to kilkoma kornerami i strałami z dajszej odleglosci. Potem gra się wyròwnala ale to werder miał dogodniejsze sytuacje <np klose sam na sam>.

w 89 minucie po błedzie umita davali rothen oddal ladny strzal z lini pola karnego i psg objeło prowadzenie.

Gracze werderu są zdenerwowami....smile.gif i w rewanżu odbiorą 3 stracone pkt. gdyż w przekroju całego spotkania byli drużyna zdecydowanie lepszą.
halladin
chcialem dodac ze trenerem psg jest bartoosh:) przepraszam za to przeoczenie

od kemota : jest edit Halladin, jest edit wink.gif
Pio G
hehe hall smile.gif :wink:
T-Mac
1 : 2

2 mecz ligowy no i nie bylo juz tak wesolo choc bylem blisko zeby zdobyc przynajmniej jeden punkcik
nawet nie wiem co pisac wkurzony bylem troszke po tym meczu bo stracilem bramke miedzy 85-90 minuta meczu rece poprostu opadly ;/
no coz zdarza sie smile.gif pomyslalem odbije sobie w nastepnym meczu biggrin.gif

1 : 2

jak pisalem tak sie stalo biggrin.gif
tym razem to ja musialem gonic przeciwnika, to Zidane strzelil pierwszy bramke ale jakos sie nie przejolem tym mowi co ma byc to bedzie jedzim dalej smile.gif
wyrownujaca bramke strzelilem dosc w dziwny sposob pilka po rykoszecie zmylila bramkarza ale nie wpadla do bramki doslownie zatrzymala sie na metrze ale rospedzony Santa Cruz wlecial znia w siatke no i 1-1 mecz sie dosc wyrownal choc przy jednej sytuacji mialem fuksa kiedy to napastnik Porto wychodzac na dogodna pozycje przestrzelil minimalnie no ale tak musialo byc smile.gif
90 minuta wyskoczyl juz doliczony czas przejolem pilke w srodku pola pare szybkich rozegran tlok ogromny ale jakims cudem udalo mi sie oddac strzal do tego celny smile.gif
sedzia pozwolil tylko wznowic Porto pilke z srodka i zakonczyl spotkanie
Kamilo
Kamilo ( Deportivo ) 2 --- 2 Kjacek ( Ajax )

No i dla mnie Liga sie zaczeła... Pierwszy mecz bardzo emocjonujący i mam nadzieje ze taka bedzie cala Liga. Poczatek spotkania nalezał do Kjacka ktory wypracował sobie pare sytyuacji strzeleckich i dwie znich wykorzystał. Po strzeleniu brmake Kjacek cofnol sie i ja zaczelem powoli przejmowac inicjatywe ale niestety do końca pierwszej polowy nie udalo mi sie zdobyc zadnej bramki. Po przerwie obraz gry wygladal tak jak pod koniec I polowy i Deportivo dążyło do wyrownania ... Po paru niewykorzystnych sytyuacjach wreszcie w 75 min po dosrodkowaniu i ładnej głowce zdobylem bramke na 2:1 i jeszcze bardziej ruszylem do ataku! Udalo mi sie wyrownac na 5 min przed koncem i postanowielm dalej atakowac co doprowadzilo do tego ze w 90 min znalazlem sie z pilką przed pusta bramką ale niestety w nia nie trafilem... ( wink.gif ) jeszcze pozniej po rogu sytyuacje miał Kjacek ale jej nie wykorzystał i spotkanie zakończyło sie sprawiedliwiym i wg mnie i wg Kjacka wynikiem .
THX KJACEK ZA ZAJEBISTEGO MECZYKA
JTK
1. Kamilo ( Deportivo ) 2 --- 2 Kjacek ( Ajax ) no to macie tv wink.gif
kemot
JTK: wzor relacji z meczu ligowego, mozna by wzbogacic to o ew. smieszne, lub przestrzelone sytuacje, pozdro
JTK
2. Kjack (Ajax) 2-1 Hoopek (Arsenal) Fart z mojej strony remis bylby sprawiedliwy smile.gif

Cytat
JTK: wzor relacji z meczu ligowego, mozna by wzbogacic to o ew. smieszne, lub przestrzelone sytuacje, pozdro

Boje sie ze jak bede wieksze pliczki umieszczal to admin i lanowicze beda mnie scigac :/
Mario
Cytat

Kjace niewiem czemu ale jak ściągam ten filmik to mi się ściągnie 16% tylko a potem już stoi i nieidzie...
JTK
Cytat
Cytat

Kjace niewiem czemu ale jak ściągam ten filmik to mi się ściągnie 16% tylko a potem już stoi i nieidzie...

hmmmm mam ponad 30 KB uploadu (po 23 juz tyle nie jest wiec uzyj jakiegos flashgeta smile.gif to jest tylko 1mb wiec nie powinno byc problemow )
Mario
ok kjace ściągło się...smile.gif no ładne brameczki... wink.gif
JTK
4. Kjack(Ajax) 2-2 Bart0o0sh(PSG) Mecz twardy ,zaciety a wynik zostal ustalony na sam koniec spotkania.
Bart0o0sh
wink.gif Dawaj bramki tongue.gif
halladin
akuz<manchester u> 1 - 3 <werder> halladin

mecz rozpoczął juz chyba tradycyjnie nerwowym początkiem, ale podosłownie kilkudziesięciu sekundach werder ogarnął środek pola:)
i przystąpił do ataku pozycyjnego. Manchester nie chcac zepchnąć sie do tzw głebokiej defensywy:) oddal w 5 minucie<giggs> przyjemny strzal z dystansu ktorego celem stała się nie siatka, lecz poprzeczka. W dalszej części pierwszej polowy to jednak werder był druzyna bardziej zdeterminowaną, zespołową. W połowie rezerwowa linia pomocy radzila sobie o dziwo bardzo dobrze i to właśnie ci piłkarze stosowali kluczowe podania po ktòrych kolejno : klasnic i starlei wpisywali sie na liste strzelcòw. Pod koniec pierwszej połowy manchester jeszcze odwiedził pole karne przeciwnika, ale ewentualne strzaly byly oddawane z nieczystych pozycji. Pòki co,widowisko toczylo sie w dosc wolnym tempie wiecej bylo taktyki niz finezji.

Druga połowa zaczela sie od kąśliwych atakòw druzyny gości. 3 gol padł po fatalnym bledzie obrocy MU, ktory w dziecinny sposob dał sie ograć 'wielkiemu' klose:) a ten nie zwykl marnowac sytuacji 1on1.

centralnie rozbity manchester przezyl chyba metamorfoze i zaczal wreszcie konstruowac akcje na najwyzszym poziome. obroncy werderu mimo, iz zwijali sie jak w ukropie,wrzacej lawie itd:) dopuscili do kilku groznych sytuacji. Jedna wykorzystał niezawodny:) nistelroy oddajac ładny techniczny strzal z rogu pola karnego. Po tej bramce gra się kompletnie wyrownała obroncy obu druzyn popadli w jakąś chaotyczna niemoc dzieki czemu obie druzyny co chwile stwarzaly sobie doskonale okazje do podwyzszenia rezultatu. W ostatnich liku minutach kiedy rooney 'zaliczyl' poprzeczke w odpowiedzi pilkarze werderu nie pozwolili mu jej wiecej dotknac:) i zajeli sie rozgrywaniem pilki w okolicach pola karnego przeciwnika. chwile pozniej sedzia po raz ostatni zagwizdal a ja mam pierwsze 3 pkt:)
Pio G
heh uczcie sie od Halla - wzor do nasladowania co do pisania relacji meczow smile.gif ladne brameczki tv smile.gif kurcze troszke dluzej by moglyby te relacje trwac smile.gif (np jak sie zaczyna cala akcja prowadzaca do strzelenia bramki wink.gif )

P.S heh Bartoosh co sie tak chwalisz swoimi osiagnieciami smile.gif jakby ja mial to by nie starcztylo miejsca hehe :wink: zartuje smile.gif
T-Mac
Cytat
heh uczcie sie od Halla - wzor do nasladowania co do pisania relacji meczow

ha kazdy niech pisze jak potrafi !!!!!!!!!!
ja tam wlasciwie wszystkie relacje czytam i brameczki ogladam zrobione przez JTK
halladin
uczcie to sie ode ,mnie gry :wink:

a tak swoja drogą fajnie by bylo jakby wszyscy pisali recenzje<chociaz 3-4 zdania>dzieki czemu liga mialaby pelniejszy klimat.
T-Mac
halladin pamietam jak to ty od nas sie uczyles gry tongue.gif
halladin
a ja pamietam jak dostalem od ciebie rok temu tuz po wakacjach<zaczynalem wtedy grac i kto by pomyslal ze za rok bede rezał wpierwszej lidze ehhhh ehhhh wzdychhh ehhhh:)> chyba z......10-0?? moze wiecej?? ogolnie bylem zadowolony, że nie zle mi poszlo:)
T-Mac
pamietam to biggrin.gif bylo chyba 11-0 tongue.gif
ale rok czasu i jeden z lepszych z ciebie sie zrobil
halladin
to przez treningi o wschodzie:)

p.s kemot ja doskonale wiem ze jest edit:) <<edituje co drugi moj post hehe >> ale wtedy zapomnialem:)
kemot
Halladin, ja nic do ciebie nie mam laugh.gif
StraY
StraY(Real) - Kamilo(Depor) 4-0

Najkròtszy opis to... REAL :twisted:

A taki bardziej rozbudowany to ... nie pamiętam :roll:
halladin
walić real,,,, :wink:

gutted <valencja> 1-3 <werder> halladin

spotkanie bylo rozgrywane w nieciekawych warunkach <srednie lagi> co w mniejszym stopniu zaskoczylo gospodarzy. I to wlaśnie valencja była o wiele blizej otworzenia wyniku meczu. Werder probowal jednak ogarnąć sytuacje i juz drugą dogodna okazję zamienił na bramkę <solowa akcja valdeza i płaski strzał w ròg>. Hiszpanie odpowiedzieli 5 min pòźniej, kiedy to ............ograł jednego z obrońcòw werderu i bez najmniejszego trudu umiescił piłke w siatce:) Przez reszte pierwszych 45 min gra była wyròwnana z pewnym wskazaniem na Valencje.< przestrzelone dwie doskonałe okazje>. Kiedy wydawalo się że pierwsza czesc zakonczy sie rezultatem 1-1 baumann <obronca> zdobył ponowne prowadzenie dla werderu <rozny--dosrodkowanie micouda i petarda z dynki baumana>
Druga połowa to juz momentami bezlitosna dominacja werderu...raz po raz robilo sie gorąco pod bramką przeciwnika....ale zawsze brakowalo precyzji czy po prostu szcześcia<klose zmarnował wszystko co mògł:)>. 3 gol dla werderu padł w 70? minucie po dosyc idiotycznej akcji<kiksy moje kiksy gutta......czysty przypadek> a strzelał klasnic i nie mògł nie strzelić. Valencja po tym golu jeszcze się przebudziła a obrońcy werderu zaczeli mieć 'nogi:)' pełne roboty. Szczeście, fuks, fart ....te trzy czynniki uchroniły niemcòw przed stratą bramki 2 razy w ciągu ostatnich 10 min meczu:) Jednak sama końcòwka znòw należała do werderu<oblężeeeeenie!!!!smile.gif> i tym razem 'siła wyzsza' uchronila gospodarzy.

Przeciwnik byl najbardziej wymagajacy ze wszystkich dotychczasowych i rezultat bardziej cieszy mnie niz sam przebieg spotkania, ktòre oceniając poprzez pryzmat samych sytuacji podbramkowych rownie dobrze mogłem przegrać.
lazy_bum
Cytat
gutted <valencja> 1-3 <werder> halladin

"Pilka nozna to taka gra, w ktorej 22 facetow biega za pilka, a na koncu zawsze wygrywaja Niemcy" - jak powiedzial Lineker. <-:
T-Mac
to bylo w latach 70-tych smile.gif
Bakel

Manchester Utd - AS Roma

Solskjear________
________Delvecchio
________Delvecchio
________Mido
________Montella

Bramki z meczu

Mecz na Old Trafford ułożył się niepomyślnie dla rzymian, gdyż już na początku United objęli prowadzenie po strzale Solskjaera.
Kibice Czerwonych Diabłòw umilkli po tym jak po precyzyjnym strzale Delvecchio z 16m piłka minęła interweniującego Howarda i wturlała się do bramki. Kolejne minuty i rosnąca przewaga giallorossich. Po ładnym strzale Agostino poprzeczka uratowała MU <nie na długo...> do piłki dopadł Delvecchio i po raz drugi wpakował ją do siatki.
Pierwsza połowa zakończyła się prowadzeniem Romy 2-1.
Na początku drugiej połowy Scholes brutalnie fauluje pròbującego wyprowadzić piłkę z własnej połowy Tomassi'iego i sędzia odsyła go do szatni. Od tego momentu Roma przeważała zdecydowanie, a ukoronowaniem dobrej gry klubu ze Stadio Olimpico były dwie kolejne bramki zdobyte odpowiednio przez Mido oraz Montellę.

Pomeczowe wypowiedzi:
Akuz : "Słabo graliśmy, to nie to co kiedyś"
Bakel: "Cieszę się z inauguracyjnej wygranej, w dodatku z zawsze groźnym MU"
akuz
Hehe swietna relacja Bakel biggrin.gif
JTK
1 i 3 brameczka ladnie wpadla smile.gif szkoda ze brakuje jednego golika z tego meczu.

No panowie brac sie do roboty zgranie meczyku lub bramek oraz zmiana formatu ich to doslownie 2-5 min roboty po meczu smile.gif
Bart0o0sh
Mi komp z frapsem nie wyrabia tongue.gif
JTK
3. GuTTeD(Valencia) 1-1 Kjack (Ajax)

Magia meczu zniszczona przez lagi sad.gif thx dla mojego adminka xD

ps Uzyj najnowszej wersji frapsa (dx 9.0c)
Bakel
Cytat
1 i 3 brameczka ladnie wpadla  szkoda ze brakuje jednego golika z tego meczu.

nom, nie uprzedziłem akuza, żeby nie wyłączał od razu ripleja ;) tak żeby Ci opisać: Solszer z 20m po długim ;)

Cytat

hehe pierwszy gol, strzał z miejsca :-)
no i Corradi w loss time po błędzie, fajnie ;-)
halladin
halladin<werder> 2-1 <vietnam>

mecz się rozpoczął pod dyktando gospodarzy:)) ktorzy nieschodzili z polowy przeciwnika do 20 min kiedy to monaco wlasciwie po pierwszej sensownej akcji w chyba??15 min otworzylo wynik spotkania.
Werder dalej grał swoja piłke do okolo 30 min kiedy to mecz si ewyrownał i tak sie dzialo do konca polowy

Druga polowa zaczela sie od atakow monaco,,, z ktorych nic nie wynikalo,,,,i tak si edzialo do 60 min kiedy werder znowu wyraznie przejal incjatywe ,,,i wreszcie klose pokazal ze dynie to on strzelac umie:)

W odpowiedzi monaco skopało 100% syt a Lisztes podwyzszyl w 85 na 2:1 pieknym strzalem z dystansu co mu sie jeszcze nigdy nie zdarzylo:)
Chwile poźniej valdez będąć przed bramkarzem gości zrobił to czego nie powinien:), natomiast piłkarze monaco aż dwa razy:)) w tym raz w 90 min

w strzałach było 10 do 5 dla monaco ---- remis byłby wynikiem sprawiedliwym jak nie skromne zwyciestwo viernama ,,,,,taka jest piłka a ja tym dość szczęsliwym zwyciestwem odbiłem sobie pechowa porazkę a bartooshem:)
Pio G
Jol smile.gif

Pio G (Liverpool) 1 : 0 Bakel (AS Roma)

Relacja na zywca po meczu.....osobiscie czuje sie zdegustowany moja postawa w tym meczu bakel zasluzyl na 100% na wygrana smile.gif w calym meczu oddalem chyba z 4 strzaly na bramke...gdy bakel ponad 10 .... bramka padla w 1 polowie - Baros strzelil no i wpadlo smile.gif bramke wciepnie Bakel smile.gif
po tej bramce Liverpool nie istnial...jeszcze dotrwal w miare spokojnie do konca polowy....w drugiej Bakel opanowal cale boisko.... mial bardzo duzo strzalow...ale na szczescie liverpool mial drugiego ojca sukcesu smile.gif My personal Hero - Dudek smile.gif niesamowicie bronil smile.gif Najdogodniejsza sytuacja do strzelenia bramki byla taka ze po strzale napastnika Romy głòwką z najblizszej odleglosci pilka odbila siie od plyty boiska a nastepnie zmierzala do bramki lecz wtedy niesamowity Dudek sparowal ja na slupek smile.gif potem w sumie mialem nawet jakas kontre ale nici z tego smile.gif
Dzieki Bakel za ten mecz ale musze przyznac ze poziomem odbiegal on od naszych dawniejszych meczykow smile.gif glownie ja nawalilem poziomem sad.gif nio nic trza sie bedzie jakos bardziej postarac a nie liczyc na szczescie :wink:
Bakel

AS Roma - FC Liverpool

__________Baros 17'

Relacja TV :) (bramka Barosa plus strzał Delvecchio)

sir_Hero
przy przyjeciu pilki obrot kamery zywcem z matrixa wink.gif
Anonymous
hehe nom bakel to ladnie zrobil smile.gif w sumie bramke taka sobie ale bakel postaral sie o fx smile.gif
Pio G
yyy dziwne nie zalogowalo mnie i sie wpisalem jako gosc lol :?
Bakel

Bayern Monachium - AS Roma

Makaay_________

Problemy techniczne z realizacją transmisji sprawiły, że sygnał ze Stadionu Olimpijskiego nie dotarł do nas. ;)

To już drugi mecz przegrany przez Romę stosunkiem 1-0. Po raz drugi Roma była zepołem lepszym, stwarzającym więcej sytuacji strzeleckich.
T-Mac wykazał się trenerskim nosem i to właśnie jego joker - Makaay zapewnił bawarczykom 3 punkty.
Do trzech razy sztuka, nadeszła pora aby pokonać w derborym spotkaniu Vietnama ;)
T-Mac
no ruch ktory wykonalem dal mi 3pkt ale kiepsko od tamtej pory bylo z obrona ale wytrzymalem i utrzymalem wynik
Pio G
jol smile.gif relacja z meczu Tobi (Lion) 1:2 (Liverpool) Pio G :wink:

Heh co do sygnalu tv smile.gif ten mecz nie odbyl sie przy kamerach biggrin.gif
Eh co do meczu.... umowilem sie z tobim na wczesna pore 9 -10 lecz tobi zasnal smile.gif i jak zaczelismy mecz byla godzina 11 niestety moj net wtedy dawal mi do zrozumienia ze nie mam co liczyc na mile bezlagowe granie sad.gif (do 10 dzialal swietnie sad.gif ) no ale coz trzeba bylo grac bo juz praktycznie mecz po terminie :?
Mimo tego ze masakrycznie cielo dalo sie jakos zagrac i w sumie meczyk byl taki sobie smile.gif tak jak poprzednio z Bakelem tak samo i tu przewazajaca strona byla przeciwna druzyna smile.gif . W 1 polowie pieknym strzalem zza pola karnego popisal sie Baros smile.gif nastepnie bardzo dlugo Tobi cisl cisl cisl i w koncu docisl na 1:1 smile.gif tym wynikiem skonczyla sie 1 polowa smile.gif na poczatku drugiej polowy kewell mial okazje sam na sam ale pilka poleciala kolo slupka smile.gif a tak to dalej cisl cisl cisl Tobi (mial nawet slupek) smile.gif jednak Dudek byl kolejny raz w zyciowej formie :wink: w koncu Baros w obrebie pola karnego skutecznie strzelil i bylo 2:1 do konca meczu wynik sie nie zmienil mimo usilnych prob Tobiego smile.gif Dudek znow nie dal sie zrobic na szaro jego niektorego interwencje byly niesamowite :wink: . Kolejny mecz to byl z ktorego nie bylem zadowolony sad.gif znowu najlepszymzawodnikiem meczu byl Dudek co zle rokuje na przyszlosc....
Bakel

AS Roma - AS Monaco

Cassano__________
____________Nonda

Gol Cassano
Niestety, po raz kolejny strona przeciwna nie umożliwiła transmisji ;p

Mecz nie obfitował w duża ilość sytuacji strzeleckich. W pierwszej połowie po prostopadłym podaniu Tottiego, Cassano precyzyjnym strzałem umieścił piłkę w siatce. Kilkanaście minut pòźniej Nonda wykorzystując zagapienie stoperòw Romy strzelił w długi ròg i zdobył wyròwnującego gola.
Najlepszą okazję do strzelenia zwycięskiego gola mial Delvecchio, ktòry to po podaniu Mido miał przed sobą pustą bramkę, ale fatalnie spudłował z 16 metròw.
Ostatnie pięć minut to napòr Monaco i bardzo groźnie kontrataki rzymian. Jednak wynik nie uległ zmianie i derbowe spotkanie zakończyło się sprawiedliwym remisem 1-1.

Wypowiedzi po meczu:
Vietnam: "Ale jesteś słaby"
Bakel:"Borinho zwei"
;-p
mino
__mno__(juve)_-_(Lyon)__tobi___
______1_______-______2________

No i kolejna porazka. Czasami zastanawiam sie dlaczego w sparingach potrafie wygrac z kazdym a w lidze taka lipa... Mecz byl calkiem wyrownany. Nedved mial niezla forme wiec mozna bylo pykac. W pierwszej polowie dalo sie odczuc troche lagow. Bramke strzelil dla mojego zespolu oczywiscie Nedved z glowki. Pod koniec pierwszej polowy gra sie spie****** bo u tobi'ego w sieci "ktos zaczal sciagac". No trudno mowie, dogramy druga polowe. Wchodzimy na satfilm i rozpoczynamy mecz. Wchodze w formacje i <fanfary> Nedved z najgorsza forma :!: . Niesprawiedliwosc ? Brak szczescia ? hmmmnn..... wiedzialem, ze druzyna FC Gram Tylko Nedvedem nie poradzi sobie dobrze. Wiec ruszylismy... Dalo sie ponownie odczuc lagi bo koles z sieci tobi'ego chyba sobie jednak zapuscil kur*** jakies p2p. Ogolnie ja tak nie umiem grac stad i wynik koncowy najprawdopodobniej. Gole tobi'ego padly z odlglosci okolo 16 m. Ogolnie czuje sie troche pokrzywdzony, ale life is brutal.
Tobi
hej mino przepraszam za to co sie stalo, sad.gif nie wiedzialem podczas meczyku ze on akurat jest i zaczyna sciagac sad.gif .Jestem za tym zeby rozegrac meczyk od nowa bedzie fair

Ps. szkoda ze tak wyszlo sad.gif
Bakel

AS Roma - AS Monaco

______Shevchenko
Totti____________

Bakel

AS Roma - AS Monaco

______Shevchenko
Totti____________

Pio G
hm fakt ze troszke po czasie ale minimalnie smile.gif

Pio G 2:2 Stray

Dramatyczny mecz w dramatycznych warunkach ( cielo jak skurw...) no ale coz...Stray bardzo szybko objal prowadzenie jego niezawodnym ronaldo...w sumie bramka z niczego tak mi sie wydaje (btw liverpool mial w 1 minucie okazje ale cos poszlo nie tak...)...potem real dalej atakowal mial duza przewage nad dziwnie i nerwowo grajacym liverpoolem...moi chlopcy grali jak sparalizowani...moze to wina lagow nie wiem... sad.gif o well im dalej tym bylo gorzej na poczatku 2 polowy stray dobil liverpool strzelajac 2 gola (morientes z glowki) bylo okolo 35 min do konca meczu....ale liverpool od tego momentu sie podniosl....pieknym strzalem z 20 paru metrow popisal sie riise bramkarz nie mial szans smile.gif no i w koncu na pare minut przed koncem po indywidualnej akcji gola strzelil sinama prog ?czy jak sie tam zwie smile.gif ladny strzal rowniez :)kolo slupka smile.gif w sumie kolejny mecz z ktorego jestem niezadowolony...szczesliwy jestem tylko z koncowki zespol pokazal charakter :wink: dzieki stray za mecz cya smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.