Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dlaczego Zamykacie?
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Radarek
Czemu ten temat zostal zamkniety? Apeluje do moderatorow o udzielania powodu dla ktorego temat jest zamykany. No bez przesady...

Odpowiedz do Korzenia:

QUOTE(korzen @ Oct 19 2005, 22:04:57)
qrwa,,, jak mnie wnerwiają topici o fifie ;/ www.fifaserwis.com
[right][snapback]39732[/snapback][/right]

To po co wchodzisz na takie serwisy?smile.gif Ja olewam fife z gory na dol. Nawet nie chce widziec tych przechwalek w stylu "nowoczesny system podan" bo to kompletne bzdury, teksty dla dzisieciolatkow. Pes nigdy tak sie nie reklamowal, a i tak kazdy wie ze system rozgrywania meczu jest najlepszy i zadna pipa go nie pobije smile.gif. Korzen robisz to z nudow? tongue.gif Nie walczmy z fifowcami bo i tak ich nie przekonamy. Oni maja swoja gre, my swoja i zyjmy sobie tak smile.gif Nie wiedza co traca, ale przeciez nie bedziemy ich zmuszac do grania w nasza gre smile.gif .
siano
nie ja zamknalem, ale chetnie wskaze powody, dla ktoorych bym to zrobil:

QUOTE(>Kornel< @ Oct 19 2005, 21:53:07)
jak mozecie podrzuccie linka do cracka ! dziekowa ! pzdr
[right][snapback]39727[/snapback][/right]

proste ?tongue.gif

a co do korzenia, nie przejmuj sie, on leczy w ten sposoob swoje malomiasteczkowe kompleksy ;p
Radarek
No ok powod do zamkniecia byl, ale wyjasnienia nie - a przez to autor tego topicu nawet nie nauczy sie, ze takich pytan sie nie zamieszcza... Po za tym niech zamykajacy moderator podpisze sie, zeby wiadomo bylo kogo bluzgac za zamkniecie tematu tongue.gif:P
korzen
QUOTE(Radarek @ Oct 19 2005, 23:33:56)
Czemu ten temat zostal zamkniety? Apeluje do moderatorow o udzielania powodu dla ktorego temat jest zamykany. No bez przesady...
Odpowiedz do Korzenia:
To po co wchodzisz na takie serwisy?smile.gif Ja olewam fife z gory na dol. Nawet nie chce widziec tych przechwalek w stylu "nowoczesny system podan" bo to kompletne bzdury, teksty dla dzisieciolatkow. Pes nigdy tak sie nie reklamowal, a i tak kazdy wie ze system rozgrywania meczu jest najlepszy i zadna pipa go nie pobije smile.gif. Korzen robisz to z nudow? tongue.gif Nie walczmy z fifowcami bo i tak ich nie przekonamy. Oni maja swoja gre, my swoja i zyjmy sobie tak  smile.gif  Nie wiedza co traca, ale przeciez nie bedziemy ich zmuszac do grania w nasza gre  smile.gif .
[right][snapback]39747[/snapback][/right]

radarek nie zrozumiales mnie, napisałem ze denerwuja mnie topici na NASZYM FORUM ...a link do fifaserwis podałem tym osoba ktore wolą rozmawiac o FIFIE, proste.

EDIT : Siano ssij ;-p
Radarek
QUOTE(korzen @ Oct 20 2005, 14:03:05)
radarek nie zrozumiales mnie, napisałem ze denerwuja mnie topici na NASZYM FORUM ...a link do fifaserwis podałem tym osoba ktore wolą rozmawiac o FIFIE, proste.

[right][snapback]39771[/snapback][/right]

No wiesz to ciezko byloby zrozumiec o co ci chodzilo smile.gif. Za duzy skrot myslowy zrobiles wink.gif
snake
Myśle że przydałby się jakiś regulamin na tym forum żeby każdy wiedział co może a czego nie.
onix_the_chosen
QUOTE(korzen @ Oct 20 2005, 14:03:05)

[right][snapback]39771[/snapback][/right]

hmmm to ciekawe po co istnieje temat "inne gry piłkarskie" ??? chyba ze fifa nie jest gra pilkarska ....... bo jezeli jest to kazdy moze sie wypowiadac w tym temacie, nawet o fifie 94, o sensible, o strickerze i wielu innych tytulach. A ze kogos to denerwuje to nich ma pretensje do modow albo do Matki Boskiej Czestochowskiej ze ten temat istnieje smile.gif

p.s a na forum fifaserwis tez jest dzial o PES i nikogo to nie denerwuje tongue.gif
wiem ze issonline to nie fifaserwis ale ludzie sa w miare tolerancyjni, za to szacunek dla nich, a ze sa zaslepieni FIFA i nie widza PESA to juz inna bajka cool.gif
snake
Mylisz się w tym co piszesz.
Możemy rozmawiać o Fifie i ogolnie o jej nowych odsłonach, ale wkurwia mnie gdy ktoś na tym forum pyta się dlaczego Fifa mu niedziała i że chce cracka albo ....
O takie rzeczy niech się pyta na forum dotyczącym tej gry akurat, przeciez jak mi się popsuje monitor to nie będe pisał tutaj na tym forum żeby ktoś mi pomògł, tylko udam się np. na tweak.pl
kusik
Dokładnie jak snake (przyjedziesz we wtorek: Pogoń - ŁKS?tongue.gif) powiedział mozna rozmawiac o fifie ale nie "Gdzie znajde crack'a?". Bez przesady. Mysle ze temat zakonczony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.